• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

21.10.2021

07:50

PEVAČICA MOŽE DA BIRA GDE ĆE PEVATI ZA DOČEK! Cecu zovu sa svih strana: Ponude za Novu godinu samo pljušte!

Estrada

PEVAČICA MOŽE DA BIRA GDE ĆE PEVATI ZA DOČEK! Cecu zovu sa svih strana: Ponude za Novu godinu samo pljušte!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da ima gomilu ponuda za novogodišnji nastup!

Pevačica, koja svakog 31. decembra u džep stavi oko 50.000 evra, suzila je izbor na tri opcije, ali još nije prelomila gde će tačno zabavljati publiku.

- Još ne znam gde ću da pevam za Novu godinu. Imam tri dobre ponude o kojima razmišljam. Kad odlučim, bićete obavešteni.

Pevači za doček uzimaju na desetine hiljada evra. Ko diktira tolike cene?

- Pa pevači! Imamo cenu svojih nastupa, rajder-listu i na osnovu toga odlučujemo gde ćemo da pevamo.

Za Anu je Džoni Dep,
ja hoću Breda Pita

Da li bi prošetala Džonija Depa kroz Beograd?

- Drago mi je što svetske zvezde dolaze u Srbiju i promovišu Beograd. Za Depa pitajte Anu Nikolić, ona peva o njemu. Ja bih se više obradovala Bredu Pitu, ali iz mlađih dana. Njega bih rado prošetala kroz Beograd

Foto: informer.rs

Svetlana Ceca Ražnatović

Nedavno si dobila zlatnu ploču od Jutjuba zato što imaš najviše pregleda na toj platformi. Koliko ti to znači?

- Mnogo! Najdominantnija sam na Jutjubu, imam skoro dve milijarde pregleda kao pojedinac i veoma sam ponosna. Publika bira svog izvođača i koga će da sluša. Na moje pesme dnevno klikne od 600.000 do 800.000 ljudi.

Šta ti ćerka Anastasija Ražnatović i dečko Bogdan Srejović kažu za to što si postala deo žirija "Zvezda Granda?"

- Prate emisiju i imaju odlične komentare. Naravno, uvek me podržavaju. Kad je reč o samom žiriju, ponekad imamo razmirice, ali sve je to deo posla. Kada se emisija završi, svi se lepo rastanemo, jer ništa ne doživljavamo lično.

Da li si se u nekom trenutku pokajala što si prihvatila da budeš u žiriju?

- Ne. Ovo je format usko vezan za moj posao, pričamo o muzici i komentarišemo kandidate. Dobre karijere nemaju samo vrhunski pevači, pa to uzimam u obzir kada ocenjujem učesnike.

Koliko si spremna da iskritikuješ nekog ko se neće najesti hleba od mikrofona?

- Ako mi se neko ne dopadne, pokušavam da mu to stavim do znanja na lep način. Nema potrebe za vređanjem.

Šta radiš kad se završi snimanje, koje traje satima?

- Dođem kući, sipam sebi piće i ne razgovaram ni sa kim.
 

Foto: informer.rs

Svetlana Ceca Ražnatović
Anastasija: Mladi moraju
što pre da se vakcinišu


Anastasija Ražnatović pozvala je ljude da se vakcinišu, kako bi se smanjio broj umrlih od koronavirusa! Pevačica je naglasila da posebnu odgovornost moraju da pokažu mladi, kako bi zaštitili roditelje, bake i deke...

- Čim se vakcina pojavila, znala sam da ću biti među prvima koja će stati u red da je primi. Izabrala sam "sinofarm", ali sada bih uzela bilo koju koja je odobrena od strane naše države i Svetske zdravstvene organizacije. Ne mogu da shvatim otpor prema vakcinama i antivaksere, odnosno da neko veruje u čipovanja, trovanja i zavere. Odluka da se ne vakcinišu nije čin hrabrosti i individualizma, već nepromišljenosti i neodgovornosti - kazala je Anastasija, a zatim se obratila svojoj generaciji, koja i dalje razmišlja da li da se cepi:

Foto: Informer/HIT

Anastasija Ražnatović

- Rekla bih im da se što pre vakcinišu. Mi mladi moramo da zaštitimo sebe, svoje roditelje, prijatelje... Ako 50 ljudi dnevno umre od kovida, ukoliko su hiljade i hiljade u bolnicama, ako su doktori i medicinsko osoblje na ivici snage, ukoliko je sve to preskupo za našu zemlju, pa zar je tako teško učiniti taj jedan mali korak i promeniti kompletan tok stvari? Umiru trudnice, mladi ljudi, nečije deke, bake od nečega od čega se ne mora umreti. E, tu je naša odgovornost.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija