• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

30.08.2021

13:45

NAZIVALI SU JE STARLETOM I SPONZORUŠOM, A NIKO NE ZNA ZA BOL KOJU NOSI NAŠA PEVAČICA! Nakon toliko godina otkrila privatne detelje života

printscreen

Estrada

NAZIVALI SU JE STARLETOM I SPONZORUŠOM, A NIKO NE ZNA ZA BOL KOJU NOSI NAŠA PEVAČICA! Nakon toliko godina otkrila privatne detelje života

Podeli vest

Pevačica Tina Ivanović progovorila je o svojim počecima u karijeri. Kako ona tvrdi, postoji jedna stvar koja je bila od presudnog značaja za njen uspeh, a posle koje je, pošto je pronašla svoje mesto na estradi, tek počela njena borba sa vetrenjačama.

– Da, 1998. i 2000. izdala sam dva albuma i uložila dosta novaca. Sarađivala sam tada s najpoznatijim autorima, bilo je lepih i dobrih pesama na albumima, ali nije bilo nikakvog odjeka. U to vreme smo živeli u Frankfurtu i nisam se dovoljno posvetila promociji pesama. Nisam tada stala, imala sam veliku podršku od supruga Zvezdana i moje porodice, a i od kompozitora Pere Stokanovića, koji je autor čuvenog hita „Bunda od nerca – pričala je Tina, pa nastavila o time kako je taj veliki hit godinama samo stajao kod nje, a da ju je snimila s mišlju „kud puklo da puklo”.

Foto: printscreen

Tina Ivanović

– Ta pesma je stajala kod mene dve, tri godine, dok me Pera jednom nije nazvao i pitao me: „Tinče, šta si odlučila za pesmu? Hoćeš li da snimaš ili ne?” Ja sam mu tada rekla: „Snimiću je, pa kud puklo da puklo.” Tako je i bilo, album „Bunda od nerca” je izašao u decembru 2005. Ja sam tada odlučila da ostanem da živim u Beogradu i ne vraćam se za Frankfurt. Tada kreće moja borba sa vetrenjačama – iskrena je bila pevačica, koja je zatim objasnila i kako se nosila s epitetom sponzoruše, koji su joj „nalepili” zbog teksta pesme „Kabrio porše.

Foto: printscreen instagram/tina_ivanovic_official

Tina Ivanović

- Naravno da mi je bilo teško da se nosim sa svim tim epitetima koje su mi nadenuli. Sama zarađujem od 16. godine i nikada nisam imala sponzore. Moj suprug i roditelji su mi na početku karijere pomogli finansijski, više niko. Gledam danas kako se uzdižu i pišu hvalospevi za prave sponzoruše, devojke sumnjivog morala, za pevačice koje, u stvari, nisu pevačice nego služe za nešto drugo. Posle mog učešća na „Farmi” sam uspela da razbijem predrasude koje su ljudi imali o meni – smatra Ivanovićeva.

I pored toga što je na poslovnom planu uspela da dotakne zvezde, jedna želja ostala joj je neispunjena. Tina priznaje da joj je i dalje najveća žal što sa suprugom Zvezdanom nema dete.

Foto: printscreen instagram

Tina Ivanović

Iz prethodnog braka, inače, ima jednog sina.

– To mi je neostvarena želja, da Zvezdan i ja imamo zajedničko dete, to me jako boli, ali, Bože moj, tako je, kako je – zaključila je pevačica za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija