• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

02.12.2021

16:27

ODALE POČAST MRKI Daša i Bekuta se POSLEDNJI PUT oprostile od Mrkonjića (FOTO)

Informer

Estrada

ODALE POČAST MRKI Daša i Bekuta se POSLEDNJI PUT oprostile od Mrkonjića (FOTO)

Podeli vest

Počasni predsednik SPS, Milutin Mrkonjić, koji je preminuo 27. novembra, sahranjen je danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Na Mrkinu sahranu je došla i njegova supruga Dragana Daša Mrkonjić. Mrkonjićeva zakonita supruga nije bila na komemoraciji održanoj u Skupštini Srbije, ali se pojavila na sahrani.

Ona je bila sva u crnom, za ruku ju je pridržavao čovek koji se nije odvajao od nje. Izgledala je vidno slomljeno i utučeno, ali saučešća nije primala. Takođe, ni sa Anom Bekutom se nije pozdravila.

Foto: informer.rs

Ana Bekuta neutešna

Pored grobnog mesta u Aleji zaslužnih građana stajale su i Ana Bekuta i supruga Milutina Mrkonjica - Dragana Mrkonjić Daša. 

Nepregledna kolona ljudi ispratila je na večni počinak Milutina Mrkonjića. 

Foto: informer.rs

Daša Mrkonjić

Podsetimo, Daša je poslednjih godina živela u jednom prestoničkom hotelu, gde ju je Milutin često oblilazio i pomagao joj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija