• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

18.07.2016

08:22

NAJMRAČNIJA TAJNA VRATARNICE! Evo zašto je MAJKA MORALA DA NAPUSTI MONSTRUMA koji je ubio malu Anđelinu!

Vesti

NAJMRAČNIJA TAJNA VRATARNICE! Evo zašto je MAJKA MORALA DA NAPUSTI MONSTRUMA koji je ubio malu Anđelinu!

Podeli vest

Dobrivoje Aćimović je drugi muž Zorice, majke ubice Vladice Rajkovića iz Vratarnice. On kaže da samo želi da svoju porodicu - suprugu Zoricu, ćerke i sina zaštiti, jer su pod velikim pritiskom otkad je Vladica silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović i priznao ubistvo Dragane Stanković

 

 

- Moja žena je u depresiji. Radi po ceo dan, mučimo se i ona i ja da bismo izveli na put decu, a sada zbog svega moramo da trpimo medijski pritisak. Mi sa ovim nemamo veze, moja žena tu decu nije videla od njihove četvrte, pete godine, ne znam kakve veze ona sada ima sa tim, i šta svi hoće od nje. Ona je jako loše zbog svega, misli isto što i svi mi o monstrumu, jer to niko normalan ne bi mogao da uradi - otvorio je dušu Dobrivoje.


(FOTO) ANĐELININ OTAC TRAŽI SMRTNU KAZNU ZA SILOVATELJA I UBICU: Nabiti ZVER na kolac!

Dodao je kako je njegovoj supruzi žao, pošto Vladicu nije imao ko da izvede na put, a Zoricu je bivša svekrva izbacila iz kuće, pa je ona bila prinuđena da pobegne.

- Samo želim da svi ostave na miru moju porodicu. Moju suprugu Zoricu ubijena Dragana je zvala iako se nisu videle 23 godine, da dođe u selo da prodaju orahe kako bi otplatile dug koji je Vladica napravio - otkriva Zoričin muž.


DRAMA U ZATVORU! ROBIJAŠI PRETE LINČOM: Zaklaćemo monstruma koji je silovao i ubio dete!

- One su se družile dok je moja supruga živela u Vratarnici, i kad je otišla nisu imale više nikakav kontakt. Ne znam kako je našla broj telefona, pozvala je i to joj rekla, na šta je Zorica odgovorila da ne može da računa na nju, jer ona ima svoju porodicu, i da ona nije kriva za dugove - objašnjava Dobrivoje.


OTAC UBICE MALE ANĐELINE BRANI MONSTRUMA: Nije on mogao da ubije Jelenu Marjanović, on ne zna ni gde je Borča!

Njegova supruga Zorica radi kao spremačica, i na poslu je po ceo dan, a sa celom sutuacijom se jako teško bori. 

Na pitanje da li je on zaista bio u zatvoru, Aćimović je rekao da jeste, i da ne želi da kaže zašto, kao i da je i zatvor za ljude, u kojem čak ima mnogo pametnih i dobrih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
meda

pre 7 godina

Jel ti to nju hvalis, pa kazes da rodjenu decu nije videla od njihove 4. I 5.godine? Pretpostavljam, pod tvojim pritiskom. Kako smes da se oglasavas, kako te nije sramota? I ona, i ti kao njen pr? Gledaj zbog cega si sam na robiji bio, mozda te narod zbog toga osudjuje. Pastorke pusti, nemas nikakvo pravo imena da im pomenes. Ni ti ni ova tvoja.

tori

pre 7 godina

Naravno da je Vladicina majka kriva sto joj sin izrastao u takvu osobu.Rodila dvoje dece i ostavila ,sram je bilo ! a zatim rodila jos troje.Njoj je zivot ispunjen,pa jos i zaposlena ,a sin nek joj luta traktorom u prazno.pogubljen i razocaran.,....

BAALKHAN

pre 7 godina

cudno kako se ovakve stvari ne desavaju bogatima,pitam se zasto??? mozda bi onda imao da placa za pedofiliju,kako to radi politicka elita,zataskavajuci nestanke beba iz porodilista.

vigo

pre 7 godina

To nije majka, to je ološ. Oterala je svekrva? Pa što nije povela decu sa sobom? U prirodi se majke do smrti bore za svoju decu a ova ih nije videla 20 god., to ne zaslužuje da se zove majkom!

YU

pre 7 godina

Sirota, svekrva je izbacila! Nema opravdanja što se nije borila da viđa svoju decu. Odvratna je kao i njen sin.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija