• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

17.06.2016

09:25

HOROR U BEOGRADU! Prostitutka zarazila 6 dečaka virusom HIV?!

Vesti

HOROR U BEOGRADU! Prostitutka zarazila 6 dečaka virusom HIV?!

Podeli vest

Nedavno hapšenje prostitutke Vesne M. (24) iz naselja Mali Mokri Lug kod Beograda, otkrila je mnogo jeziviju priču koja se odvijala na ulicama glavnog grada. Ova žena je organizovala grupu od šest dečaka koji su morali za seks da joj plate prosjačenjem

 

Naime, otkriveno je da im je tokom odnosa prenela virus HIV, odnosno da ih je zarazila hepatitisom C, i dečaci, uzrasta od 12 do 15 godina su sada na lečenju. Sumnja se da im je izolovan i HIV, ali se takav podatak još ne objavljuje zvanično.


MOLE ZA POMOĆ! Obolelima od HIV-a nije dostupna savremena terapija!

Vesni M. je potvrđeno prisustvo oba virusa, i ona je na lečenju.

- O drami koja se odvijala nedaleko od centra grada sasvim slučajno se saznalo. Jedna žena je prijavila da stalno viđa neko dete po Zvezdarskoj šumi i da sumnja da je oteto. Kroz nekoliko dana je prijavila da ima još dece, neka su bele, a neka tamne puti - navodi izvor blizak istrazi.


BATUT UPOZORAVA: U Srbiji sve više ljudi inficiranih HIV-om!

Patrola zvezdarske policije je krenula da vidi šta se dešava, tamo su otkrili Vesnu i dečake i jezivu priču, prenose Novosti.

Public

- Nejasno je pod kojim okolnostima je ona stupila u kontakt sa decom - priča naš sagovornik i nastavlja:


UŽAS Trener silovao devojčicu (8) i zarazio je HIV-om!

- Bila je priča da su kidnapovani, ali to nije tačno. Reč je o dečacima iz razorenih porodica, koji se lako vezuju za ljude. Ona ih je navodila na seks, a pošto nisu imali da joj plate, ona ih je terala da prose i daju joj novac. Sada su bolesni.

Tokom istrage utvrđeno je da su četvorica dečaka iz Beograda, a jedan iz Čačka i Valjeva.


SEKS RULET ŽURKE! Umesto metka, neko od učesnika je HIV pozitivan, a da to ostali ne znaju!

- Vesna nije radila sama imala je makroa za kojim sada policija traga. Ovim slučajem se bavi i tužilaštvo. Ona tvrdi da nije znala da je bolesna, ali sumnja se da laže - kaže naš izvor.

Kod svih dečaka je potvrđen virus hepatitis, a sumnja se i na HIV. U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je Vesna namerno imala polne odnose sa dečacima, kako bi im prenela virus.

- Koliko je ona zarazila ljudi, još se utvrđuje, jer tokom odnosa nije koristila zaštitu - govori izvor blizak istrazi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija