• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

08.10.2015

21:14

BALETAN SILEDŽIJA I DALJE NA SLOBODI Kao da ništa nije bilo, Minin muž čeka nanogicu!

Vesti

BALETAN SILEDŽIJA I DALJE NA SLOBODI Kao da ništa nije bilo, Minin muž čeka nanogicu!

Podeli vest

Goran Stanić, poznati baletan koji je osuđen na godinu dana kućnog pritvora zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja vatrenog oružja, već više od mesec dana čeka da tužilaštvo izda nalog za njegovu nanogicu

- Stanić se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Viđa se sa prijateljima i čeka da mu počnu predstave kako bi konačno zaigrao jer je bio na bolovanju. Živi kod svoje majke, gde će i služiti kaznu pritvora. Njegova supruga, poznata glumica Mina Lazarević, pokrenula je brakorazvodnu parnicu. Prošla su dva meseca otkad ju je pretukao. Nakon toga je sve priznao, ali kaznu još nije počeo da služi - kaže izvor blizak bivšim supružnicima.

BALETAN ĆE MORATI U ĆORKU! Mininom mužu ne gine robija!

PORICANJE I GLAVA U PESKU! Mina zabranila da se priča o nasilniku!

BRUKA Minin muž nasilnik traži puštanje iz zatvora!

MINA PONOVO GLUMI Posle batina se vratila poslu

Sa nanogicom na scenu

Nošenje elektronske nanogice uvedeno je u srpsko pravosuđe 2011. godine kao mera smanjenja broja zatvorenika u pretrpanim zatvorima. Uglavnom se izriče za nasilje u porodici, saobraćajne prekršaje, sitnu krađu ili zloupotrebu narkotika. Osuđenici koji su u stalnom radnom odnosu mogu da podnesu molbu kako bi mogli da nastave da odlaze na posao, pa će i Stanić sa nanogicom izlaziti na scenu Narodnog pozorišta.

Stanić je Minu pretukao 1. avgusta ove godine, a potom je šenlučio iz automatske puške s balkona porodičnog stana na Zvezdari. Iako je od supruga preživela pravu torturu, glumica se nije priključila krivičnom gonjenju nasilnika, ali je na saslušanju u tužilaštvu potvrdila priču koju je dala u policiji kada ga je prijavila za nasilje. Do suđenja nije došlo jer je ponuđena nagodba za priznanje krivice.

Poznati baletan je krajem avgusta priznao da je tukao svoju suprugu, a Prvo osnovno tužilaštvo insistiralo je na tome da osuđeni baletan kaznu ne sme da izdržava u zajedničkom stanu sa suprugom. Sporazumom o priznanju krivice nije predviđena mera zabrane prilaska supruzi Mini jer je ona pokrenula brakorazvodnu parnicu.
Mina i Goran venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bila u stanu kada se incident dogodio.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Размишљам са ову моју постареју главу да скупим храброст и мало ,,издекламујем, моју Радојку.Она ће да подигне галаму и зивне полицију е ето мени излежавања 24 часа!Породично насиље,бато!Онда ми суд одреди наногицу а ја одабијем!Тражим ланац око ноге и од кућевног стола за не дај боже десет особаДа могу да идем у купатило и то је то.И да поред себе имам неку мотку уколико моја Радојка падне у емотивни транс.Значи,кућни затвор и само лежим и гледам телевизију.А ту је лапа топ.А што ми треба само наручим да ми неко дете донесе из продавнице уз напојницу.Живот!Покварено јесте али корисно!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija