• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2018

22:36

(FOTO) CRNA NOĆ U PARIZU! Crveno-beli će dugo pamtiti teški poraz od PSŽ-a

Zanimljivosti

(FOTO) CRNA NOĆ U PARIZU! Crveno-beli će dugo pamtiti teški poraz od PSŽ-a

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dugo će pamtiti teški poraz, najteži u istoriji, koji su doživeli od Pariz Sen Žermena u Francuskoj, u 2. kolu Lige šampiona (6:1)



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NENAD PAPIC

pre 5 godina

Kako da ne pamte i meni se vrti u glavi kako su ih motali Nejmar i Mbape.Ja mislim da Stojkovic i Savic treba da idu na centriranje trapa posle ove utakmice

JCDenton

pre 5 godina

posle ovakvog sramnog debakla...najverovatnije je da ce im ekipa 'popucati po savovima' odnosno poceti da igra sve losije i nestabilnije - ne samo u evropi vec i u domacem prvenstvu, onda (po dobrom starom srpskom fudbalskom obicaju) ce poceti medjusobna trvenja u klubu, igraci ce vecinom gledati da zapale opet negde preko grane, iz utakmice u utakmicu nece sastaviti da igra isti tim...kvalitet igre pojedinaca i kolektiva (ako je uopste i postojao u tolikoj meri, tj. do posle napolija) ce se srusiti kao kula od karata i asta la vista bejbe - natrag u glib iz kojeg nismo ni trebali ni smeli da izlazimo...

Boško

pre 5 godina

Драги Звездаши! Није смак света. Наставите, ви сте наш велики тим!!! Партизановац већ виеш до 60 година.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija