• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.08.2021

11:11

NEPREPOZNATLJIVA! Ovako je IZGLEDALA na početku karijere, a ONDA JE PROMENILA LIČNI OPIS! Da li znate koja je ovo pevačica? /FOTO/VIDEO/

Estrada

NEPREPOZNATLJIVA! Ovako je IZGLEDALA na početku karijere, a ONDA JE PROMENILA LIČNI OPIS! Da li znate koja je ovo pevačica? /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Mnoge pevačice promene stil i fazon sa početka karijere, pogotovo što ta promena uglavnom ide s godinama i nakon vrednog i marljivog rada na sebi

Ako ste pomislili da je u pitanju poznata pevačica Marina Visković - pogodili ste!

Foto: Printscreen You Tube

Marina Visković na početku karijere

Naime, ovako je Marina izgledala na početku svoje pevačke karijere pre više od 10 godina, da bi danas nakon velikog truda i ulaganja u sebe predstavljala simbol jedne od najlepših i najzgodnijih devojaka na javnoj sceni.

 

 

Marina je takođe postala poznata i po dobrim pesmama sa emotivnim tekstovima, pa ju je šira publika vrlo brzo zavolela, a kako je pevačica izgledala na početku, možete pogledati u nastavku teksta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija