• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2016

17:55

ALARMANTNO, RAT MAFIJE U BEOGRADU: Serija ubistava iz sprege organizovanog kirminala i korumpirane političke elite!

Vesti

ALARMANTNO, RAT MAFIJE U BEOGRADU: Serija ubistava iz sprege organizovanog kirminala i korumpirane političke elite!

Podeli vest

Učestala ubistva u Beogradu imaju pečat takozvanih kriminalnih obračuna i "naplate dugova", rekao je kriminolog Zlatko Nikolić i naveo da se po načinu izvršenja radi o predominantnom uticaju takozvane crnogorske mafije

Nikolić je kazao da je reč o onim "narko dilerima" koji još ne mogu da raščiste stvari posle nestanka više od 200 kilograma kokaina u Valensiji, ocenjujući da je Kotorski klan proširio međusobne obračune i na Beograd.

RAT KLANOVA BESNI U KOTORU: Nikola Vrbica uhapšen zbog pucnjave ispored kafane Lovćen!

Govoreći o ubistvu Aleksandra Stamenkovića u beogradskom naselju Belvil, on je prokomentarisao da tamo ne može svako da ima kafić, tačnije "ne bez dozvole nekih, kao što bi bez Pajtića bilo nemoguće da Šarić ima sve ono što je imao po Vojvodini".

UGOSTITELJ LIKVIDIRAN U BELVILU imao vozni park od 1.000.000 evra! Dan pre tragedije rekao prijatelju da ZNA DA ĆE BITI UBIJEN!

Ocenio je da se i u slučaju poslednjih ubistava dešava isto - sprega organizovanih kirminalaca sa ostacima korumpirane političke elite. 

- I pošto se sad menjaju neke stvari nakon izbora ili počinju da se raščišćavaju, traži se prostor za sebe i ne biraju se sredstva- rekao je Nikolić. 

Public

Prema njegovim rečima, policija ima kapaciteta da tome stane na put, ali je pitanje političke volje.

- Policija će izvršiti svaku naredbu bez obzira da li se radi o njihovim kumovima, kao što je mogla da skine svih pet generala odjednom, može da skine i svih pet ''bosova'' u Beogradu- rekao je on.

Kako je naveo, ne treba imati iluziju da razrešenjem sadašnjeg čvora biti završen posao, jer će se uvek pojaviti neki novi klinci.

screenshot

Objasnio je da bi najpre trebalo eliminisati njihovu podršku u političkim krugovima, odnosno sa političarima među kojima ima onih koji ne biraju sa kim će se slikati i time se hvaliti.

Podsetio je i da se dogodilo da je neki "krimos" ušao u službenu ložu jednog kluba, i vikao protiv premijera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beloica

pre 7 godina

Pravi krimos tako se ne ponasa u svakom slucaju takvo ponasanje lici na neobrazovanog ulicara ili klosara sve jedno je

Boss

pre 7 godina

Krimos,kakav krimos,obicna jajara koja za saku evra radi sta mu se naredi,pravi krimosi danas sede u foteljama skupstine,vlade,preduzeca i raznih organizacija,sve ostalo je boranija i potrosna roba.

istina

pre 7 godina

Па пшто полиција зна ко је из те бранше а нехапси нешто смрди. Ја би реко да неће да хапсе? јер после нема рекетирања, нових џипова и лепих вила по црниј гори. Знасе ко рекетира немојте само на политичаре а где су оперативци супа са платом од 50.000 а кола од 50.000е, комраније ташта из "БЕЧ" му поклонила. један бивши начелник градског супа возио и сад вози ланд крузер Тојоту КАКО?

Kos

pre 7 godina

ovo vise lici na smenu posle izbora dolaze novi a nikolic stranacki obojeno prica smesne price

Savetnik

pre 7 godina

Na kraju ce morati da se pojavi covek kao sadasnji filipinski predsednik da se zaustavi zlo zvano droga jer svaka jajara je sada neki narko diler. Metode udruzenja gradjana Sveti Sava iz Lazarevca nisu dovoljne jer ne idu dalje od lokala a ni tamo zahvaljujuci sudstvu i policiji ne daju neke rezultate,pa ce se na kraju morati primeniti metode filipinskog predsednika a to je ili u zatvor ili pod zemlju za svakog pa i najmanjeg dilera inace uskoro necemo smeti ni iz kuce da izadjemo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija