• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.09.2021

12:42

DRAMA - HITNA POMOĆ STIGLA U DOM MARINE TUCAKOVIĆ! Medicinsko osoblje uletelo u stan proslavljenog tekstopisca!

Printscreen

Estrada

DRAMA - HITNA POMOĆ STIGLA U DOM MARINE TUCAKOVIĆ! Medicinsko osoblje uletelo u stan proslavljenog tekstopisca!

Podeli vest

Marina Tucaković, koja se godinama bori protiv opake bolesni, oseća se veoma loše, ima gušenje, a sve je to javnost objavio njen sin Milan Laća Radulović.

Hitna pomoć privatne klinike je stigla. Medicinari su stigli privatnim kolima, i užurbano ušla u kuću proslavljenog tekstopisca.

Foto: printscreen

Marina Tucaković

Podestimo, jutros je njen sin Laća obavestio javnost da je njegova mama u veoma lošem stanju i da ne može da diše.

Potom se oglasio i njen suprug Aleksandar Radulović Futa koji je veoma zabrinut za Tucakovićevu.

- Marina ne može da priča, ne oseća se dobro, nije dobro. Čujemo se drugi put - kratko je odgovorio za medije, dok je sin Laća za Kurir rekao: "Imajte samo dobre misli".

Foto: printscreen

Laća - sin Marine Tucaković

Podsetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom dojke i često je išla na hemoterapije. Kako je nedavno rekla stanje joj stalno varira, inekada se oseća dobro, a nekada potone. Ipak, optimizam je sve ove godine ne napušta.

Foto: Printskrin: Youtube/1tv.mk

Marina Tucaković

"Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade", rekla je Marina ranije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija