• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

14.10.2021

07:46

ANA NIKOLIĆ PRIZNALA: NIKAD NEĆU OTKRITI SA KIM SPAVAM, DEJAN MI JE... Pevačica progovorila o svemu - evo šta je istina!

Estrada

ANA NIKOLIĆ PRIZNALA: NIKAD NEĆU OTKRITI SA KIM SPAVAM, DEJAN MI JE... Pevačica progovorila o svemu - evo šta je istina!

Podeli vest

Ana Nikolić kaže da nikada neće otkriti javno sa kim spava!

Pop zvezda tvrdi da joj je Dejan Nikolić samo drug, iako su brojni mediji objavili da je on pevačicin novi dečko.

Nikolićeva kaže da je svesna da je sama izazvala nagađanja jer je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj sedi Dejanu u krilu.

Pokajala se

- Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, bez posledica delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim. Kao i do sada, ni u buduće svog momka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume - poručila je pevačica.

Nakon objavljivanja ove fotografije oglasila se i Dejanova supruga Valentina Spajić, koja je izjavila da njen muž ne viđa decu i da joj ne da razvod. Ana tvrdi da je zbog te žene, između ostalog, i odlučila da demantuje ovu vezu, iako inače to ne radi.

- Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejana bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim.

Godinama tajanstvena

Nikolićeva je naglasila da nikada svoje muškarce nije javno eksponirala, pa čak ni brak sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

- Već 18 godina sam na estradi i nikada za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi poludela, pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom - pita se pevačica.
 

Ana nije rasturačica brakova

Oglasio se i Dejan Nikolić! On tvrdi da nikada ništa nije imao sa pevačicom, te da mu ona nije rasturila brak.

- Ana i ja smo samo prijatelji. Nikada ništa nije bilo među nama. Da jeste, ne bih krio. Te večeri, kada je objavila našu zajedničku fotografiju, bili smo sa društvom u izlasku. Nisam iz javnog života, nemam iskustva sa medijima i nisam imao predstavu da zbog jedne fotke preko noći mogu da se nađem na svim naslovnim stranama - tvrdi Dejan.

On kaže da Ana nije kriva za probleme u njegovom braku:

- Žao mi je što je Ana predstavljena kao rasturačica mog braka, iz više razloga. Na prvom mestu zato što nikada ništa nisam imao sa njom. Samim tim ona nema nikakve veze sa odnosom mene i moje supruge. A i da sam imao, Ana ne bi bila kriva za naše probleme. Voleo bih da se ovaj medijski cirkus završi i da se više moje ime i ime moje supruge ne povlače po tekstovima jer mi nismo javne ličnosti, ja nisam Anin dečko, niti sam to ikada bio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija