• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.07.2016

14:53

PERICA RAJKOVIĆ, brat monstruma iz Zaječara koji je silovao i usmrtio devojčicu, poručuje: SKOTA TREBA UBITI!

Vesti

PERICA RAJKOVIĆ, brat monstruma iz Zaječara koji je silovao i usmrtio devojčicu, poručuje: SKOTA TREBA UBITI!

Podeli vest

Perica Rajković, brat Vladice Rajkovića koji je sinoć u selu Vratarnica kod Zaječara silovao, pa zatim ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović, kad je čuo šta se dogodilo rekao: "Skota treba ubiti" i zatim udario u traktor i povredio se

Kako saznajemo ubijena Anđelijna bila je upravo na rođendanu ćerke Perice Rajkovića, pre nego što ju je njegov brat na prevaru odveo iz kuće i zatim je silovao i ubio pesnicama i kamenjem.

Danijela Stefanović, majka ubijene Anđeline je oko 21 sat sinoć primetila je da joj nema deteta. Ostali gosti su primetili da nema ni Vladice i krenuli u potragu za njima

Informer

Dalibor, ujak male Anđeline je sreo Vladicu na ulici i upitao ga gde je devojčica, na šta je on odgovorio: "Ostavio sam je na autobuskoj stanici". I krenuo je nazad na proslavu.

Vladica je posle toga pobegao, međutim policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Perica Rajković, rođeni brat ubice, kada je čuo šta se dogodilo rekao je samo: "Skota, treba ubiti!" Zatim je rukom udario u traktor i povredio se.

(FOTO) MUK U ZAJEČARU! Ovako je izgledala svirepo i mučki ubijena devojčica Anđelina!

(FOTO) OVO JE MONSTRUM IZ ZAJEČARA! Posle silovanja i ubistva devojčice, oprao odeću pa se vratio na rođendan!

DIREKTOR POLICIJE ŠOKIRAN: Stravičan zločin, devojčica u Zaječaru je zverski ubijena!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NAvojo

pre 7 godina

O DRZAVO SRBIJO, O BOZE , oprosti mi sto pitam; IMALI I TEBE I OVE DRZAVE. Drzavo, ako mislis da to I budes, okreni se SEBI, a ne EU i SAD, spasavaj se od izroda, kojih je svakim danom sve vise. Monstrumi nas okruzuju, za sto ih cuvas, kome oni trebaju? Uvedi SMRTNU KAZNU I PREKI SUD za ovakve slucajeve. Ne slusaj DRZAVO SRBIJO, "strucnjake", koji tvrde da se kaznom nista ne postize, svi koji to kazu su sumnjivi I stite ono sto treba ZATRTI, DRZAVO!

Saša

pre 7 godina

Perice, ako ISKRENO i od SRCA povuces OBARAC! Ja! Saša... Gradjanin i drzavljanin republike srbije. NIKADA NECU PRISTATI DA TI SE SUDI... Za, UBISTVO!... Dok, sam ziv! Momak, budi musko... Razumes sve, svestan si covek nadam se!... n

lala

pre 7 godina

Hitno vratiti smrtnu kaznu.Život za život, pa neka prvo svako razmisli pre nego što neko nekome zlo ućini.

mari

pre 7 godina

Njega treba raniti i sipati so na ranu i pustiti ga da umire polako da se muci ,samo metak u celo je preblaga kazna za monstruma ,halo drzavo uvedite smrtnui kaznu za ovu stoku koja zemljom hoda sve im jebem i mrtvo i zivo ,dokle cete pustiti da nam ubijaju decu majku im jebem kurvinjsku koja ih izrodila

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija