• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

28.11.2021

11:35

DRAŠKO I TANJA USKORO POSTAJU RODITELJI?! Isplivale tvrdnje o odnosu pevačice i političara, OVO im predstavlja NAJVEĆI PROBLEM! /FOTO/

Pink.rs

Estrada

DRAŠKO I TANJA USKORO POSTAJU RODITELJI?! Isplivale tvrdnje o odnosu pevačice i političara, OVO im predstavlja NAJVEĆI PROBLEM! /FOTO/

Podeli vest

U ''Vikend jutru'' sa Jovanom Jeremić polemisalo se o brojnim aktuelnim temama, a jedna od njih bila je i romansa pevačice Tanje Savić i gradonačelinika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Tom prilikom astrolog Luna je iznela svoja predviđanja o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

- Ona je sada u jednom nezavidnom položaju, njoj se u narednih nekoliko meseci život menja. Teško joj je da razreši mnoge stvari. Vidim neke papire vezano za decu, neka se ne opušta, to neće biti kraj - kaže astrolog i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

Tanja i Draško

- Draško i Tanja jesu kompatibilni, prolaziće iste faze u životu. On je pod velikim problemima u odnosu na posao i ljubav, lažu ga i muljaju. Njemu za 10, 11 godina sledi veliki uspeh u poslu. On treba da se čuva zauzetih žena, slab je na žene i žene su slabe na njega. Ove faze će ga dovesti do toga da potpuno drugačije gleda na sebe, da ceni sebe na višem nivou. Velika hemija postoji, ali njima ne odgovara da se o tome javno piše. Mislim da su oni na putu ka tome da budu zajedno. Tanja će imati problem jer ona voli ljude, zabavu... Moraće da reše to i da bude po njegovom. Koliko god izgledao on vickast i drag, ima on tu oštrinu preko koje neće da prelazi - rekla je Luna i dodala:

Foto: Pink.rs

Draško i Tanja

- Tanja ima jako dobru intuciju i ne mora da prati Draška. Ona je toliko senzibilna, samo što ona to ne pokazuje. Bez obzira na njihov posao, oni emotivno reaguju jedno na drugog. Oboje za godinu i po, dve imaju mogućnost za dete, ali ne znam da li će to biti zajedničko dete ili će svako od njih dobiti po dete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija