• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

24.10.2021

19:15

JA SAM DIPLOMIRANI PRAVNIK, A KOJU JE ONA ŠKOLU ZAVRŠILA! Jovana Jeremić žestoko oplela po koleginici Jovani Joksimović! /VIDEO/

informer.rs/Goran Todorović

Estrada

JA SAM DIPLOMIRANI PRAVNIK, A KOJU JE ONA ŠKOLU ZAVRŠILA! Jovana Jeremić žestoko oplela po koleginici Jovani Joksimović! /VIDEO/

Podeli vest

Jovana je ispred restorana u kom je organizovala veliko slavlje za članove porodice, prijatelje i kolege najpre novinarima odgovarala na pitanja koja ovih dana pune novinske stupce. Najpre je prokomentarisala kupovinu stana:

- Radila sam 10 godina i to je isključivo moj stan. Samo moj, u mom braku je sve:"Čist račun, duga ljubav" - prokomentarisala je Jovana i nastavila da govori o svom uspehu.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Jovana Jeremić

- Po šerovima sam najjača- izjavila je u jednom trenutku Jeremićka, a onda su je uporedili sa Jovanom Joksimović:

- Dobro, Jovana mi više nije u konkurenciji jer ona više nije na nacionalnoj televiziji- kazala je voditeljka, a na pitanje u čemu je razlika između njih dve, ona je otkrila:

Foto: printscreen/k1

Jovana Joksimović

- Ogromna je razlika, pre svega u školi, u obrazovanju, a onda i u pristupu stvarima. Ali jedna je i sličnost, obe smo veoma predane svom poslu- istakla je Jovana koja je dodala da ona ima završen fakultet:

- Ja imam završen Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosekom 9,6 master pravnik, a pitajte Jovanu šta je ona završila - izjavila je Jeremićka i sve ostavila u šoku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladan

pre 2 godine

Milane al ti mora da si neki pametnjaković i visoko školovan kod đilasa u njegovoj lopofirmi ali ipak pitanje, a dali si ti završio pravni fakultet ????.

Crni

pre 2 godine

Sto bi nas narod rekao "ti si skolovana budala" dovoljno da se opise ova J Jeremic.

Rajko

pre 2 godine

Do malopre biser ja bio Ivanović sad ga ova baš ušila

Sima

pre 2 godine

Ima prsvni fakultet,i umislja da je neko.nula.0.

cccc

pre 2 godine

Đe završi ti pravo đevojko, možda sa Viki Miljković u Prištini samo neznaš koje godine.

Car

pre 2 godine

Samohvalisava, uobrazena i bezobrazna zena. Mozes biti i predsednik drzave dzaba ti ako te narod nevoli. Sve druge gleda sa visine a ustvari je nedorast zena. Ko zna, mozda je dojila oca umesto matere.

Zeka

pre 2 godine

Jedna od najnekulturnijih voditeljki koju sam video.

RM

pre 2 godine

Šta bi dala da si u poziciji J. Joksimović? Tipična odlika malogradjanke.

Miro

pre 2 godine

Gledao sam Hit tvit večeras. Moguće da ima diplomu al sigurno nije popunjavala ukrštene reči. Nije znala ko je bila Ita Rina.

Mima

pre 2 godine

Zaista narcis neviđeni. Ko god ima i malo mozga u glavi ne maše diplomom drugima pred nosom a još manje omalovažava druge. Njeno samoljublje je iznad ličnog integriteta i pameti

pera detlic

pre 2 godine

Giovanna Jeremitz , diplomirala je na pravnom fakultetu kraljevsku masazu sa prakticnom specijalizacijom na predmetu oral i anal , kasnije kad je videla kako to funkcionise nisu je vise mogli skinuti sa razlicitih fakulteta i poslovnih funkcija , a i Giovanna Joksimowitz ima velia usta jer ga je popusila prvo pa se neguzila i rasirila noge po raznim kanalima , a tek onda preko agencije diplomirala glasovne mogucnosti i sklopila predbracni ugovor . Mislim , nemam nista protiv da nesto rade u zivotu ali strucno su simptomaticno neobrazovane i mozak im je za posmatranje , a mentalni kapacitet je orijentacija blejogradske sponzoruse kao i Jebena Karaleusa . Sve tri bi trebalo poslati negde na livadu da okopavaju krompir i kukuruz preko dana pa da uvece vode poljoprivrednu emisiju .

Naši

pre 2 godine

Papir trpi svašta, pogotovo univerziteti Banja Luka, Kragujevac, Megatrend i ostali trendovi gde za pare ili 2 ležanja na leđima dobiješ diplomu doktora nauka. Kao novinarka si 0 kao ličnost i pojava 00.Ovo nije kritika ovo je zapažanje jednog ne obrazovanog građanina. 1.koje je tvoje naučno dostignuće, 2.koliko si radova izdala na temu prava, 3.gde je pravni fakultet (molim bez guglanja).

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija