• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2021

11:45

HAOS NA INSTAGRAMU! TARA ZOVE LJUDE DA SE BIJE?! Objavila ŠOK PREPISKE, pa se pokajala i OBRISALA /FOTO/

Estrada

HAOS NA INSTAGRAMU! TARA ZOVE LJUDE DA SE BIJE?! Objavila ŠOK PREPISKE, pa se pokajala i OBRISALA /FOTO/

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Tara Simov našla se u žiži interesovanja otkad se saznalo da je imala saobraćajnu nezgodu prilikom koje je slupala automobil svog dečka, repera Nenada Aleksića Ša

Simova je na svom Instagram nalogu objavljivala poruke iz inboksa na Instagramu, u kojima poziva sve one koji su je kritikovali da dođu na njenu adresu, kako bi se obračunala sa njima, ali je nakon nekoliko minuta izbrisala sve te objave.

Između ostalog Simova je nakon pojedinačnih konverzacija objavila i "saopštenje".

- Došli smo do zaključka da sam za sat vremena obavestila preko 50 ljudi gde se nalazim. Niko nije došao, niti mi iko više odgovara na poruke (sad već molim da dođu). Svi ste p**ke majke koje nemaju život niti obaveze, samim tim sam vam ja interesantnija od ostalih stvari koje možete da radite tokom dana, a pritom niko od vas nema m**a da ustane i uradi ono što pišete da ste mi radili. Tako da po ko zna koji put laku nić dušmani - napisala je Simova na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen instagram/tarasimov

Podsetimo, Tara je prilikom udesa, navodno, zadobila povrede kičme i potres mozga, a mediji navode da je pijana i bez dozvole reperov automobil slupala baš zbog ljubavnih problema koje ima sa njim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

DA JE ZADOBILA POTRES MOZGA I VIŠE JE NEGO OČIGLEDNO, MADA NISAM SIGURAN JER ONA NEMA MOZAK.

ranko

pre 2 godine

Kako neko ko nema mozga moze dobiti potres mozga,,Koji prostor s e daje ovakvim kreaturama ,ovakve budale treba drzati u kavezima d a s e pokaze ljudima da postoje genetske greske u ljudskom rodu..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija