• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S./Novosti

04.11.2015

07:38

SAMO ČUDO MOŽE DA GA SPASI Fudbalerovom sinu pucali u glavu, lekari mu se bore za život

Vesti

SAMO ČUDO MOŽE DA GA SPASI Fudbalerovom sinu pucali u glavu, lekari mu se bore za život

Podeli vest

Vedran Repčić (36), sin legendarnog fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, teško je ranjen u pucnjavi koja se preksinoć dogodila u blizini zgrade u kojoj stanuje, u beogradskom naselju Braće Jerković i po rečima lekara, samo čudo može da ga spasi

 

Napadač je ispalio četiri metka Repčiću u grudi, a potom ga jednim hicem "overio" u glavu. Teško povređeni Repčić prevezen je u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

U policiji kažu da Repčić zna ko je pucao na njega jer je neposredno pre napada pričao sa napadačem u parku između zgrada u Ulici Dragice Končar.

- Svedoci pucnjave su izjavili da su trojica muškaraca stajala i par minuta pričala pre nego što je među njima izbila svađa. Tada je jedan od Repčićevih poznanika iz jakne izvadio pištolj i sa dva metra daljine počeo da puca. Četiri metka pogodila su Vedrana u grudi, a kad se srušio, napadač mu je jedan hitac ispalio u glavu, u nameri da ga "overi" - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Stanari okolnih zgrada koji su videli pucnjavu pozvali su policiju, a kada je prva patrola stigla na lice mesta, Repčić je još bio svestan. Rukama je pokušavao da zaustavi krv koja mu je šikljala iz glave.

Vedranova majka Mira rekla je za Novosti da su prognoze lekara da samo mladost i čudo mogu da spasu njenog sina.

Sin mi je dobio dva metka u grudi i dva u glavu i sada se bori za život. Priključen je na aparate, a lekari sve čine da ga spasu. Samo da mi dete preživi... Nemam snage da pričam o tome šta je i ko je Vedran. Shvatite, on je moj jedini sin i samo, kao i svaka majka, želim da živi. Lekari su nam rekli da je stanje kritično i da Vedrana samo mladost, snaga i čudo mogu da spasu - ispričala je Mira Repčić.

U Urgentnom centru u utorak je, osim Vedranove majke Mire, bio i njegov otac, Srebrenko Repčić, bivši fudbaler Crvene zvezde. On nije želeo da komentariše nemili događaj, ali nije krio suze nakon razgovora sa lekarima.

Vladan Repčić je osuđivan za ubistvo. On je 3. avgusta 1998. prilikom pljačke iz "kalašnjikova" ubio Predraga Milosavljevića, vlasnika prodavnice "Brka", zbog čega je osuđen na 10 godina zatvora.

Takođe, još kao maloletnik bio je osumnjičen za ubistvo taksiste Branka Topalovića u Mokroluškoj ulici, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza.

(FOTO) IZREŠETAN SIN LEGENDE ZVEZDE: Vedran Repčić se u Kliničkom centru bori za život!

PUCNJAVA U LEŠTANIMA Muškarac (33) ranjen, napadač u bekstvu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejan

pre 8 godina

Trideset i šesta godina a takav dosije?! Ko plaća lečenje ovog omladinca, ko se bori za život čoveka koji je ugasio zna se dva života i uradio ko zna šta još a nema para za lečenje neke dece koja ni kriva ni dužna umiru zato što u zdravsrtvu nema para. Zvuči surovo, i neka mi bog oprosti ako grešim ali, izgleda nam je kao društvu stalo da lečimo i spašavamo male Arkančiće o kojima će posati novine nego da vodimo računa o mladom naraštaju. Roditelji neka mi oproste, razumem njihovu brigu ali, treba naplatiti sve med, usluge žestoko, ko da ga leči privatna klinika u sred Los andjelesa, pa neka stave prst na čelo. što su ga tako vaspitavali. I ne davati medijski publicitet ovakvim tipovima. Pozdrav!

dejan

pre 8 godina

Takav mi je život, brate Cole, izgubio sam sina jer nije bilo para za operaciju na srcu, zato sam i napisao ono, uz svu ogradu da razumem roditelje, a ti Cole ako si iz tog miljea i žališ omladinca onda si i ti za žaljenje, zato nam i društvo truli iz korena, moj Cole.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija