• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

24.05.2016

22:52

JELENIN UBICA NE OSEĆA KRIVICU:  Zvezdu Granda ubio snažan muškarac prepun mržnje!

Vesti

JELENIN UBICA NE OSEĆA KRIVICU: Zvezdu Granda ubio snažan muškarac prepun mržnje!

Podeli vest

Kako vreme prolazi, teže je naći dokaz ko je ubica Jelene Krsmanović. Samo zanesenjaci u policiji nastaviće da traže dokaz koji će rasvetliti zločin, kaže Dobrivoje Radovanović

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je pre 53 dana, a njeno telo nađeno je na nasipu u Borči. Otad inspektori danonoćno rade na ovom slučaju. Uprkos opsežnoj istrazi, još nije utvrđeno ko je i zbog čega Jelenu usmrtio sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu

- Oružje kojim je ubijena nije nađeno. Ne zna se ni da li je na mesto na kome je telo nađeno Jelena doneta ili dovučena, na šta ukazuje nađena patika. Nema ni bioloških tragova.

JELENI JE UBICA PRIŠAO S LEĐA: Novi detalj iz istrage potvrđuje da je zločin dugo pripeman!

Oni su verovatno uništeni sticajem okolnosti - previše ljudi na mestu na kome je nađeno telo, vremenski uslovi, ili je možda zločin detaljno isplaniran - navodi kriminolog Radovanović.

Jelenu je, smatra on, ubio snažan muškarac.

- Ubica je morao da bude snažne građe da bi je prvim udarcem onesvestio i savladao. To ne bi mogao neko slab - smatra Radovanović.

Darko Cvetanović

O motivu ubistva pevačice zasad se samo spekuliše, mada naš sagovornik napominje da praksa u Srbiji pokazuje da većinu zločina počini neko iz porodice.

POLICIJA OČEKUJE DA ZORAN PROGOVORI: Jelenin muž zna ime ubice, ali ga iz straha krije?!

 Sam način ubistva ukazuje na veliki emotivni naboj, koji može biti posledica zaljubljenosti, mržnje, besa. Ne treba zaboraviti da je ona bila lepa žena u supkulturnom društvu u kome ima dosta patoloških tipova. Okrenuti tom estradnom svetu, obožavaju ili mrze žene. To su potpuno neprimetni ljudi, ničim istaknuti - kaže Radovanović.

PODATAK KOJI ZBUNJUJE ISTRAGU SUROVOG ZLOČINA: Zoran Marjanović odmah posle nestanka znao da je Jelena ubijena?!

On ne odbacuje mogućnost da je ubica erotoman, muškarac koji za kaznu ubija ženu koja mu nije posvetila dovoljno pažnje.

- Ubica ne oseća nikakvu krivicu zbog toga što je uradio, niti zločin smatra lošim - kaže Radovanović.

Darko Cvetanović

Ploča na nasipu sa Jeleninim imenom i slikom

Zoran Marjanović, muž ubijene zvezde "Granda" Jelene Krsmanović, dogovorio je juče izgradnju spomen-ploče na nasipu u Borči gde je pronađeno telo njegove supruge.

Zoran je bio kod kamenoresca, sa kojim je razgovarao o izgradnji spomenika i ploče za svoju ubijenu suprugu.

Informer

- Dogovorili su se za izgradnju spomen-ploče na nasipu u Crvenki, gde je Jelena pronađena mrtva. Spomenik koji treba da bude postavljen na njenom grobu su samo pomenuli, ali se nisu precizno dogovarali - kaže sagovornik "Blica" iz porodice.

Na spomen-ploči, kako je do sada dogovoreno, naći će se samo ime, prezime i slika Jelene Krsmanović.

SUMNJIVO! INDI SE KLELA U JELENU, A SAD JE SE ODRIČE! Čudno ponašanje 'najbolje prijateljice' ubijene zvezde Granda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Užas

pre 7 godina

Recite jasno TRALJAVA ISTRAGA ili se štiti neko!? Sramota!!! Ženu ubiju u sred dana, na vidnom mjestu,kuće okolo,nadzorne kamere,izjave očevidaca,raznih svjedoka i vi nemate ni jedan dokaz,detalj koji bi vodio u pravom smjeru?! Sramota!!!!

Gordana

pre 7 godina

Ostavite ovu ženu na miru ako boga znate. Pa što je mnogo mnogo je. Svaki dan nova laž o ubici i dokle više, nema smisla

mine

pre 7 godina

Sve j ce doci na svoje.Nista vise nece biti prijei tako je sve jasno, sta i tko. Sreca je otisla. Naka Bog ublazi tugu a zlocincu da snage da se pokaje.

Andja

pre 7 godina

Jel ti to apelujes da se ubica ostavi na miru jer je to upravo napisano u komentaru?

mine

pre 7 godina

Ne apelujem da se ubica ne kazni, ubica je vec kaznjen onim sto je pocinio, a u ovom slucaju bolje da se istina nikad ne sazna, kao na primjer za najblize clanove porodice. Neka Gospod to rijesi.

Mine

pre 7 godina

Pravda.ne trzite jer je necete naci, bar ne na ovom svijetu. Neka baci kamen na ubicu onaj koji nikad nije sagresio. Gdje su svi ti bili kad ne njeno srce vapilo a u ocima strah plamtio. U ovoj nesreci ne nadze se hrabri, svi mukom umukose! Niko se ne nadze da joj pruzi utjehu i pomoc.

Elli

pre 7 godina

Mozda je bilo dovoljno da je bio snazan i odlucan u pokvarenosti i neuracunljivosti. Mogao je da joj pridje na prepad, otpozadi. Mozda je to bio neko od koga nije ocekivala da ce je ubiti. Po meni je neki opsesivni neleceni psihopata. E, sad ko je taj......

beograd 1

pre 7 godina

najbolje bi bilo da su odmah oformili drugi tim inspektora. ovi su pokazali svoju nesposobnost.

moravica

pre 7 godina

Raspitajte se o astralnoj projekciji i kako se dolazi do prevlasti u istoj.

juka

pre 7 godina

jelena je ubijena ranije i u miru su izbrisani tragovi ubistva.nije je ubio snazan covek vec su joj stavili na usta anesteziju i uspavali i ubili da nema zvukova daneko cuje.kad si uspavan moze biti ubica ko god hoce.cak i zenska osoba. doneli je mrtvu ko zna kada na taj nasip a taj dan prijavili nestanak.ko zna kada su je i ubili.rezija ko u najboljim filmovima.zato policija tapka u mestu

cile

pre 7 godina

Ma šta bre ostaviti na miru, Koga, Jelenu ?. Njen duh će se smiriti, onda kada se monstrumi privedu pravdi a sigurno je da su bili udruženi. Hvala Informeru, Srpskom telegrafu, Kuriru, TV Haapy, Alo itd... da se ovo Jecino surovo ubistvo ne zaboravi Udružimo se svi i pronađimo ubice monstrume !!!

Jodi

pre 7 godina

Neobično da je trčala odvezanih pertli. Inače, spomen-ploče na mestima nesreća bih zabranila.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija