• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

07.09.2021

09:15

NAŠA PEVAČICA PREVARILA BIZNISMENA ZA 30.000 EVRA PA POBEGLA U ZADRUGU! Raskrinkavanje je počelo! /VIDEO/

printscreen

Estrada

NAŠA PEVAČICA PREVARILA BIZNISMENA ZA 30.000 EVRA PA POBEGLA U ZADRUGU! Raskrinkavanje je počelo! /VIDEO/

Podeli vest

Sandra Čaprić krije prošlost kao zmija noge

Kako domaći mediji prenose pevačica i od pre nekoliko dana zadrugarka je pre deset godina, kada je rešila da se probija na estradu ojadila biznismena iz Ivanjice, koji više od 35 godina živi u Australiji. Ona je, prema našim saznanjima, iskoristila to što je taj čovek imućan, pa mu je iz kuće odnela oko 30.000 evra. To za Kurir priča sagovornik koji je dobro upućen u njenu prevaru.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić

- Odlično poznajem tog čoveka. On je mnogo dobar, cenjen i poštovan, ne samo u Srbiji i Ivanjici nego i u dalekoj Australiji. Ona je videla da on ima novac, pa je iskoristila to što je angažovao na njegovoj privatnoj proslavi da peva i to debelo platio. Kad je videla da je galantan, zavela ga je, a on je sve učinio da joj pomogne u životu i karijeri jer je verovao u njene iskrene namere. Najpre joj je slao novac iz Australije, da sredi porodičnu kuću jer mu je kukala kako nema, a potom ga je ubedila da dođe u Sidnej kod njega- priča izvor. Prema njegovim rečima tamo je nastao haos.

- Ona je uverila svoje roditelje i prijatelje da ide na turneju po Australiji, a to je bila laž. Bila je kod tog biznismena kojem je zagorčala život. Optužila ga je za nasilje da bi mu na kraju ukrala pare i mobilni telefon. On ju je prijavio policiji i na aerodromu su joj uzeli sve što njemu pripada. Sad joj je zabranjen ulazak u Australiju - tvrdi izvor i dodaje da je biznismen podneo tužbu u Srbiji.

Foto: informer.rs

Sandra Čaprić

- Cela Ivanjica je pričala o tom skandalu. On ju je tužio i u našoj zemlji za prevaru. Nekoliko puta je dolazio na ročišta, ali se ona nije pojavljivala. I Filip Car ima burnu prošlost, koju se trudi da sakrije. Do sada nikada nije priznao da je imao problema sa zakonom. Kako saznajemo, Filip je nekoliko meseci proveo u Hrvatskoj u zatvoru, a pušten je da se brani sa slobode, što je on iskoristio da pobegne u Srbiju. Dobio je 10 meseci zatvorske kazne na koju je uslov tri godine, ali sada kada je promenio advokata žaliće se na presudu. Kontraverznom Hrvatu ovo nije prvo krivično delo i presuda suda po kojoj je kriv. Prema saznanjima njemu je trenutno najbitnije da reši aktuelni spor zbog kog ne može da se vrati u domovinu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija