• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

03.12.2021

17:58

CRNI PETAK - DANAS SE RAZVELE JOVANA JEREMIĆ, JOVANA PAJIĆ I ELEKTRA ELIT!

Estrada

CRNI PETAK - DANAS SE RAZVELE JOVANA JEREMIĆ, JOVANA PAJIĆ I ELEKTRA ELIT!

Podeli vest

Vest o razvodu braka danas su objavile dve pevačice i popularna voditeljka "Jutarnjeg programa"

Današnji dan ostaće zapamćen po tome što su se razvele Jovana Jeremić, Jovana Pajić i Elektra Elit.

Naime, niko nije ni slutio da će prvu vest o razvodu objaviti Elektra Elit koja je otkrila zbog čega se odlučila na ovaj korak.

Foto: Igor Živković

 

Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povredim Nenada. On je divan mladić, vredan, dobar, pun razumevanja. Prema meni je uvek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čoveka od njega nisam upoznala, zauvek ću ga voleti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste - rekla je Elektra za Espreso. 

Nakon nje Jovana Pajić i Sale Tropiko objavili su da okončavaju desetogodišnji brak.

Foto: printscreen instagram

 

- Nema tu neke senzacije. Aleksandar i ja smo podneli papire za razvod. Nismo ni prvi ni poslednji par koji se razvodi. Razvod ne znači prekid odnosa, naravno da ćemo se zajednički brinuti o našoj deci. Bićemo prijatelji - rekla je Jovana za Telegraf Jetset.

U par sati razmaka oglasila se javno Jovana Jeremić koja je odlučila da stavi tačku na svoj brak sa političarem Vojislavom Miloševićem.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

 

Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee - napisala je Jovana na svom Instagram profilu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija