• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

02.09.2021

07:30

DARKO LAZIĆ DEVOJCI KUPUJE STAN OD 200.000 EVRA, A ZA DECU NE DAJE NI DINARA! Ana ga je TUŽILA zbog alimentacije, a sada o tome razmišlja i Marina!

Estrada

DARKO LAZIĆ DEVOJCI KUPUJE STAN OD 200.000 EVRA, A ZA DECU NE DAJE NI DINARA! Ana ga je TUŽILA zbog alimentacije, a sada o tome razmišlja i Marina!

Podeli vest

Darko Lazić je odlučio da novoj devojci Barbari Bobak kupi stan, iako za svoju rođenu decu ne plaća alimentaciju!

Njegove bivše žene Ana Sević i Marina Gagić moraju same da odgajaju Lorenu i Alekseja, jer se pevač pravi lud kad god treba da da novac.

On čak ume i nedeljama da ne pita kako su mališani.

Foto: Peđa Milosavljević

Darko Lazić

- Darko hoće da kupi nekretninu od 200.000 evra za svoju novu devojku i to već svi znaju. Međutim, tužno je što hoće tolike pare da spiska na ženu koju je upoznao tek pre nekoliko meseci, a na svojoj deci štedi svaki dinar. Ana Sević je morala čak da ga tuži zbog neisplaćenih alimentacija, a i Marina razmišlja da uradi isto. Darko za veče zaradi po 7.000-8.000 evra, a za klince ne da ni sto evra. Ne seti se da im kupi ni nešto od garderobe, ni neku igračku. Ponaša se kao da im nije otac - kaže izvor Informera.

Naš sagovornik dodaje da je Ani lakše da pokrije troškove za Lorenu jer joj sve plaća njen drugi muž Daniel Nedeljković.

- Lorena je krenula u privatnu školu, pohađa balet i ide na časove engleskog jezika. Sve to finansira Daniel pored Loreninog živog oca. Marini je teže jer nigde ne radi, pa zavisi od svojih roditelja. Počela je pomalo da zarađuje preko Instagrama jer reklamira neke brendove, ali bi joj bilo mnogo lakše kada bi Darko finansijski pomagao sina.

Još tužnije je, prema rečima našeg sagovornika, što Lazić klincima ne posvećuje ni pažnju.

Foto: TV Pink printscreen/instagram printscreen/gagicmarina

Marina Gagić i Ana Sević

- U stanju je da ne vidi decu mesecima. I kada ih uzme, bude s njima kratko, pa ih odvede kod babe Branke. Pre nekoliko dana ih je doveo u Brestač da bi ih upoznao s Barbarom i posle samo nekoliko sati ostavio ih je da bi otišao u provod. Stvarno ne znam šta se dešava sa tim čovekom. On je dobar za sve, osim za sebe i svoju porodicu. Svakom će da pomogne, pokloni, da da, a onda zanemari sopstvenu ćerku i sina - tvrdi naš sagovornik.

Ana Sević i Marina Gagić nisu želele da komentarišu naša saznanja, dok se Lazić nije javljao na telefon dostupan redakciji Informera.

Opet divlja

Darko Lazić je nedavno kupio nov motor, pa je počeo ponovo da divlja po putevima u Srbiji. On i Barbara ne silaze sa dvotočkaša, a upućeni kažu da folker i dalje ne poštuje ograničenja brzine.

Inače, njemu je 2013. godine oduzeta dozvola za upravljanje motorima, ali on očigledno ne mari za to.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija