• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

10.09.2021

20:47

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OPLJAČKAO DVA RESTORANA! U jednom je radio 2 sata i odneo preko 20.000 dinara!

Estrada

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OPLJAČKAO DVA RESTORANA! U jednom je radio 2 sata i odneo preko 20.000 dinara!

Podeli vest

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, opljačkao je dva restorana u kojima je radio, a takođe je ojadio i svoju rođenu tetku, koja je iz Amerike došla kod njih u posetu, saznaje Kurir.

Našoj redakciji javio se Nenad Stojiljković, vlasnik ribljeg restorana sa Banjice u kojem je pevačicin naslednik radio u avgustu. Kako je naveo, on je na nagovor saradnika dao šansu Gvozdenoviću da proba da radi kao dostavljač hrane kod njega. Na poslu se zadržao čitava dva sata i za to vreme je uspeo da opljačka 20.000 dinara.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Snežana Đurišić

- Prijavio sam ga policiji, ali su oni nemoćni. Rekli su mi da ne mogu da vode postupak protiv njega jer se to ne tretira kao krađa, nego kao pronevera. Marko je došao kod nas 21. avgusta, molio nas da ga primimo, rekao je da mu se dete povredilo prilikom pada s motora. Kukao je da nema posla i para, i tako smo mu dali šansu, kao i mnogima pre njega. Došao je na posao, dobio od nas auto za razvoz i poslali smo ga da odnese jednu isporuku. Nakon dva sata je nestao zajedno sa 20.000 dinara pazara. Auto je dovezao do restorana, ostavio ključeve u vozilu i nestao - priča vlasnik restorana za Kurir i dodaje:

Foto: printscreen

Marko Gvozdenović

- Ne javlja mi se na pozive. Napisao sam mu na Instagramu da sam ga prijavio policiji, a on mi je odgovorio "okej". Uopšte ga to nije dotaklo. U obližnjoj prodavnici su nam rekli da je Marko tog dana dolazio kod njih na svakih 15 minuta i kupovao po jedno unuče rakije. Od jednog konobara sam čuo da je on sin Snežane Đurišić i odmah sam se setio tekstova iz medija u kojima je pisalo za njegovo problematično ponašanje. Hteo sam istog trenutka da ga otpustim, ali me taj kolega zamolio da mu dam šansu jer se navodno promenio.

Foto: printscreen

Marko Gvozdenović

Kad ga je snašla ova nevolja, Stojiljković je tada saznao da nije jedini kojeg je Snežanin sin ojadio. - Marko mi je rekao da je radio u jednom kineskom restoranu, pa sam ih pozvao i oni su mi to potvrdili i rekli da je i njih opljačkao za 10.000 dinara. Moj cilj je da upozorim ljude da znaju s kim imaju posla, da se ne desi da mu neko da šansu i prođe kao ja. Čuo sam od jednog kolege koji poznaje Marka da je opelješio i rođenu tetku, koja je kod njih došla iz Amerike u goste. Mrtav pijan joj je ukrao torbu, uzeo novac iz nje i bacio je. Nisu mogli da nađu ni pasoš, molili su ga da im kaže gde su dokumenta, a on nije hteo - završava Nenad.

Foto: Prva TV printscreen

Snežana Đurišić

Posetili smo i pomenuti restoran kineske hrane u centru Beograda, gde su nam u neformalnom razgovoru rekli da Gvozdenović jeste radio kod njih kao dostavljač hrane u martu i da ih je opelješio na identičan način kao i Stojiljkovića. Marko, ali ni njegova majka Snežana juče nisu odgovarali na naše pozive i poruke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Zasto ste uopste kontaktirali majku? Kakve veze ona ima sa odraslim sinom koji je lenstina i nece da radi?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija