• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2016

21:26

ŠOKANTAN ISKAZ, INSCENIRANO UBISTVO PEVAČICE: Jelena nestala 24 sata pre nego što je Zoran prijavio?!

Vesti

ŠOKANTAN ISKAZ, INSCENIRANO UBISTVO PEVAČICE: Jelena nestala 24 sata pre nego što je Zoran prijavio?!

Podeli vest

Policija ispituje da li je Jelena oteta još u petak 1. aprila posle svađe sa Zoranom na klupi ispod Gazele, da bi sutradan neko inscenirao njen nestanak i ubistvo... Majka Zorica poslednji put videla Jelenu u petak, 24 sata pre "zvaničnog nestanka"

Inspektori koji već 76 dana rade na istrazi svirepog ubistva Jelene Marjanović ispituju da li je nesrećna pevačica nestala još u petak 1. aprila, dan pre nego što je njen suprug Zoran zvanično prijavio da je nema, saznaje Informer!

DOSAD NEPOZNATI DETALJI OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ! Pevačica MOLILA DA JE NE UBIJU, klečala dok je primala udarce?!

Do ovakvih indicija policija je došla povezivanjem niza čudnih okolnosti koje se nisu uklapale u zvaničnu verziju zločina, a koje je dodatno potkrepila tvrdnja penzionera Vladimira V. (71) u Informeru, da je Zorana i Jelenu video kako se svađaju ispod mosta Gazela u petak 1. aprila oko 15 časova!

Ove činjenice podrivaju zvaničnu verziju zločina:

Darko Cvetanović/public

1. Tvrdnja Vladimira V. da je Jelenu i Zorana video kako se svađaju na klupi ispod Gazele dan pre njenog nestanka

2. Izjava Jelenine majke da je ćerku poslednji put videla 24 sata pre nego što je prijavljen nestanak

3. Zoranove izjave da je Jelena često trčala kraj stadiona BASK, a ne na nasipu

4. Zoranova prijava nestanka supruge uz reči "Ubiše mi ženu"

5. Tvrdnje rekreativaca sa nasipa da nikada nisu videli Jelenu da tamo trči

6. Niz kontradiktornih izjava Marjanovića na saslušanju 

Sumnje policije dodatno podstiče i tvrdnja Jelenine majke Zorice da je ćerku poslednji put videla baš tog petka, 24 sata pre nestanka.

(FOTO) PROGOVORIO KRUNSKI SVEDOK: Zoran urlao na Jelenu dan pre ubistva!

Prema ovoj, najnovijoj verziji događaja, Jelenu je neko oteo još u petak po podne, da bi u subotu inscenirao njen nestanak i ubistvo na nasipu u Borči, nakon čega je slučaj prijavljen policiji.

Čudne okolnosti

Prema rečima sagovornika Informera iz istrage ovog slučaja, policija već dugo sumnja u verziju da je Jelena nestala u subotu 2. aprila tokom džogiranja na nasipu, ali su se tek u poslednjih nekoliko dana pojavili konkretni tragovi koji na to ukazuju.

- Policija od prvog dana razmatra mogućnost da Jelena nije ubijena u subotu, u vreme dok je trčala na nasipu. Ipak, ni rezultati obdukcije ni nalazi forenzičara u početku nisu nam davali dovoljno konkretne dokaze za tu tezu. Međutim, u poslednje vreme sve je više indicija koje pobijaju zvaničnu verziju. Tvrdnje penzionera Vladimira V., koji je video Zorana i Jelenu kako se svađaju na klupi ispod Gazele, nisu neosnovane, jer ima još svedoka koji su ih tu viđali. Takođe, čak i neke Zoranove izjave na saslušanju ukazuju na to da je Jelena trčala kraj Hipodroma i na stadionu BASK, a ne na nasipu u Borči. Konačno, i izjave Jelenine majke Zorice da je ćerku poslednji put videla u petak 1. aprila, 24 sata pre nego što je prijavljen nestanak, takođe potkrepljuju tu tvrdnju - iznosi naš sagovornik novu teoriju u istrazi.

NADA TOPČAGIĆ OTKAČILA MARJANOVIĆE: Stravično je ovo što se dešava oko Jecinog ubistva, ne znam kome da verujem!

Zvaničnu verziju ubistva, koje se Jelenin suprug Zoran držao na saslušanju, podrivaju i neke ranije iznete činjenice tokom istrage.

- Podsetimo da je Zoran, prijavljujući Jelenin nestanak, rekao "Ubiše mi ženu", kao da je znao da ona više nije živa. Takođe, sumnjivo je i to što je čitava četiri sata oklevao da prijavi policiji da Jelene nema. Da ne govorimo o gomili rupa u iskazima njega, njegovog oca i brata, koje su dali u policiji. Uz to, imamo i tvrdnje rekreativaca sa nasipa da nikada nisu videli Jelenu da tamo trči. Sve to kada se sabere, imamo osnova da sumnjamo da je Jelena možda ipak oteta i ubijena negde drugde, a da je kasnije insceniran nestanak i ubistvo na nasipu u Borči - dodaje naš sagovornik.

Poslednji dan

Informer je juče kontaktirao Jeleninu majku Zoricu, sa kojom je još jednom rekonstruisao poslednja 24 časa njene ćerke.

Ona je ponovila ono što je i ranije rekla - da je Jelenu poslednji put videla dan pre ubistva.

ŠOKANTNO OTKRIĆE, DEVER MILOŠ MRZEO JELENU! U pesmama pokazao mesto i način na koji je izvršeno ubistvo!

- Jelenu sam poslednji put videla u petak po podne, ali se ne sećam tačnog vremena kada je to bilo. Znam da je tražila od mene da je probudim, jer je morala negde da ide. Tako je i bilo, probudila sam je, ona je otišla i više se nikada nismo videle. Ona me je u međuvremenu zvala još jednom, u subotu, i tada mi je rekla da je na trčanju na nasipu i da će doći kod mene odmah posle toga. Da li je tada zaista bila na nasipu ili negde drugde, ne mogu da tvrdim, ali ne želim da verujem ni u zaveru da je moja ćerka oteta i ubijena na nekom drugom mestu. Bar dok to istraga zvanično ne utvrdi - rekla nam je Jelenina majka Zorica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Сви у - апс...!! Док истрага не доживи - колапс !

ddd

pre 7 godina

Tacno tako. A najgore od svega sto se ne zna UBICA.

nina

pre 7 godina

Sto ne pisete da se u emisiji "upoznajte parove" posvadjala sa Vukom Djuricicem, koji joj je rekao "znas ti ko sam ja" i stavio joj ruku na usta usred emisije, videli svi koji su gledali, program prekinut, sukob natavljen u pauzi ali hepi isekao deo snimka...Zasto? Ispitajte malo to! Inace dok je Vuk bio ucesnik "Maldiva"pokazao agresiju i prozivan od ostalih ucesnika i gledalaca da se protiv njega vodi kr.postupak za kr.delo silovanja. Ali Vuk je politicar i to clan vladajuce stranke, sam se hvalio u rijalitiju, verovatno zato zasticen pa ga ne pominjete...n

Dani

pre 7 godina

Slazem se to je bilo pre mesec dana nego sto je ubijena ona ga je izvredjala i te kako ali trazio je seljacina valjda nije mogao preci preko toga i ubio je i sad ga neko stiti i vas tabloid samo Marjanovice optuzujete a njega nesmete ni da pominjete evo sve koji nisu gledali mogu ovde da vide taj snimak http://www.dailymotion.com/video/x3ujzm1

Dunja

pre 7 godina

Ima smisla da propitaju i njega, bas neki prost covek.

iva

pre 7 godina

Zaštićen verovatno jeste.Lično ni meni se ne svidja njegovo bahato ponašaje, ali mislim da nema veze sa ovim slučajem Delovao mi je "sirovo" totalno. Bahato sedenje, čarape se vide.Užas. Nekultura na kilometar.Verovatno mu se Jelena dopakla pa je hteo da bude džek.

Užas

pre 7 godina

Bože me sačuvaj, ja nesposobne policije i ostalih nadležnih. Pa zar, futalji jedni, niste obdukcijom mogli utvrditi tačno vrijeme smrti? Ovaj slučaj bih riješio za 48h, nakon što bih pročitao sav materijal, izjave i obdukcione nalaze.

Svetlana

pre 7 godina

Da li ono jadno dete uopste zna i ume u tim godinicama da kaze ; kada je zadnji put videla mamu ? Da li je uopste isla na trcanje sa mamom i tatom ? Dusa mala, da je malo starija , da ume da objasni, na njenu zalost , ova misterija bi odavno bila redena. Jeco, laka ti zemlja, , al gde su ti oci bile kad si se sa NjIMA orodila. ? Uzas. .

Jana

pre 7 godina

Predlazem Informeru da te pare sto je namenio onom ko da neke dokaze plati privatnog detektiva i da se ova agonija resi. Cini mi se da je svjma vise stalo nego najblizim.

starica

pre 7 godina

Ma, da nije taj Vuk porodici Marjanovic poklonio kucu u kojoj zive? Da li se radi njega sve zataskava? Joj Vucicu, sramota me vise da kazem da sam srpkinja, u kakvom propalom drustvu i sistemu zivimo! Zavedi rezim - ugledaj se na Putina...Zivimo u beznadju u korumpiranoj drzavi punoj kriminalaca na vodecim mestima...

faca

pre 7 godina

i ova njena majka pravi zabunu...dali je razgovarala sa njom Jelenom ili misli da je pricala sa Jelenom ... tu nesto nestima u iskazima svih ama bas svih pomenutih u ovom slucaju od pocetka,od prvog dana....

meda

pre 7 godina

To i ja sve vreme pricam. Jer, kako dobijamo sve vise podataka, postavljamo pitanje da li je uopste i bilo tog razgovora u subotu.

Pera

pre 7 godina

Sami sebe demantujete. Ako majka kaze da se cula sa njom 2.aprila, i ako joj je pri tom rekla da trci na nasipu, onda nije moguce da je kidnapovana dan ranije.

mina

pre 7 godina

Majka nezna gdje je ona trcala, majka je rekla: da sam je bar pitala

ceca

pre 7 godina

Sigurno je razgovarala jer je bila živq ali oteta. Zar ne shvatate ako je vezana i čeka milost, rekla je šta joj je naređeno.

iva

pre 7 godina

A, šta ako je u pitanju snimak razgovora. Mobilni su čudo, pa još ako imaš stuidio. Divota.

nada

pre 7 godina

Ubistvo i Jelenin nestanak nema nikakve veze sa nasipom u Borci je cisto i jasno kao sunce! Mislim da je ona bila primorana od ubice da se javi majci i da kaze da trci i da ce doci kod nje. Verovatno je pod pritiskom da ce biti ubijena to i uradila! Sve ostalo je izrezirano od porodice Marjanovic kao kasno prijavljivanje policiji,trcanje na nasipu,covek sa stapom,biciklista...........Ipak ce Rada iz Beca biti u pravu i njena izjava gde je eventualno ubijena i ko stoji iza zlocina.Samo bacanje njenoga tela u kanal i trag od kanala do puta otkrio je pas a na nasipu nije nanjusio nista.HAPSENJE AKO NI ZBOG CEGA ONDA NA ISPITIVANJE CELE PORODICE ZBOG LAZNIH ISKAZA I OBMANA !!!!!!!!!!!!!!!!!

nada

pre 7 godina

Ako je Vladimir video njih da se svadjaju ispod mosta Gazela oko 15 casova i Jelena otisla sama a majka je budila posle podne jer je morala negde da ide to znaci da je nakon rastanka sa Zoranom otisla kod majke pa kuci i legla da odspava i da je majka probudi sto je ova i uradila. Mislim da Jelena nije nigde otisla vec da je u kuci bio pakao. Sutradan je bila prisiljena da pozove majku i kaze joj da trci na nasipu sto je verovatno i uradila i tada je nastao bal vampira. Cetiri sata je bilo dovoljno za ceo plan i uklanjanje tragova !

David

pre 7 godina

Ako ona zaista nije ubijena na nasipu,to daje i objasnjenje zasto niko nije video,A NI CUO Jelenu!

Svetlana

pre 7 godina

Nina , sve je to definitivno zezanje nas , javnosti,, gradjane Srbije. Posle dva ipo meseca setise se i tog slucaja. Seti se i sama sta i ko je sve bio " moguci , potencijalni" ubica ? Sve je to samo - skretanje sa konacne stanice... Marjanovici ,, ne zelim da vam bog bude u pomoci. Objasnite devojcici Gde joj je majka ? ?

Mion

pre 7 godina

Moguce da je bila oteta I nagovorena da nazove mamu I kaze joj da trci na nasipu.Malo je bzv da je zove da je to obavesti....sve je iscenirano

Franklin

pre 7 godina

ako je njena majka rekla da se cula sa njom dok je trcala i rekla je majci doci posle trcanja donijeti ili napraviti hranu, a to isto vece Zoran prijavio njen nestanak... kako je moguca ova vasa vijest..

Nina

pre 7 godina

A da se neka druga osoba nije javila Jeleninoj mami i brzo saopstila da ce doci...posle trcanja.... slicnim glasom?

juka

pre 7 godina

ma potrebno je naci samo neke uvozne supovce i za 3 dana bi pola drzave pohapsili a ne samo jelenine ubice.ali to nikom nije u interesu i tapkamo u mestu i tapkat cemo celi život

Ledena

pre 7 godina

Čuj ove dežurne, šta laprdaš svega ti? Mnogo gledaš filmove i serije, u stvarnosti se ne može hapsiti i pritvarati bez dokaza. U suprotnom, plaćaju se velike odštete kao što smo mi građani plaćali odštete mnogima u onoj akciji Sablja npr. Ali, gde ćeš ti to znati kada po ceo dan samo dežuraš po novinama i komentarišeš. Idi gledaj Parove i sličan program na kojem se obrazuješ.

Kljuc

pre 7 godina

Ja mislim da je Jelena bila resila da ga ostavi i da su se jos jednom nasli ispod Gasele na razgovor i tu se dobro posvadjali i zato je njena majka rekla da ju je zadnji put videla u petak 1.4.Nakon te svadje je otisla kod Marjanovice po njene stvari i tamo kod kuce su je sredili i odklonili sve tragove varekinom.

Tale

pre 7 godina

Koliko se sećam pisalo se da je 1. aprila oko 19h viđena u apoteci. Sada pišete da je tog dana popodne oteta. Da nije možda molila otmičare da je puste na kratko da izmiri dug od 1000 dinara? Dobri su vam ti izvori iz istrage, pitam se samo da li se o istoj istrazi radi jer svakoga dana se pojavljuju tekstovi koji u potpunosti demantuju prethodne. Jedan dan izvor navodi da je nesumnjivo ubijena na nasipu, da je utvrđeno i tačno mesto ubistva, sledeći dan je gurnuta niz stepenište o čemu govore povrede na telu da bi već sutradan bilo utvrđeno da osim razderotina na kolenima i povreda na glavi, drugih povreda nema. Broj udaraca koji joj je nanet je čas 7 čas 30 i sve to iz zvaničnih rezultata obdukcije. Poznanik je video na nasipu na dan nestanka i to već sutradan prijavio policiji da bi ponovo imali napise da je niko na nasipu toga dana nije video.... I tako....

Pretpostavka

pre 7 godina

Iz iskaza Jelenine majke se vidi da je Jelena bila kod nje u petak popodne i da je vjerovatno malo odspavala (kod majke) ,zatim ju je majka probudila i ona je otišla,majka ne zna gdje? Iz ovog vidimo da majka i ćerka uopšte nisu imale tako blizak odnos(ili je pokojnica nešto krila)? Nije rekla majci gdje mora da ide?Možda je baš taj odlazak NEGDJE ključan u ovoj priči?To NEGDJE je Marjanoviće izazvalo na sve ostalo što se izdešavalo,ubistvo iz bijesa,prikrivanje..itd..???

Cacanin

pre 7 godina

Koliko sam ja upoznat sa metodama istrage Srpske policije, i za mnogo sitnija dela se vrsi utvrdjivanje lokacije gde je primljen poziv ili sms. To je osnov svake istrage danas. Tako da je vrlo lako utvrditi gde je tacno bila kad se majka zadnji put cula sa njom...\n

Dunja

pre 7 godina

Mislim da su je ubili nekoliko sati pre nego sto je prijavljen nestanak i to kod kuce, i da je prethodno dok su bili na nasipu zvala majku. Kod kuce je neko ubio i onda se Zoran zaleteo i rekao da su mu ubili zenu a posle ipak odlucio da zastiti ubicu. Ili su je na nasipu sacekali i ubili ali pre ce biti u kuci jer su nasli trag krvi u kolima.

snoop dog

pre 7 godina

Ortopcija, kao prvo ustanovi se VREME smrti i to vrlo tacno... drugo i deseto sve okolnosti se preispitaju , uzrok smrti, razne povrede DNK itd. i ti svi nalazi se dostave policiji koja vrsi istragu- inspektorima. Znaci "VREME" kada je Jelena ubijen nesme biti sporno. Ako je to slucaj da policija nije sigurna kada je Jelena ubijena, onda je to ozbiljna kriza u samoj policiji i medicinskim ekspertima. U danasnjem svetu , sa svom poznatom naukom takve stvari su nedopustive. Sve izjave familije Marjanovic i unakrsno ispitivanje mora da se precizno analiziraju do najmanjih detalja, cak i grimase lica, ociju i pokreti celog tela. Sve to u prvim satima nakon zlocina mora biti poznato policiji ..... ako su policajci stvarno skolovani i savesni.Koliko je meni poznato sve izjave muza Zorana su cista fabrikacija, to se vidi u njegovom datom intervju za tv. Njegove emocije su lazne. On odgovara na pitanja sa zakasnjenjem. On odgovara sa dugackim - objasnjenjem , i cesto izbegava da da odgovor na postavljeno pitanje sa DA ili NE. Sve to ukazuje da laze, i te pauze mu daju malo vremena da preispita svoje lazi, da li su "njegove" lazi stvarno ubedljive. Postoje mnogi metodi da se izvuce iz jednog obicnog ispitivanja osumnicenog istina, a za to je potrebna pamet i znanje

Dragomir

pre 7 godina

У предходном коментару сам јасно изнео истину ДА СУД НЕ ПРИЗНАЈЕ ИЗВЕШТАЈ ПОЛИГРАФА!Десетак минуса су доказ да ретко ко зна шта је полиграф?Све зависи каква се питања постављају.Хоћеш ли да осумњиченог ,,укопаш,, или ослободиш?Где су ту сведоци?Форензичари?Боље да на дуже време или никада да убица буде пронађен а да невин човек страда?На кабловским каналима гледали смо како су појединци робијали 17 па и 30 година да би се открила лаж сведока.А одмах се знало да су извештаји климави.

Andjela

pre 7 godina

Hmm moje misljenje je da neko nekoga u ovom slucaju debelo stiti.Zna se kako to ide kod nas,na svakom cosku mito i korupcija.Sta god pozelis u Srbiji moze da se kupi samo ako imas pare....nazalost to nigde u svetu nema...

erna

pre 7 godina

Čekajte ljudi pa zar nije bilo na početku istrage da je majka nju nazvala i da je Jelena rekla da će doć kod nje dok istrči krug. A sad je kao Jelena nazvala nju. Nije mi jasan taj telefonski poziv, valjda bi je nazvala kad završi trčanje, a ne u toku trčanja da nazove majku i kaze joj da će doć posle trčanja.

Sladja

pre 7 godina

Majka je probudila i ona otisla, onda je spavala kod majke

mile

pre 7 godina

Alo ljudi, pokojnica je bila sa cerkom na nasipu tog kobnog dana, i razgovarala sa majkom putem mobilne veze 15min neposredno pre ubistva, koje je posle nekoliko sati prijavljeno kao nestanak osobe.

Ana

pre 7 godina

Mislim da je policija locirala preko mobilnog kada je ko gde bio i samo sklapaju kockice kada je ubijena. Nadam se da ce uskoro naci ubicu.

Eli

pre 7 godina

Ne znam tacno gde je Borca ali ne zvuci mi da je blizu Gazele... Pitam se sto bi tuda trcala...Ne razumem. Mozda gresim...

iva

pre 7 godina

Na osnovu pracenja mobilnog telefona mladjeg brata, saznalo se njegovo kretanje poslednjeg dana, kada je Jelena nestala (ubijena). Jelenin mobilni je pronadjen pored nje, zasto ne objave njeno kretanje na osnovu toga, a ako je bio iskljucen- gde, na kom mestu je bio poslednji put ukljucen (priblizna lokacija)?

Goran Vinca

pre 7 godina

Koliko se secam ima i svedoka koji su ih videli na nasipu.

nada

pre 7 godina

Vidjena sa Zoranom oko 15 casova ispod Gazele, rastala se od njega i otisla kod majke, majci rekla da ide da odspava i da je ona probudi(zasto majka kada u kuci su clanovi njene porodice), majka je budi, odlazi u apoteku da izmiri dug,vraca se kuci i tada sledi mucenje ! Sutradan naterana da zove majku i da joj kaze da trci na nasipu. U jednom intervjuu je Nada Topcagic rekla da je to vece dobila poruku od Jece gde je pisalo "Mrtva sam" a ova je odmah pozvala.Jeca joj je odgovorila da je mrtva umorna.To je sve bilo u petak a dalje...........................

Alisa

pre 7 godina

Već počinjem da verujem da od pronalaženja ubice nema ništa. Nije koristoljublje, nema silovanja, 30 udaraca u glavu. Naravno da je sekta!

lela

pre 7 godina

Psiholozi moraju maloj Jani postaviti i drugacija pitanja, naprimer o odnosu mame i tate, da li se svadjaju, tuku, vicu, dete vec ima neke traume, nije normalno da dete od pet godina ne vadi cuclu iz usta, to je znak da se vezalo za stvar i da je sIgurno dozIvelo veliku traumu, vristeci i bilo smireno cuclom. Pronaci vidovnjaka o kome je bilo reci u emisiji ,, dosije ,, tv prva. koji je pomogao u otkrivanju ubistva i to uspesno. U svetu mnogi vidovnjaci pomazu policiji kad istraga ode u corsokak.

Elena

pre 7 godina

Ako idem na trcanje, tih mozda sat vremena ne nosim tel. da mi ne smeta, pa necu trcati cijeli dan. Ako trebam obaviti vazan poziv onda cu to uraditi prije ili poslije trcanja a ne nasred staze cu stati i telefonirati, tako da.....

Info

pre 7 godina

Pa meni ovo lici na naruceno ubistvo. U vezi s tim bitno je sledece: - sta je bio motiv za ubistvo? - ko je narucio ubistvo? - ko je izvsio zlocin? - gde je ubijena? - ko je doneo Jelenu na mesto zlocina, ako je ubijena na drugom mestu?

magda

pre 7 godina

I Telegraf i Informer danas daju ceo rezime o ubistvu.Jel to najava da ce se odustati od dalje istrage ili da ce se vec sutra objaviti ime ubice.Ako se odustaje od istrage, znaci da se neko debelo stiti,i da policija zna istinu a krije od javnosti.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija