• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand News

27.10.2021

23:30

ĆANA PROSLAVILA PUNOLETSTVO SINU JEDINCU! Ne voli da se eksponira u javnosti i krio je da mu je majka pevačica, a evo šta je ona rekla o svom nasledniku!

Estrada

ĆANA PROSLAVILA PUNOLETSTVO SINU JEDINCU! Ne voli da se eksponira u javnosti i krio je da mu je majka pevačica, a evo šta je ona rekla o svom nasledniku!

Podeli vest

Ćana je pre nekoliko dana organizovala proslavu povodom punoletstva svog naslednika kao i godišnjicu braka sa suprugom Reljom.

- Oni ne vole da se eksponiraju, osim kad baš moraju. Smatraju da je to moj posao a ne njihov i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pevačica. I jednom prilikom bili smo kod Lee Kiš a on je recitovao neku novogodišnju pesmicu i oni su ga videli. Kažu :''Jao pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?'', a on nije hteo da se hvali- otkrila je Ćana.

Foto: Printscreen You Tube/BN Music Official

Ćana

Pevačica dodaje da je zahvalna što je sin Luka veoma skormno dete uprkos tome što je jedinac.

- Kad god bih išla negde na put i pitala ga šta da mu donesem nikad ništa nije tražio. Eventualno neke patike ako zna koje bi hteo. Evo sad za punoletsvo, nije tražio ništa. Mi smo čak hteli da prodamo stari auto i kupimo mu novi, bubu neku za grad zgodnu, on kaže neće, uzeće ovaj stari da vozi, ne da da ga prodamo - iskrena je bila Ćana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija