• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

12.06.2016

16:49

DRAMA U NOVOM SADU:  Šarplaninac izujedao sedmogodišnju devojčicu!

Vesti

DRAMA U NOVOM SADU: Šarplaninac izujedao sedmogodišnju devojčicu!

Podeli vest

U novosadskom vikend naselju Kamenjar sedmogodišnju devojčicu i njenog oca danas popodne izujedao je šarplaninac

Kako nam je rečeno u službi Hitne pomoći, devojčica je zadobila povredu desne potkolenice i stopala i zbog sumnje da su u pitanju teže povrede prevežena je na odeljenje Dečije hirurgije radi dalje dijagnostike.

Njen tridesetosmogodišnji otac zbrinut je na licu mesta, a zadobio je povredu stopala. Ipak, u Hitnoj pomoći kažu da je bez obzira na to što se radi o lakšoj povredi prevezen u Urgentni centar na dalje ispitivanje.

Kako nezvanično saznajemo, pas je izleteo iz dvorišta i napao ćerku i oca dok su šetali po tom kraju.

Na teren su odmah izašli policija, komunalna policija i ekipa zoohigijene, a uviđaj je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Dokle više teror "ljubitelja životinja", po hitnom postupku doneti i SPROVODITI oštrije propise za te bahate spodobe! Parkovi ne mogu da se koriste normalno, zverinjake su od njih napravili! Po ulici fekalije na sve strane, a ako ti idu u susret, ti moraš da im se skloniš pod obavezno, jer idu direktno u tebe!

pod hitno

pre 7 godina

primena zakona i poostravanje kazni... sta vise cekate? Kazniti sve komunalce jer ne rade svoj posao,samo jure starce koji prodaju "zilete" da prezive..

bubasvaba

pre 7 godina

Psa ubiti gazdu najstrozije kazniti za nacinjenu stetu po svim tackama krivicnog zakona i jos vise za primer.

deftones

pre 7 godina

dosta ne verujem sarplaninici su dosta pametni nikad ne napada dok mu ne naredi gazda mislim na orginal sarplaninca a na nekog mesanjca ne

Bora

pre 7 godina

Na zalost postoji zakon o drzanju kucnih ljubimaca ,posebno za pse za koje pise da se mogu setati na povodcu do pola metra od vodica sa kosaricom na glavi .ali nazalost taj zakon nitko ne kontrolise kao ni mnoge druge zakone o javnom redu i miru.

ljubicanstvena GM

pre 7 godina

Danas sedim u dvoristu sa kumom,moj pinc i kumin labrador igraju se u dvoristu,trce za loptom...nailazi covek i kisobranom lupa po ogradi,onda po nasim kolima,opet po nasoj ogradi...kucici ludeee,lajuu,skacu....trce uz ogradu 27 metara do ulice....covek vide nas,pa predje na komsijsku ogradu,njihova pudlica polude....i sta reci za neopevanu budalu....bilo mi doslo da uzmem motku,izletim na ulicu i isprebijam budalu...mnogi izazivaju...posle im djavo kriv....pa naplate odstetu od grada...poznati mi slucajevi.

tori

pre 7 godina

Vecina vlasnika psa Su vrlo neodgovorni i bezobrazni.ZNAM slucaj kad Pustaju pse da slobodno skacu po ogradu ..,cak je I preskacu , jure prolaznike cak i ujedali komsije.Vlasnik mirno gleda ,zna da kaze"u majku mu" itera isto.Kad GA jedan komsija tuzio za ujed i napad njegovog psa .Koji je preskakao ogradu,cist slucaj Vlasnik je angazovao lazne svedoke i izbegava krivicu..Sudjenje traje vec dve godine ....a on sejos vise izbezobrazio kako mu niko nista nemoze i dalje isto radi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija