• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

14.03.2015

16:43

OVO SU RAZLOZI OTMICE DEVOJČICE U BEOGRADU Ostaćete bez daha!

Vesti

OVO SU RAZLOZI OTMICE DEVOJČICE U BEOGRADU Ostaćete bez daha!

Podeli vest

Drama koja je juče potresla celu Srbiju polako počinje da dobija filmske okvire. Kidnapovanje dvogodišnje devojčice u Beogradu nikog nije ostavilo ravnodušnim, a razlozi otmice Maše P. (2) su takvi da se s pravom može reći da je u pitanju - holivudski scenario

Naime, kako piše telegraf.rs, Maša je oteta kako bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim detetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz belog BMW-a.

Samo zahvaljujući neverovatnoj akciji beogradske policije suludi plan otmičara je osujećen.

- Francuska policija upala je u stan u kojem žive i u njemu zatekla dete koje neverovatno liči na otetu Mašu - kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

- Reč je o ćerki jedne od otmičarki. Troje kidnapera koji su uhapšeni kod Šimanovaca sa otetom Mašom su iz iste porodice.  Mišel Sebastijan (46) i njegova supruga Sandrin Goren (40) su se u Srbiju uputili zajedno sa svojom ćerkom Kristel Eje (26) u direktnoj nameri da otmu devojčicu, koja neverovatno liči na Kristelino dete - kaže sagovornik Telegrafa.

On opisuje gotovo neverovatne detalje razloga kidnapovanja:

- Naime Kristel Eje (26) u Francuskoj je u velikim porodičnim problemima. Muž je pokušao da u brakorazvodnoj parnici da joj oduzme dete i dobije isključivo starateljstvo. U želji da dokažu da on nije biološki otac porodica otmičara je skovala pakleni plan: preko interneta su pronašli devojčicu koja neverovatno liči na njihovu ćerku i unuku i odlučili su da je otmu, na pravi pasoš njihovog deteta izvedu iz zemlje, odvedu u Francusku, urade DNK test i na taj način “dokažu” da otac francuskog deteta zapravo nije pravi, biološki otac, te da na taj način on izgubi pravo na starateljstvo, a da dete pripadne majci - priča izvor.

Na svu sreću, zahvaljujući neverovatnoj akciji srpske policije, taj plan im je osujećen, a istraga će dalje utvrditi šta su planirali da, nakon ove sulude akcije učine sa malom Mašom.

Uskoro se očekuje da srpska i Francuska policija daju i zvanično saopštenje o ovom slučaju.

Informacije o devojčici našli na Fejsu

Kako piše Telegraf, troje otmičara je sve informacije o boravištu deteta najverovatnije pronašlo putem Fejsbuka, na profilu jednog člana porodice koji je bio otvoren! 

Na taj način, pronašli su dete koje im odgovara, ali i ostale podatke koji su ih najverovatnije doveli do mesta gde su pokušali otmicu.

Činjenica da su na internetu bili dostupni gotovo svi podaci je pomogla da nepogrešivo znaju gde da je sačekaju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gastarbeiter De

pre 9 godina

Pa sad vidite narode sta znaci kaciti slike svoje dece po fejsbuhu i nekontrolisano otvarati svoju privatnost da bas svako moze da vidi i kako hoce da zloupotrijebi ....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija