• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2016

19:18

POTRAGA ZA IVANOM VEMIĆ: Devojčica(15) pronađena s momkom, a onda opet (pobegla) nestala?!

Vesti

POTRAGA ZA IVANOM VEMIĆ: Devojčica(15) pronađena s momkom, a onda opet (pobegla) nestala?!

Podeli vest

Devojčica Ivana Vemić (15) nestala je iz porodične kuće u noći između subote i nedelje. Prema tvrdnjama njenog oca, ona je večeras nađena u Novom Sadu, sa dečkom, ali je nakon kratkog vremena, opet nestala

22.55

Otac Ivane Vemić, Dragan kaže da je nakon što ju je policija našla, ona ponovo nestala.

- Nađena je, ali ih policija nije zadržala dok ja dođem po nju sa socijalnim radnikom, već ih je pustila prvo da ručaju i da polako krenu, a oni su ponovo nestali. On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina. Ivana kod nas ima sve. Ne mogu da verujem da se ovo dešava- rekao je u očajanju njen otac Dragan.

 

Njena majka Snežana na Fejsbuku je podelila informaciju o nestanku ćerke i napisala:

- Istraga o nestanku petnaestogodišnje Ivane Vemić je u toku. Za sada ne zna se šta se dogodilo u noći između subote i nedelje u Sivcu, kada je nestala po povratku kući iz lokalne diskoteke, od tada joj se gubi svaki trag.

Porodica je uputila apel svima, ukoliko imaju pravu informaciju da jave odmah prvoj policijskoj stanici!

Naša miljenica je na sebi imala teksas svetli šorts, krem-sivu majicu, šarene starke. Sumnja se da je nestala sa tridesetogodišnjim čovekom (sa više krivičnih dela i nasilja nad ženom) koji je vršio pritisak na nju, odgovarao je od škole i porodice, zaveo je, svestan njenih 15 godina, nesvestan njene psihičke razvijenosti, njene svesnosti o donošenju odluka, i nesvestan njene razvijenosti. Porodica je u velikom strahu za njenu sigurnost.

Ako imate bilo kakvu informaciju javite i porodici na ove brojeve: 0611850061 Dragan (otac), 0612591715 Snežana (majka).

Public

 Ivana je u subotu tokom dana bila sa rođakom u gradu, nakon čega je došla kući.

- Rođaka je javila njenom ocu da je Ivana stigla kući, čak ju je i videla kad je ušla u kuću. Međutim, nakon kratkog vremena, otac je shvatio da ona više nije u kući i da je nestala - priča sagovornik

Navodno, Ivana je bila je bila u vezi sa problematičnim momkom, pa se proverava da li on eventualno ima veze sa njenim odlaskom od kuće.

Nakon što je porodica videla da je nema, na društvenim mrežama objavljen je apel u kojem se moli da se javi bilo ko ko ima neke informacije o Ivani.

Kako saznajemo, Ivanu je policija locirala u Novom Sadu, ali ona je definitivno otišla sa momkom.

Njen otac Dragan kaže da je nakon što ju je policija našla, ona ponovo nestala.

- Nađena je, ali ih policija nije zadržala dok ja dođem po nju sa socijalnim radnikom, već ih je pustila prvo da ručaju i da polako krenu, a oni su ponovo nestali. On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina. Ivana kod nas ima sve. Ne mogu da verujem da se ovo dešava- rekao je njen otac Dragan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 7 godina

Ne daj Bože nikom! Nadam se da će biti pronađena živa. Žuri da odraste...pa zašto? Izgleda kao da ima 30 god.

sivac

pre 7 godina

odvratno mesto sivac mnogi su ogorceni zavode mlade devojke s cim predpostavljate parama samo odakle im pare ona iz ljubavi nije pobegla nije ni prisiljena al je zavedena muci mi se od ovakih olosa od sivca narkomanskog punog nasilja iz sivca sam i da sam neka vlast sve bi raskrinkao ali vlast sve zna nece da ih diraju to je u sivcu javna tajna svega sto se tice narkomanije kradje mita i ostalog zelenasenja navlacenje da uzimaju pare na kamatu za kockanje drogu sivac je zlo a bilo je najvece selo i sad je u srbiji bili smo opstina koja kula sad su sve odvukli za kulu vojvodinine pare za beograd zemlje smo imali da hranimo celu evropu sve su prodali i uzeli i i naravno nasli mesto na mapi tj sivac veci kriminalci vlast i ostala bagra de ce se sakupiti sto kazemo sve najgore

marko

pre 7 godina

To su krivi roditelji...dopustiti devojcici od 15godina da ima decka od 30,godina plus ozenjen...ko je tu blesav dal taj pedofil ili njeni roditelji...pa posle dzavo vam kriv sto se desavaju razno razne stvari...ludost...

Nikola

pre 7 godina

Klinke se danas satiru od.... Bilo pre 20god a isto mu dodje i sad.

Neko iz mase

pre 7 godina

Ne bi bežala od kuće da joj je dobro kod roditelja...i ona nesrećna žena se razvela od muža nasilnika ali nije dovoljno daleo pobegla od njega.

law abiding citizen

pre 7 godina

jesi siguran da ti dete ima sve kod kuće? decu u pubertetu je gotovo nemoguće kontrolisati u potpunosti pa i zaštititi ujedno a s obzirom da ti ćerka izgleda kako izgleda i da se ovako napadno šminka onda druže pročitaj između redova šta joj treba...baš to, tako je.

Cole5

pre 7 godina

Мислиш, ако си родитељ онда си заказао у васпитању и вероватно ти дете ради шта хоће. Шета скупо перје, накит, мобилне одлази на онаква места за која треба брдо пара којих ти немаш, е онда драги мој дете ти је у криминалу, кад је ступило вероватно онда кад је први пут покушало са тобом да разговара а ти га свесно гурну јер ти је тада било прече нешто друго далеко не битније од разговора са својим дететом које је од тебе тим покушајем тражило помоћ. Са својом децом се прича, прича од првог корака које направи од првих речи које проговори, оно се учи и припрема за самосталан живот. Кад своје дете научите да у животу ништа није бесплатно, да се не једе све што му је на дохват руке без обзира колико то примамљиво било, да увек постоје мамци који га могу одвести на другу страну, кад будете научили своје дете да размишља, да може сагледати све околности нечега, кад буде знало докле сме, где је граница преко које неће прећи не због Вас већ због себе. Кад своје дете будете научили да све у животу мора да се заради да ништа није бесплатно, да ви радите да би њему омогућили неке ствари на такав начин да оно свати да ви то не радите под присилом већ да ви желите да има нешто вредно али да неможете баш све да му купите и да ако те ствари жели мора вредно да ради, учи, заврши школу, факултет, запосли се..., научите га да за време распуста ради, заради неки динар, да види и осети на својој кожи како је тешко зарадити новац, да би га ценило... И заборавите флоскуле да се нема посла... посла има и ко хоће може да ради и заради

axax

pre 7 godina

Dušebrižnici me sad mogu popljuvati, ali nekaže se džaba da je batina iz raja izisla. Bolje da te dete prijavljuje socijalnom radniku, da plaćaš kazne, ali da od njega stvoriš čoveka.n

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Tebi, tatko, vidim kriv ovaj od 30 god. On je, očigledno, neka "cvećka" al' da si je vaspitao kako treba, takvi joj ne bi mogli ni prići! A što se tiče njenog izgleda, pa dobro, to je svačija lična stvar....al' meni ne izgleda baš mala i naivna!

ada

pre 7 godina

pa on je pedofil to je djete nije punoljetna u svim normalnim drzavama to je kaznjivo ,a njega je policija pustila Tko je tu lud a tko pametan sacuvaj Boze pustili PEDOFILA

HOROR

pre 7 godina

Ja sam s 15 igrala zmurke sa drugarima iz ulice, isla na klizanje i hor. Verovatno sam zaostala u razvoju. Da sam se ovako ponasala s 15 mislim da me ne bi bogotac sastavio kada bi me mati izdevetala. Ova klinka sa 15 izgleda kao da ima 35, pa je i " normalno" da je seta "frajer" od 30.

kneginjica

pre 7 godina

Dok je rijalitija, punih novena vulgarnih slika, bice I ovakvih "devijcica".Mogu roditelji I da brane,ali one supljoglave guske ce ipak raditi sta naume. Ali ima vremena za kad ce se gorko kajati,kad im zivot ne bude vredeo ni 5 para. One misle da ce takvi majmuni sa njima ostati do kraja zivota. A, zakon u Srbiji, nikakav da to spreci. U normalnim zemljama ona je maloletna, I kako njega treba tretirati?

pero kojot

pre 7 godina

batina je mecku naucila da igra.cvrsta ruka roditelja.hocu da kazem danasnjem detetu nesmes ni cvrgu da udaris.odma to je nasilje.u moje vreme znalo se koje roditelj ko dete.sta sme sta nesme.maloletnici dolaze sa prvim petlovima kuci.na svakom koraku razvrat i nemoral.nije ni cudo sto decu traze preko oglasa i policije.tuzna slika danasnje srbije.\n

dule

pre 7 godina

E bre Ivana nemoj to raditi tvojima a taj tvoj sto bezis sa njim da je normalan ne bi ti to dozvolio!Vracaj se dete kuci ima vremena za tebe tek ti je 15!

Ljuba

pre 7 godina

A sta drugo ocekivati od te dece kad ih bombarduju sa svih strana da je buducnost i uspeh to sto vide u parovima, farmi, VB ... uzori su im prostitutke i kriminalci (puni para) i vec sama fotka govori o njoj vise od hiljadu reci ... Otac sam dve devojcice i znam s cime smo se suocavali kad su bile u tim godinama.

Deli Radivoje

pre 7 godina

15 godina a usta napucena kao paciji kljun,

miki delija

pre 7 godina

ta je obicna sponzorusa koja ide za pare u krevet sta reci dalje ona sa 15 godina danas zna vise nego mi odrasli nazalost zivi u sotonskom vremenu ali ce se gorko pokajati zbog toga u to sam siguran garant bice joj prekasno

mividi

pre 7 godina

Živim u bližoj okolini i sama prva vest onestanku ove devojčice me je povukla da napišem komentar, ali sada kad vidim ove ispod nepriliči se obraćati nikom pojedinačno a posebno nedaj bože roditeljima u toj situaciji.Ovaj slučaj je samo jedan u moru mogućih i već bivanih koji slede u Vojvodini iz prostog razloga što je ista potpuno devastirana u svakom pogledu pa i samom porodičnom, jer kako razumeti da sela koja su upošljavala na stotine ljudi u svojim poljoprivrednim dobrima su sada postala polunapuštena naselja dok veliki broj istih oranica se nalazi u procesu polu angažovanja u poljoprivredne svrhe ili se obrađuju tek na brzinu, a hara narkomanija, reketiranje, kockanje i tako dalje ... Verujem da sa ovom devojčicom na kraju priča bude sretna i da se dozove pameti a tog manijaka u aps i gotova priča........

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija