• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

06.09.2021

16:26

ŠOKIRANA! Jovana sa KNEDLOM U GRLU PROGOVORILA O Stefanovom ulazku u Zadrugu 5! Otkrila da da li će doći do RASKIDA VEZE!

printscreen instagram/ljubisavljeviceva

Estrada

ŠOKIRANA! Jovana sa KNEDLOM U GRLU PROGOVORILA O Stefanovom ulazku u Zadrugu 5! Otkrila da da li će doći do RASKIDA VEZE!

Podeli vest

Veliki šef je juče sve iznenadio kada je saopštio da će novi učesnik "Zadruge 5" biti Stefan Karić.

Ova vest je odjeknula kao bomba, budući da ga niko nije očekivao u novoj spektakularnoj sezoni Zadruge.

Stefan je napolju ostavio devojku Jovanu Ljubisavljević koja se povodom Stefanovog učešća oglasila i u iskrenom razgovoru otkrila kako je podnela njegov ulazak i razdvojenost.

- To je bilo iznenađenje i za njega i za mene. Još uvek sam u šoku. Sve se odigralo bukvalno 24 sata pred sam ulazak, i manje. To je bila takva frka i jurnjava da se spakujemo, da operemo neke stvari, da provedemo još malo vremena. Ja još uvek nisam svesna, kod kuće sam na strimovima, pratim - započinje misica.

Foto: printscreen instagram/karic_osman

Jovana i Stefan

- Razmišljali smo zajedničkim snagama šta je najbolje, što po njega, što po našu vezu, što po zajedničku budućnost. Doneli smo zajedničku odluku da bi to bio neki novi, sigurniji početak, s obzirom da se prošle godine nismo proslavili što se tiče novca. Em što je test za našu vezu što se tiče razdvojenosti, stvarno smo svesni da nam je ljubav jaka i da će to uspeti. Kada sve prođe krenućemo u neke ozbiljnije vode - kaže bivša zadrugarka.

Na pitanje da li je njihova ljubav dovoljna jaka i da li se plaši potencijalne prevare, budući da okolnosti u rijalitiju često dovedu do pucanja veza sa partnerima koji su van rijalitija, odgovara ovako:

- Ne plašim se zaista. Jer nakon Zadruge 4 i paklenih 5 i po meseci ne znam šta može da me uplaši. Devojke su lepe, vidim druželjubive su jako... Neke su već uspele da budu jako blizu nekim muškarcima. Mislim ja znam kako to tamo ide, ljudi zaborave na kamere, ali ko je kakav, to se vremenom vidi. Treba da se ponaša normalno, on poznaje dosta ljudi, ali dobro zna koga ima pored sebe i ne plašim se. Sve je okej - priča Jovana

Foto: printscreen

Stefan Karić

Ističe da još uvek nije stabilna, jer učešće u prethodnoj sezoni Zadruge je ostavilo posledice na nju i da će joj biti teško bez stefana u narednom periodu:

- Ja bih zaista volela da sam mu u džepu i uvek tu kad treba, da se nismo razdvojili ni na minut, a ne na potencijalnih 10 meseci. Ono što sam ja proživela je svakako ostavilo utisak i trag na mene, još uvek nisam najstabilnija. Ovo je baš šok za mene, stvarno je teško. Preda mnom je možda i teži period kada ne mogu da mu kažem šta je istina. Biću nemoćna narednih 10 meseci, ali ću mu pružati podršku koliko god je moguće sa moje strane - rekla je Jovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija