• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

04.08.2021

14:33

ACA LUKAS ŽESTOKO OPLEO PO KIJI: Ne dolazi u obzir da Kockareva DOBIJE ULOGU! A onda je spomenuo Mirjanu Karanović

TV Pink printscreen

Estrada

ACA LUKAS ŽESTOKO OPLEO PO KIJI: Ne dolazi u obzir da Kockareva DOBIJE ULOGU! A onda je spomenuo Mirjanu Karanović

Podeli vest

Pevač Aca Lukas dospeo je u žižu interesovanja kada se u prodaji pojavila njegova knjiga, a uveliko se govori i o ekranizaciji iste. Lukas je sada progovorio o mogućem kastingu serije

- Sva ova licitiranja oko knjige i serije su lažna. Serija će se realizovati, ali polako, ima vremena. Snimaće se sigurno, jer potpisan ugovor. Kasting još nije bio i ne znamo ko će da glumi. Ono što je sigurno, jeste da će u seriji će igrati glumci. Voleo bih da me igra Marko Živić - otkrio je Lukas i nastavio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

- Mora da se završi scenario koji još nije gotov, nema potrebe da se licitira o imenima glumaca i glumica. Kako može da Mirjana Karanović ne dolazi u obzir, kao jedna od najboljih glumica u zemlji? Naravno da dolazi u obzir. Ne dolazi u obzir Kija koja je neglumica - zaključio je Lukas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 2 godine

Jadni li smo kada nam ovakav ološ ima toliko medijskog prostora...

Mira

pre 2 godine

Ne samo da nije glumica već nije ni pevačica zašto je vodiš sa sobom na koncerte. Umislila da može sve.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija