• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.03.2016

10:29

POLICAJAC UBICA IZ POŽAREVCA PRIZNAO U TUŽILAŠTVU: Jelena me izdala, zato sam je ubio!

Vesti

POLICAJAC UBICA IZ POŽAREVCA PRIZNAO U TUŽILAŠTVU: Jelena me izdala, zato sam je ubio!

Podeli vest

Ludo sam je voleo. Kad je prešla da živi kod novog dečka, poludeo sam od ljubomore, morao sam da je ubijem, kazao je tužiocu Dejan Stojiljković (36), koji je izrešetao Jelenu Šindrić (29) pred njenim dečkom

Zaštitio sam je od muža nasilnika i pre sedam godina započeli smo vezu. Ostavio sam ženu i ćerku zbog nje
Dejan Stojiljković

Jelena me je izdala, a ludo sam je voleo... Ženu i dete sam ostavio zbog nje, a ona je našla drugog. Kad je prešla da živi kod tog novog dečka, poludeo sam od ljubomore. Morao sam da je ubijem, kazao je u četvrtak uveče pred tužiocem saobraćajni policajac Dejan Stojiljković (36), koji je u sredu u Požarevcu izrešetao Jelenu Šindrić (29) naočigled njenog dečka Branka Kovčića.

Dejan je u policiji nakon hapšenja priznao zločin, a potom je tužiocu i sudiji za prethodni postupak do detalja ispričao kako je započeo vezu sa Jelenom, pre sedam godina, do trenutka kad joj je presudio.

(FOTO) MOLIM TE, POŠTEDI ME! Devojka preklinjala za život, njen bivši NIJE IMAO MILOSTI!

- Jelena je bila u braku sa čovekom iz Kurjača, za kog se udala sa nepunih 16 godina. Dobila je i ćerku s njim, ali on ju je maltretirao. Kad sam je upoznao, žalila mi se na svoje bračne probleme. Pričala mi je da ju je muž stalno tukao, vređao, udarao joj je glavu u zid, čak joj je i stavljao nož pod grlo, pretio joj da će je zaklati. Ja sam je zaštitio od muža nasilnika i pre sedam godina započeli smo vezu - priča Dejan.

Preti mu do 15 godina robije?!

Dejan Stojiljković tereti se za "obično" ubistvo, za šta mu preti do 15 godina zatvora. Ukoliko se tokom istrage ispostavi da ima otežavajućih okolnosti, na primer da je žrtva posebno patila tokom zločina, delo bi moglo da se prekvalifikuje kao teško ubistvo, za koje sledi kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Tad je, kaže, i on bio u braku, dobio je i ćerku, ali i nju i ženu ostavio je zbog Jelene.

- Pre četiri godine Jelena je prešla da živi kod mene. U početku je sve bilo idealno... Spremala mi je hranu i donosila kad sam bio dežuran. Čak mi je pomagala i oko sređivanja kuće, popravljali smo krov i fasadu... Međutim, u novembru me je napustila i prešla u svoj stan. Nisam mogao da se pomirim s tim, a još kad se dva meseca kasnije preselila kod tog novog dečka, poludeo sam. Tad sam odlučio da je ubijem - kazao je Stojiljković.

On je ispričao i da se Jelena fiktivno udala za jednog čoveka iz okoline Bajmoka koji je imao mađarsko državljanstvo kako bi dobila dokumenta za rad u Austriji.

- Tako je i promenila ime u Šindrić. I u tome sam joj pomogao, lično sam je vozio u Suboticu da zaključi taj fiktivni brak, platio tom čoveku.... Ti papiri koje je dobila udajom su me skupo koštali, još otplaćujem sve to - žalio se Dejan.

Njegove kolege iz požarevačke policije kazale su nam da još ne mogu da veruju da je on mogao da ubije Jelenu. Kažu da je uvek bio vredan i odgovoran i da je bio jedan od boljih saobraćajnih policajaca.

KRVAVI ZLOČIN U POŽAREVCU! POLICAJAC-UBICA PRIZNAO: Hteo sam samo Jelenu da ubijem, ne i njenog dečka!

Podsetimo, Dejan je u sredu oko tri sata iza ponoći sačekao Jelenu i Branka ispred Kovčićeve kuće. Čim je Jelena izašla iz auta, Dejan je potegao pištolj. Molila ga je da joj poštedi život, ali Dejan je ispalio tri hica, od kojih su je dva pogodila u stomak, a jedan u srce. Umrla je na Brankovim rukama, a Dejan se malo kasnije sam predao u policiju.

Jelena, inače, nije bila u dobrim odnosima sa roditeljima i bratom jer su joj zamerali što je napustila muža i dete zbog Dejana.

Međutim, kako smo nezvanično saznali, Jelenini roditelji su posle ubistva došli u tužilaštvo i tražili da im se predaju ključevi njenog stana i auta, koji su joj, navodno, oni kupili. Kako su tvrdili, Dejan je taj auto u međuvremenu preregistrovao na svoje ime.

Jelena je juče sahranjena na groblju u Majilovcu, odakle je rodom. Ispratilo ju je stotinak rođaka i prijatelja, među kojima roditelji, ćerka i Branko Kovčić. 
 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joca

pre 8 godina

Sta opet pocinju da se ubice kaznjavaju malim kaznama. Jel to neki drzavni program da se stimulisu ubice da sto vise naroda pobiju.

ljubisa

pre 8 godina

Da li je moguće da će neki sudija ovom psihopati da odmeri samo 15 godina za hladnokrvno ubistvo? Pa taj ne pokazuje ni trunku kajanja i otovreno govori da je morao da je ubije "jer ga je ostavila", znači sa očiglednim predumišljajem ... zašto pseto nije izvršilo samoubistvo a ne da ubije ženu na pravdi Boga i ostavi dete siroče ...

kretencina

pre 8 godina

dejane ti si debil, treba te strpati u bajbok i ...ati svaki dan u glavu!!!

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija