• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

24.08.2021

11:40

DARKO LAZIĆ PONOVO DIVLJAO NA MOTORU! Ugrađen mu je veštački kuk, ostao je bez slezine, a ni to mi nije dovoljno da se dozove pameti!

printscreen

Estrada

DARKO LAZIĆ PONOVO DIVLJAO NA MOTORU! Ugrađen mu je veštački kuk, ostao je bez slezine, a ni to mi nije dovoljno da se dozove pameti!

Podeli vest

Pevaču Darku Laziću besna kola, moćni motori i brza vožnja ušla je u krv i ne može da se odupre toj svojoj strasti. Lazić je, naime, na svom Instagram storiju objavio vodeo kako vozi motor iako nema vozačku dozvolu.

Pevač je seo na motor iako nema vozačku dozvoli, koja mu je oduzeta i ne može ni da je obnovi već mora ponovo da polaže. Međutim, to ga nije sprečilo da ovoga puta sedne na motor i da pun gas.

Foto: printscreen

Darko Lazić

Pevač Darko Lazić, kojem je nakon teške saobraćajne nesreće 2018. izvađena slezina i urađena operacija pluća, a potom i kuka, ne može da se suzdrži od brze vožnje i motora.

Podsetimo, prilikom saobraćajne nesreće koja se desila blizu njegove kuće u Brestaću, kada je sleteo sa puta pro brzini od 150 kilometara na sat i prevrnuo se na krov, pevač je zadobio više povreda.

Njega su prijatelji, ali i nova devojka Barbara Bobak, podržali u vožnji motorom pa su to čak i snimili, a u pozadini ide "prigodna" pesma "Samo gas, gas" popularnog repera Aša i jutjubera Čode.

Foto: printscreen

Darko Lazić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija