• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

02.12.2021

19:31

OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG JE ZAVRŠIO U ZATVORU! Boban Rajović progovorio o NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU!

Estrada

OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG JE ZAVRŠIO U ZATVORU! Boban Rajović progovorio o NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU!

Podeli vest

Brat Bobana Rajovića, Zoran, kandidovao na lokalnim izborima u opštini Balerup, kao kandidat za odbornika u Skupštini, a pevač ne krije sreću što je to tako, a kako je objasnio, on mu je još ranije davao vetar u leđa za ovaj potez.

Preponosan sam na brata, ali sam više ponosan zato što to radi u Danskoj. Ne zato što sam privrženiji Danskoj nego Srbiji ili Crnoj Gori, nego zato što da to radi ovde, morao bih da ga podržim, a istovremeno bih i ja bio deo nekog političkog sistema i stranke. Tako da, sada punog srca mogu da ga podržim i poželim sreću jer to radi u jednoj od najsređenijih država na svetu i žao mi je što to nije počeo ranije - rekao je Boban.

Foto: Printscreen You Tube

Boban Rajović

- Ja sam ga savetovao još pre 10-15 godina da uradi to, jer mislim da mu to leži i da je pravi čovek za to, ali on je ušao u neke svoje biznise koje odlično i savršeno radi. Čak i kampanju nije radio dugo, da jeste, prošao bi mnogo bolje, ali bože moj, postaće on premijer Kraljevine Danske jednog dana, u to sam ubeđen. Biću surovo iskren. Samo neka čita citate patrijarha Pavla i neka gleda koliko jaku glavu i mentalni sklop ima Novak Đoković. Dokle god to bude pratio, biće pobednik - rekao je Boban.

U potrazi za boljim životom, porodica mu je svuda po belom svetu, a Rajović otkriva i da je njegova naslednica veoma uspešna u svom poslu.

- Ćerka starija mi je u Danskoj, nije u politici, ali je u ministarstvu unutrašnjih poslova, vrlo je uspešna u tome. Ona ne voli da se eksponira u javnosti - rekao je on.

Pevač se nedavno požalio pratiocima da je njegov otac zaražen korona virusom, a sad je otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Dobro je, hvala na pitanju. Korona je ovoga puta udarila na jačeg, tako da se moj Mićko izvukao i mnogo sam srećan zbog toga. On je jedna gromada ljudska, ja nisam navikao da ga viđam u jednoj takvoj situaciji, hvala Bogu pobedio je - rekao je pevač.

Foto: S. K.

Boban Rajović

Boban je dva puta u mladosti završio u zatvoru i to zbog saobraćajnih prekršaja. Iako bi mnogi pomislili da je to veliki minus za njegovu karijeru, on ipak smatra drugačije.

Nije nešto na šta se ponosim, to je definitivno. Jedino mi je drago što ja lično znam zbog čega su te zatvorske kazne bile. Znam da su to bila mala dela koja nikome nisu nažao učinila ili ne daj Bože.

Celu vest pročitajte na Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija