• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

25.10.2021

16:55

Šta će estrada kada nestane mene?! Nada Topčagić otkrila zašto je sa Erom Ojadnićem na ratnoj nozi!

Instagram/topcagicnada

Estrada

Šta će estrada kada nestane mene?! Nada Topčagić otkrila zašto je sa Erom Ojadnićem na ratnoj nozi!

Podeli vest

Pevač Andrija Era Ojdanić nedavno je otkrio da mu je pevačica Nada Topčagić jednom prilikom tražila nadoknadu za gostovanje u njegovoj emisiji, što je on izričito odbio.

Pevač se naime oprobao u ulozi voditelja, a kada je u goste pozvao svog prijatelja i kolegu Milića Vukašinovića i zamolio ga da ne bude kao pevačica Nada Topčagić.

Povodom novog rata kolega, oglasila se i Nada Topčagić, koja je otkrila šta se krije iza sukoba sa Erom:

- Pa to je zezanje! Era i ja se šalimo, on je veliki šaljivdžija. Kad je bilo vezano za to gostovanje, ja sam kroz šalu rekla ''Platite mi peć na pelet ako hoćete Nadicu u emisiji!''. Znate onu staru pesmu ''Šta će selo kad nestane mene?'', e tako je... Šta će estrada kad ne bude Nade Topčagić, koga će zvati u emisije. Nema nikakvog rata sa Erom, to je moj stari drug, sve je bilo zezanje, on je šaljivdžija - zaključila je Nada.

Foto: Foto: Zoran Sinko

Era Ojdanić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija