• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Cvejić

22.07.2015

21:04

DETALJI SAČEKUŠE U ŠAPCU Debu su izrešetali profesionalci!

Vesti

DETALJI SAČEKUŠE U ŠAPCU Debu su izrešetali profesionalci!

Podeli vest

Iskusne plaćene ubice ispalile su u Dejana Jakovljevića dva šaržera iz "škorpiona" i svi meci su ga pogodili u glavu i telo... Pucali su iz crnog "reno megana", koji je posle spaljen

Dejana Jakovljevića Debu (41), koji je izrešetan u utorak oko 21 sat kod medicinske škole u centru Šapca, najverovatnije su likvidirale profesionalne ubice koje nisu iz tog grada, saznaje Informer.

U njega su, u trenutku dok je zaključavao svoj restoran "Čarobna kuhinjica", dva muškarca ispalila dva puna šaržera iz "škorpiona". Svi meci pogodili su ga u glavu i telo! Ubice su bile u crnom "reno meganu". Ovaj automobil je kasnije pronađen zapaljen u blizini sela Tabanović, na desetak kilometara od Šapca.

Izlozi čitavi

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, u trenutku dok je Jakovljević preksinoć izlazio iz restorana, crni automobil u kojem su bila dvojica muškaraca nakratko je zastao i odjeknuli su rafali.

- Nisu pucali nasumično, već direktno u njega. U pitanju su obučene ubice, profesionalci. Pao je, a sve se dešavalo naočigled servirke, koja je bila u restoranu. Prava je sreća da niko drugi nije povređen, jer je u to vreme bilo mnogo prolaznika - priča naš izvor iz istrage.

 

Robijao zbog četiri kila heroina

Debin poznanik ispričao nam je da je Jakovljević odležao šest godina u zatvoru jer su ga uhvatili sa četiri kilograma heroina.
- Po izlasku iz zatvora povukao se, oženio i živeo mirno. Kuhinju sa domaćom hranom otvorio je pre tri godine - kaže on.
Kako smo saznali, Jakovljević je pre desetak godina bio osumnjičen za ubistvo u Nemačkoj, ali je zbog nedostatka dokaza pušten. Nemačka mu je čak isplatila odštetu za navodno nezakonito zatvaranje.

Zoran Obradović, zamenik višeg javnog tužioca u Šapcu, kaže da je Jakovljević dobio više prostrelnih rana, a više detalja daće obdukcioni nalaz veštaka sudske medicine doktora Ljubiše Božića iz Beograda.

- U ekipi koja je obavila uviđaj bili su i forenzičari, koji su detaljno prikupili tragove i izolovali čaure radi DNK analize - kaže Obradović, koji nam je potvrdio da je u Tabanoviću pronađen zapaljen automobil, ali zbog interesa istrage nije mogao da kaže više detalja.

Informer

Sa kakvom preciznošću je likvidiran Jakovljević, govori izgled mesta zločina. Iako restoran ima velike izloge, kao i lokali sa obe strane, stakla nisu razbijena, niti je fasada oštećena. Upućeni kažu da ovo potvrđuje da su likvidatori na ovog Šapčanina veoma iskusni.

- To što su uradili sa automobilom iz kog su pucali ukazuje nam na to da nisu početnici. Naime, kod atentatora često je praksa da vozila korišćena za ovakve likvidacije zapale - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je automobil koji su koristile ubice najverovatnije ukraden.


Šapčani ga hvale

Šapčani su zaprepašćeni ubistvom Dejana Jakovljevića. Iako o njemu postoji debeo dosije u policiji u kojem mu se na teret stavljaju poslovi sa narkoticima, svi sa kojima smo juče razgovarali o Debi imaju dobro mišljenje.

- Bio je jedan od najboljih ljudi koje smo znali. Uvek spreman da pomogne. Kada su bile one poplave prošle godine u Šapcu, Deba je pomagao narodu iz ugroženih delova. Slao je hranu i sve što treba. Čuli smo da je bio u zatvoru zbog droge, ali se nikada nije ponašao bahato, niti je bilo čime pokazivao da ima problem sa zakonom - pričaju komšije koje su došle da obiđu mesto na kojem je Jakovljević ubijen.

Ispred restorana, koji je juče bio zatvoren, položeno je cveće i zapaljena sveća. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija