• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2021

18:00

KIJA KOCKAR PRIZNALA DA JE LAGALA U ZADRUZI! Pobedila je u prvoj sezoni rijalitija, a sada je odlučila da otkrije istinu!

Estrada

KIJA KOCKAR PRIZNALA DA JE LAGALA U ZADRUZI! Pobedila je u prvoj sezoni rijalitija, a sada je odlučila da otkrije istinu!

Podeli vest

Pevačica Kristina Kija Kockar pobedila je u prvoj sezoni "Zadruge", a sada je javno priznala da je neke stvari lagala tokom svog boravka u Beloj kući.

Naime, Kija je priznala da je pre 3 godine slagala javnost.

- Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvek živela sa nama, a druge bake i deke su preminule pre mog rođenja ili kada sam bila veoma mala - ispričala je Kija, a onda dodala:

- Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u "Zadruzi", kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: "Da, naravno, kako da ne” - priznala je Kockareva uz osmeh.

- Možda sam posle jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne - zaključila je pevačica u emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MIA

pre 9 meseci

Kija jedina prava pobednica, iskrena, inteligentna, sposobna za sve i prelepa. Sve iza nje su loše kopije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija