• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

09.10.2021

12:20

PEVAČI OSTALI DUŽNI MARINI TUCAKOVIĆ 100.000 EVRA! Odmah se oglasila Milica Pavlović: "Ne plašim se Laćine sveske, ja sam sve svoje platila"!

printscreen

Estrada

PEVAČI OSTALI DUŽNI MARINI TUCAKOVIĆ 100.000 EVRA! Odmah se oglasila Milica Pavlović: "Ne plašim se Laćine sveske, ja sam sve svoje platila"!

Podeli vest

Mlada muzička zvezda Mlica Pavlović uživa u pozitivnim komentarima o njenoj ulozi u seriji "Pevačica", a uporedo s glumom, radi i na novim pesmama za naredni album.

Uskoro će objaviti novi album, na kojem će biti i jedna pesma koju je uradila pokojna Marina Tucaković. Tekst joj je platila i, kako je rekla, ne plaši se toga da će je Marinin sin Laća Radulović prozivati da im duguje pare.

Foto: Novak Djurović

 

- S glumom i ulogom u seriji dobila sam neku novu publiku. Neizmerno me raduje kad mi priđu ljudi za koje na prvu vidim da ne slušaju moje pesme, ali su me pohvalili za seriju. Skoro mi se desilo da me je žena koja drži butik u mom naselju zaustavila na ulici da mi kaže kako svi porodično gledaju seriju. Njena zamerka je bila što se epizode prikazuju samo jednom nedeljno. Čast mi je bila što sam sarađivala sa svim tim ljudima i što je projekat već doživeo toliki uspeh - rekla je Milica koja će uskoro objaviti novi album, na kojem će biti i jedna pesma koju je uradila pokojna Marina Tucaković. Tekst joj je platila i, kako je rekla, ne plaši se toga da će je Marinin sin Laća Radulović prozivati da im duguje pare.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Jednu pesmu mi je napisala Marina Tucaković, zajedno sa njenim sinom Laćom. Mnogo mi je žao što na ovom albumu neće biti više njenih tekstova. Sa tom ženom sam imala neku divnu povezanost, stalno smo se čule... Ne plašim se Laćinih reči, mirno spavam, ja sigurno nisam u toj svesci. Javne ličnosti nemaju samo odgovoronost prema javnosti. Mi imamo odgovornost prema saradnicima. Moramo da budemo profesionalni prema saradnicima, posebno prema tekstopiscima i ljudima koji rade muziku, jer vi ste tim koji zajedno stvara i ubira plodove zajedničkog rada... Neka se plaše drugi, ja nemam čega - poručuje ona za Kurir.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Inače, u domaćim medijima je nedavno osvanula vest kako je pokojna Marina Tucaković navodno svom sinu Milanu Laći Raduloviću ostavila spisak dužnika, a ukupan dug koji imaju prema Marini je 100.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagy

pre 2 godine

70%pesama je kupljeno za 100-200 eura a onda se potpisuju kao njihove.....porodicni biznis...hehehe...svi pisu tekstove u porodici Tucakovic.....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija