• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

25.11.2021

16:46

MARINA I DARKO NAPRAVILI HAOS NA SUDU - BORBA ZA STARATELJSTVO SE NASTAVLJA?! Gagićeva se oglasila, pa poručila: Neću odustati!

Estrada

MARINA I DARKO NAPRAVILI HAOS NA SUDU - BORBA ZA STARATELJSTVO SE NASTAVLJA?! Gagićeva se oglasila, pa poručila: Neću odustati!

Podeli vest

Darko Lazić i njegova bivša partnerka Marina Gagić sreli su se oči u oči u Osnovnom sudu u Rumi, gde je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju.

Kako navodi Telegraf Jetset, u sudnici je navodno došlo do konflikta između bivših partnera koji nisu mogli da se dogovore oko visine alimentacije, ali i starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

- Marina je došla prva, a Darko je kasnio. Čim je ročište počelo došlo je do nesuglasica. Darko je odmah ustao i rekao kako on nema primanja i kako za dete može da izdvoji 25.000 dinara mesečno, čemu se usprotivila druga strana. Marinin advokat je istakao kako za prvo dete daje duplo više i da to nije u redu - govori izvor i dodaje:

- Na to je ustao Darko i rekao da Lorena živi u gradu i da je za dete koje živi u gradu potrebno i više novca što je Marinu totalno izrevoltiralo. U svom izlaganju ona je rekla kako je to sramno i kako neće dozvoliti da se ponižava njeno dete samo zato što živi na selu. Darko je na to ustao i rekao "Dobro, eto, mogu da dam 30.000" na šta mu je ona dobacila: "Nismo na pijaci pa da se cenkamo. U pitanju je tvoje dete" - završava izvor.

Foto: printscreen

Marina Gagić i Darko Lazić

Kako se dalje navodi, sudija je prekinula ovu raspravu, ali na kratko, jer je nova navnodno usledila kada je na red došla tema starateljstva i model viđanja deteta.

Kako prenosi Telegraf Jetset, Marina je ostala pri stavu da Darko može sina da viđa u kontrolisanim uslovima dok se on tome protivio. Pred sudom je rekao kako se pred decom ne ponaša kao u javnosti i da im daje lep primer, što je Marina demantovala.

Nakon dvočasovne rasprave sud je naložio novo ročište koje će se uskoro održati i prepustio centru za socijalni rad u Rumi da odredi model viđanja budući da Marina i Darko ne mogu da međusobno dogovore.

 

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

Marina Gagić i Darko Lazić

Marina se oglasila i potvrdila ove navode:

- Istina je da je održano drugo ročište i da se pojavio. Sve što imam da izjavim je da neću odustati od borbe za starateljstvo. Šta da kažem, sve što radi ide njemu na dušu. Ne pokušava da ošteti mene nego svoje dete - izjavila je Marina.

Podsetimo, Gagićeva je pokrenula tužbu protiv Lazića u kojoj je zahtevala potpuno starateljstvo i alimentaciju u iznosu 500 evra. Na prvom ročištu  koje je održano 14.10. ove godine Darko se nije pojavio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija