• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

13.08.2021

09:17

ŠOK! KRISTINA SPALEVIĆ: Odmah bih se UDALA za Kristijana! Golubović: POLAKO, ne treba da...

printscreen instagram/kristijan.krile_official

Estrada

ŠOK! KRISTINA SPALEVIĆ: Odmah bih se UDALA za Kristijana! Golubović: POLAKO, ne treba da...

Podeli vest

Kristina Spalević i Kristijan Golubović nerazdvojni su i posle "Zadruge". Žestoki momak je zbog pevačice rešio da se razvede od supruge Ivane, ali ne želi da žuri s novim brakom. Kristina, s druge strane, neće da gubi vreme i spremna je već sutra da se uda za Kristijana

Njih dvoje sukobili su mišljenja o mnogim tabu temama u našem Ringu. Dok Golubović ne podržava gej brakove, Spalevićeva jedva čeka da ode na venčanje svojih gej prijatelja. Ljubavni par nije bio saglasan ni kad je reč o silikonima. Iako Kristijan više voli prirodne devojke, Kristina planira da ode pod nož!

Kristina Spalević

Da li verujete u rijaliti brakove?

- U ovom našem slučaju može sve da se desi, pa i brak. Kada bih sutra opet ušla u rijaliti, udala bih se za njega! Deluje mi da smo rođeni jedno za drugo. Ma za Kristijana bih se udala bilo gde. I u rijalitiju i na Mesecu!

Gej je okej
Gejevi, pravite svadbe i zovite me! Volela bih da prisustvujem takvoj svadbi svojih gej prijatelja
Kristina Spalević

Da li su žene u PMS-u nepodnošljive?

- Jedna sam od retkih žena koja misli da je PMS mit. Nemam promene ponašanja u tim danima. Poznajem mnogo žena koje su katastrofa kada su u PMS-u, ali ja sam normalna i tada.

Da li svađa može da se reši kupovinom skupe torbe?

- Velika svađa - skupa torba! Kristijan mi stalno kupuje poklone. To me je baš iznenadilo, jer nisam očekivala da je takav. On me baš često iznenađuje, ali to nema veze sa svađama. Desi se nekad da za jedan dan od njega dobijem 30 poklona - od sitnica, pa do krupnih stvari.

Da li su žene lepše bez silikona?

- Postoje žene koje sa merom urade korekcije na svom telu i meni je to super. Volim da vidim silikone na ženama ako im lepo stoje. Verovatno ću i ja uraditi neke korekcije.

Da li podržavate gej brakove?

- Poznajem mnogo gejeva. Ima dosta kvalitetnih osoba koje su u istopolnoj vezi. Ne volim kada se nasilno forsira ta tema, ali podržavam svoje prijatelje gej populacije. Gejevi, pravite svadbe i zovite me! Volela bih da prisustvujem nekoj takvoj svadbi svojih prijatelja.

 

 

Kristijan Golubović

Da li verujete u rijaliti brakove?

- Nisam verovao ni u rijaliti veze, pa mi se desila. Još je rano da pomislim da je upravo Kristina moja idealna i buduća žena, ali neki osećaj mi govori da je ona prava za mene. Videćemo, vreme će pokazati.

Da li su žene u PMS-u nepodnošljive?

Samo strejt
Ne volim gejeve ni da vidim. Bata i bata ne smeju da se ljube. Vernik sam, a vera ne podržava gej brak
Kristijan Golubović

- Sa Kristinom sam bio i tim fazama. Mada, gora je kada je neko iznervira ili ja kada joj spomenem njenu prošlost. Kad o tome zucnem, užasno se iznervira. Baš ne voli da pričamo o prošlosti. Ni o njenoj, ni o mojoj.

Da li svađa može da se reši kupovinom skupe torbe?

- Ako je devojka sponzoruša, može sve da se reši parama. Tada jedna skupa torba reši svaku svađu. Ali to je glup način da se muškarac iskupi ženi. Mislim da jedan odličan seks može da reši sve probleme. Kad onako izmoreni, i psihički, i fizički, legnemo u krevet, sutradan se ponašamo kao da nije ni bilo rasprave.

Da li su žene lepše bez silikona?

- Meni su mnogo lepše žene bez silikona. Kristina nema savršenu građu, možda bi silikoni i popravili nešto na njenom telu, ali meni lično ne smeta ništa u njenom izgledu.

 

 

Da li podržavate gej brakove?

- Nisam za gej brakove, niti za gej veze. Čak i ovo što sam ja radio u rijalitiju sa Kristinom nije pristojno, a kamoli da se bata i bata ljube i venčaju. Ne volim to ni da vidim. Vernik sam, a vera ne podržava gej brak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija