• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: happytv.rs

27.09.2016

11:38

JELENA NAĐ PORUČILA BIVŠEM MUŽU: Alberte, tema nije prevara, već NASILJE U PORODICI I ZANEMARIVANJE DECE!

Vesti

JELENA NAĐ PORUČILA BIVŠEM MUŽU: Alberte, tema nije prevara, već NASILJE U PORODICI I ZANEMARIVANJE DECE!

Podeli vest

Posle Jelene Nađ, u policiji je danas dao izjavu i njen bivši suprug Albert, koji se na saslušanju pojavio u društvu sadašnje supruge Mirne

 

Nekadašnjeg fudbalera Partizana Jelena je optužila za maltretiranje i pokušaj silovanja.


(VIDEO) JELENA NAĐ NA IVICI SUZA: Albert me je zlostavljao, sad moram da ga slušam kako se pravda?!

Jelena je iskoristila priliku da pošalje poruku svom bivšem suprugu:


(FOTO) ALBERT NAĐ SAT VREMENA U POLICIJI! Bivši fudbaler Partizana saslušan povodom optužbi bivše žene!

- Sve ono što je pljuvao po meni, to je njegov strah... jer zna šta mi je radio. Tema nije prevara, već nasilje u porodici i zanemarivanje dece. A pošto moj bivši muž laže, mora da skreće temu - rekla je bivša supruga poznatog fudbalera za HappyTv.rs. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mire

pre 7 godina

pokupila coveku sve jos ga prevarila sa drugim covekom a sada ga optuzila videli smi jedan deo poruka koje je slala Nadju zasto ga nije ostavila odmah vec posle duzeg vrmena ga optuzuje uzela coveku kucu stan sve sto je zaradio a za uzvrat ona cinila preljubu , treba NADJ da iradi DNK za svih treoje dece.n

aaaaaaaaaaa

pre 7 godina

Zasto citava prica sada??? Zasto to nije ranije prijavila???Prestao da daje pare.......

nati

pre 7 godina

Ova ce upropastiti rodjenu decu jer opasno manipulise njima a cela sustina je u tome sto joj je zavrnuta slavina,pa nema vise luksuza i nacina zivota na koji je navikla.Ovo je samosvesna ,vrlo sebicna osoba koja bi da unisti sve pred sobom i da dodje do onoga sto je zamislila a i sujeta je razdire,skinuta je sa trona,covek nasao drugu i normalnu zenu.\n

SUPLJI BATALJON

pre 7 godina

Kaze da tema nije njena prevara i preljuba nego pare i samo pare.Bruka je da ides u krevet sa fudbalerom kojem je tvoj muz direktor.Dopisivala si se sa pola tima i ugovarala je.acinu.To je tema gospodjice .Ja bih te isterao iz stana i prebio a muz te nagradio autom,stanom,kucom...Sto ti deca ne idu u Srpsku skolu nego se proseravas?Odkud ti pare za tolike silikone?Ako je gladan odkud ti sinu tih 120 kg a i ti nisi bas neuhranjena.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija