• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

04.12.2021

12:39

GLUMICA ANĐELKA PRPIĆ O NOVOJ ULOZI! Igram uobraženu TV voditeljku

Informer

Estrada

GLUMICA ANĐELKA PRPIĆ O NOVOJ ULOZI! Igram uobraženu TV voditeljku

Podeli vest

Anđelka Prpić (37) u novoj seriji "Šetnja sa lavom" igra Unu, uobraženu TV voditeljku. Popularna glumica kaže da je oduševljena ovom komedijom reditelja Filipa Čolovića, čije je snimanje počelo pre osam dana

- Igram uobraženu voditeljku koja radi na izmišljenoj televiziji Gold. Ona je uvek u trendu, obožava društvene mreže i pojavljuje se na svakom događaju. Moj lik malo podseća na Riz Viderspun iz filma "Pravna plavuša", ali je izgrađena na totalno specifičan način - priča Anđelka i dodaje da joj roditelje u seriji igraju Branka Pujić i Tihomir Stanić.

Anđelkin partner u seriji je Andrija Kuzmanović koji igra režisera Batu. Ostale uloge tumače Bane Vidaković, Anica Dobra, Andrej Šepetkovski, Andrija Milošević i Slobodan Ćustić.

Prva sezona serije "Šetnja sa lavom" imaće 10 epizoda, a premijerno će biti prikazana na proleće na kanalu Superstar.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodora Lektora

pre 2 godine

Neispravno je napisati "uobražena TV voditeljka". To je pleonazam. Svaka je uobražena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija