• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

13.07.2016

20:23

JELENINA MAJKA O UBISTVU MALE ANĐE: Pustiše barabu u kuću i eto šta ih snađe!

Vesti

JELENINA MAJKA O UBISTVU MALE ANĐE: Pustiše barabu u kuću i eto šta ih snađe!

Podeli vest

Zorica Krsmanović (53), majka pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, koja je zverski ubijena 2. aprila, šokirana je zločinom koji je počinio Vladica Rajković (28) u Vratarnici kod Zaječara, gde je silovao, pa ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović

- Eto vidite, ulazi vam u kuću i uradi tako nešto. Potresena sam tom tragedijom i jeza me hvata kada čitam o tome. Toliko me je pogodio taj zločin - rekla je potresena Zorica, koja još čeka da policija pronađe ubicu njene ćerke.

Zorica dodaje da joj je svakog dana sve teže bez Jelene i da, kad god može, odlazi na njen grob.

Meni je sve gore... Isti mi je prvi i 102. dan bez nje. Za mene utehe nema, samo patnja. Čekam da nađu ubicu i verujem da će ga policija naći. Na grob idem kad me neko odveze, a često me vozi zet Zoran. Nemam snage da idem sama - navodi neutešna Jelenina majka.

MAJKA SVIREPO UBIJENE PEVAČICE: Pred očima stalno vidim Jelenu, po navici okrenem njen broj telefona i...

Jelenina majka kaže da svakog jutra sa zetom Zoranom Marjanovićem (35) vodi unuku Janu u vrtić, koja posle, uglavnom, hoće da ide kući kod oca.

- Sigurna je uz njega. Tamo ima dečji bazen, igra se, a mi joj ispunjavamo sve želje. Dete ko dete. Ne smemo joj reći šta joj se desilo sa majkom, a najteže mi je kada me pita: „Kad ću da vidim moju mamu?“. Onda mi se plače, a ne smem, pa joj kažem da je i ja čekam - jedva priča Zorica.

(FOTO) MAJKA ZORICA NE MOŽE OČIMA DA VERUJE: Na mestu Jeleninog ubistva trava ispušta KRVAVI SOK!

Postala opsednuta sektama

Zorica kaže da je i sama postala opsednuta sektama, s kojima mediji dovode u vezu smrt njene ćerke, pa je počela da čita o tome.

- Ne verujem da je porodica mog zeta u nekoj sekti. Nikad kod njih nisam primetila ništa čudno, niti mi je Jelena o tome pričala - dodaje pevačicina majka.

Zorica kaže da njen zet isto pati za Jelenom i da joj na grob stalno nosi ruže.

- Izgubio je voljenu osobu i nije u stanju da radi. Koliko znam, još nije snimio Jeleninu pesmu jer ne može - priča majka ubijene pevačice, čije je telo nađeno 2. aprila u naselju Crvenka, u Borči.

MONSTRUM IZ ZAJEČARA UBIO I JELENU MARJANOVIĆ? Bio je opsednut pevačicom, ubijena je na isti način kao i njegove žrtve?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GLUMICA

pre 7 godina

svaka vama cast kad imate tako visoko misljenje o zetu ali nije ni vreme ni mesto jer jos uvek ubica nije pronadjen a on je zadnji video i na 300m mu ubise zenu...pa u tu pricu ni dete ne bi poverovalo.Vasa cerka je ZRTVA PORODICNOG NASILJA hteli vi to ili ne pa eto opet pustate ubicu u kucu i ne bojite se za malu Janu.

meda

pre 7 godina

Jooj, greskom minus. Htedoh da dam plus. Meni je mucno vise da komentarisem tekstove o njenoj majci, iz vise razloga. Prvo, ako iskreno kazem sta mislim o svemu, zvucace surovo, ipak joj je ona majka, ne daj Boze nikome to sto je docekala ona. Ali ne mogu ni da previdim njenu izjavu gde kaze da je njoj vazno da je on dobar prema njoj kao zet. I ne samo to, nego ga i brani vise nego da mu je majka.

robin

pre 7 godina

Mafijaski lobi stiti ubicu.A ova zena zesce laze.

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Cemu ova surovost? Zveri su joj ubile dete i povrh svega bori se sa zivotom.Njoj su potrebne podrska i zastita a ne kritike. Nije Vam palo na pamet da joj ponudite pomoc? Razmislite malo pre nego posaljete komentar.

Eli

pre 7 godina

Marjanovici omadjijali i ovu zenu! Bas mi je zao sto ne moze malo objektivnije da sagleda te psiho.... poremecene frikove ! Dobra zena, naivna isto kao sto je i Jeca bila... Ipak, nadajmo se da ce joj se Jelena pojaviti u snu i mozda dati neki znak. Ovo ne sme da ostane nerazreseno! Pitam se da li je Jelenina majka imala priliku da odgleda sve one video zapise u kojoj zet prepricava sta se i kako dogodilo i da li joj to podstice iole malo sumnju i nevericu. Ako ne, meni ovde nista nije jasno!

jevdokija

pre 7 godina

Posle ponovnog gledanja "cirilice" sa T. Filom i Marjanovicima i dalje sam pri mojoj teoriji da je matori ubica i da to Zoran zna. Mozda ubistvo nije bilo isplanirano ali je usledilo posle prvog udarca koji je bio fatalan - Jeca bi morala na lecenje, u celoj Srbiji bi se proculo zlo, gatara bi izgubila izvor zarade, neko bi morao u zatvor, postali bi otpisani (a to su i sada), poglavica se odlucio na ubistvo i oni ostase cisti (po njegovom misljenju). Na pitanje voditelja (dva puta je postavljeno pitanje) da li su kucu dobili od politicara nije odgovorio. Da li je toliko tesko reci DA ili NE? I opet je sve bilo idilicno, svi su se slagali i voleli...superlativ do superlativa.Koga on farba???

barIKUDA

pre 7 godina

Vaš bol je neizmerljiv.Ne znate kome da verujete, ne znate šta da mislite. Ali ipak svi putevi vode ka kući Marjanovića, što je bolno ali istinito. Poremećeni porodični odnosi."kuća ludaka", kako je i sama Jeca izjavila. Učestale svadje.Želela je da se razvefde i ode.Laži, manipulisanja, hiljadu neposrednih dokaza. Iapk u toj celoj priči Jelena je "ludo" volela supruga, a on nema emocija i to stoji.Ne nasedajte ničijojj slatkorečivosti. Vreme će pokazati sve.Prihvatite sa rezervom, jer će vam biti lakše u nekom kasnijem periodu.

tori

pre 7 godina

Ova jecina majka.,ili je previse glupa, ili se plasi Marijabovice drugog Néma.KO DA NISTA NE SVATA. ponasa se ko"tabula rasa"

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija