• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

27.09.2016

12:12

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA JELENE I ALBERTA NAĐA: Odričem se oca, hteo je da SILUJE MOJU MAJKU KAŠIKOM!

Vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA JELENE I ALBERTA NAĐA: Odričem se oca, hteo je da SILUJE MOJU MAJKU KAŠIKOM!

Podeli vest

Najstariji sin Alberta i Jelene Nađ, Nemanja (20), kaže da se odrekao oca zbog zlostavljanja njegove majke, a progovorio je i o nekim detaljima iz porodičnog doma, koji su veoma uznemirujući

On je otkrio da je Albert pokušao da siluje Jelenu kašikom za cipele i da je pokušao pred njegovim očima da je uguši jastukom.


(FOTO) ALBERT NAĐ SAT VREMENA U POLICIJI! Bivši fudbaler Partizana saslušan povodom optužbi bivše žene!

 - Stidim se svog oca i javno ga se odričem. Želim da ga zakopam da niko više ne čuje za Alberta Nađa. Tukao je moju majku pred mojim očima i očima mog brata Nikole i male sestre Jane. Kobne noći je iz nje pokušavao da izvuče svoju verziju istine, koju je on želeo da čuje, i tražio da prizna da li ga je prevarila s njegovim saigračem iz Partizana. Da li u prevaru spada nekoliko razmenjenih poruka ili razgovor - rekao je Nemanja Nađ za Kurir.


ALBERT NAĐ ODGOVORIO BIVŠOJ ŽENI: Nemam šta da krijem, ISTINA ĆE SE USKORO SAZNATI!

- Moj otac je psihijatrijski slučaj. Imao sam 14 godina kad je pokušao da je siluje preda mnom. Skinuo joj je odeću i kašikom za cipele krenuo da je siluje, a zatim ju je tom istom kašikom tukao. I jastukom je pokušao da je guši.


BOLNA ISPOVEST ŽENE ALBERTA NAĐA: Tukao me u trudnoći, HTEO JE DA ME SILUJE PRED SINOM!

- Pokušao sam da je odbranim, a on me je uhvatio za vrat i pribio uz orman. Ne znam šta mu se desilo, pa me je pustio, a nju je nastavio da bije. Preklinjao sam ga da ubije mene jer je ona potrebna Nikoli i Jani, ja ionako ne vidim. Nije prestajao, već ju je udarao u glavu. Majka je tražila da zove Hitnu pomoć, na šta je on rekao: "Bolje zovi mrtvačnicu" - ispričao je Nemanja Nađ.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojska_ spasa

pre 7 godina

Mnogo nelogičnosti ima u iskazima Jelene i Nemanje. Naime evo samo jedna sitnica, Jelena je rekla da je tukao svugde sem po glavi, naglsak na NE po glavi po njenim rečima da se kao nebi videlo da je tuče kad izađe u javnost. Sad Nemke kaže tukao je po glavi, dakle izričito kaže i po glavi. Neko laže, ko? Još jedna stvar, kaže da ne vidi i da je "video" kako mu otac tuče majku, kako je video ako kaže kasnije da ne vidi? Opet nelogičnost, a samo upoređujem njihove izjave ne interpretiram kako bih ja voleo, želeo, mislio da je.... Samo njihove izjave čitam i ukrštavam. I da, gospođa Ždero ex Nađ, ne znam zašto još uvek koristi prezime napasnika i silovatelja kad se pre tri godine i pravno razvela, što je ostavila svoje udato prezime, sto nije vratila devojačko, Ždero, čudno da i posle razvoda nosi prezime silovatelja(po njenim rečima) i na sve to mu još rodi dvoje dece, opet čudno. Toliko nelogičnosti u njenim izjavama i svemu nisam video dugo. Inače sam protiv svake vrste nasilja, moja supruga i sve nekadašnje devojke nisu dobile od mene ni jedan šamar a ne udarac, čisto da se zna da sam protiv nasilja.

CIRINELA

pre 7 godina

Momce kako to da se odrices oca a ne odrices se njegovih para. Bice da te je majka dobro instruisala.

pomracenje uma

pre 7 godina

Ako se dobro secam alimentaciju nije ninplacao. Znaci para nema. Samo vam pare u glavi. Mamu mi prodali za pare.

lilli

pre 7 godina

Niko nezna sta se dogadja iza zatvorenih vrata......Takodje sam prevarena i na kraju ostavljena sa dva sina....Njihovog oca mrzim ali deci nista ne pricam on je i dalje njihov otac bez obzira na moje misljenje!Zivim u inostranstvu i ovde je alimentacija 180 evra po detetu, sve ostalo je dogovor!

Mihajlo

pre 7 godina

Sve velike badže, mlate žene a kad im lupiš dva šamara plaču ko 'ičke.

SRBIJA

pre 7 godina

Neznam sta je prava istina njihove price su totalno kontradiktorne on kaze jedno ona nesto sasvim drugo.Sto rece ovaj covek ima dosta neslaganja u iskazima sina i majke kao i to da ih je majka izbacivala iz kuce zog nekog razloga mislim na decu.Meni ona uopste nedeluje kao neka zena koja je prezivela neka teska vremena,traume...Jednostavno navikla je da zivi na visokoj nozi i sada je problem sto nema ko to da finasira ni Albert vise nezaradjuje on ju je kao i decu sponzorisao jer prema informacijama ona nikada nista nije radila nije digla nista teze od kasike u zivotu.Sto se tice iskaza Alberta njadja na pinku sve mu verujem sem toga da nije tukao zenu verovatno u afektu zbog prelljube jer ako se ona dopisivala sa njim i razgovarala verovatno je i da ga je prevarila.Ali opet to ne oporavadava to sto da ju je tukao to nikao nije smeo da uradi posto kazem mozda je to uradio mozda i njie sto se tice iskaza cerke,i sina mozguce da su i zastraseni od strane majke .I ta alimentacija od 2000 evra pa da je i sto puta fudbaler sa 2000 evra i sa troje dece mozes da zivis da dzbalebaris do kraja zivota nemora nista da radis a na to je njegova zena ocito navikla .Ostaviti zeni i deci kucu i stan,kola u vrednosti njamnje pola miliona evra i jos plus pacati skolarinu,alimentaciju ,silovatelj,los,covek tesko.

Ivan

pre 7 godina

Zar je prevara razmenjivanje par poruka i poziva :):):):):) Pa sta ima udata zena da se dopisuje i zivka sa kolegom njenog muza?????????\n

Stojan

pre 7 godina

Htela je samo da ga pita u kakvoj je formi pred utakmicu?

Ksenija

pre 7 godina

To sto se desilo izmedju ovih ljudi je nenormalno. Svi VI znate da optuzujete, majku, decu, reklo dete ovo, reklo dete ono. Mi neznamo ISTINU ali ako je TO TACNO.....taj covek (nebitno fudbaler ili ne) to je strasno. Majke trpe zbog dece.....kao bice bolje. Jako mi je zao porodice....... Zao mi je majke I dece..... Ja zivim u Americi I ovakve stvari se ne tolerisu. Povisis glas na suprugu, decu ....e za to se ide u zatvor. Strasno....

Lela

pre 7 godina

Uzasno su mi zazvucale reci sina koji kaze da se javno odrice oca, i da zeli da ga zakopa da niko vise ne cuje za Alberta Nadja.Da li sam to ja dobro razumela da sin zeli smrt svom ocu, koji im je ostavio stan u centru Beograda, kucu, kola, otvorio kafic, placao skolarinu od preko 20.000 eura godisnje, i alimentaciju od 2000 eura??? Kako si ti dete los covek postao, u stvari nisi vise dete punoletan si imas 20 godina. Sram te bilo, nije otac duzan da izdrzava takve zmijurine poput vas. Dajem punu podrsku Albertu. Ja sam samohrana majka, odgajila sam dva sina, svoji su ljudi. Nikad cvonjka nisam dobila od bivseg, ali deci nisam punila glavu, jer to je njiho otac, i moze im zatrebati nekad u zivotu, i oni njemu, dug je zivot nikad se ne zna. Svoj otac se ne pljuje tako, ne zeli mu se smrt. Pare hoces, verovatno racuna na neko nasledstvo jadnik jadni. Nema duse ni postovanja.

janko

pre 7 godina

U celoj ovoj prici su najvece zrtve deca. I to izgleda izmanipulisana deca od strane jednog roditelja, i po mom nekom ubedjenju majke.Ona se nije odricala para a potrosila ih je ohoho,i ako je vec imala los zivot sa muzem zasto ona nije njega napustila nego je on nju napustio, zasto ove prljavstine i nedela muskog dela porodice nije gospodja odmah prijavljivala nadleznim institucijama, sta je cekala do sada, i ja sam razvedena sa dvoje dece ali svojoj deci nikada nisam rekla nesto protiv njihovog oca, i ko je ona da deci zabrani roditelja. Cela ova prica ima neke cudne tokove i cudne dogadjaje i postupke, ali ipak i posle svega mislim da se gospodja mama za fudbalera udala iz licnih interesa i para, i dok je sve to imala i cak po recima muza i saren ljubavni zivot bilo je izgleda u redu i okej sada kada toga nema navali na muza i njegovo unistenje,Trebala je mama da kupuje haljine od 100 evra a ne od 12 hiljada pa bi danas imala i za decu-sinu preporucujem da ne naseda na zloupotrebu svoje majke, dace bog da mu bude dobro u zivotu, da postane i on otac pa da vidi nedaj boze situaciju u kakvoj je sada njegov tata. Ipak vise verujem Nadju fudbaleru, nego mami sa elementima laznih izjava i svalerkom bivseg fudbalera Partizana iako je imala svog divnog muza oca njene troje dece. Sta je ona trazila u zivotu i od zivota jos.

Lela

pre 7 godina

Po svima vama ima opravdanja zato sto ju je tukao?! Ja bih se odrekla svakako ko bi moju majku zeleo da ubije. Jadno ste i bedni u svojim glavama. Zato je ova zemlja tu gde jeste. Zato sto je zena sa silikonima kurva koju je ok tuci, i zato sto se njoj nikad ne veruje. Ako si prevaren izvoli razvedi se. Debili neuki.

JetSet

pre 7 godina

aaa, ne zbog toga gospođo, nego što je ta silikonka ćutala kad joj je ostavio i stan i kuću i dok je davao pozamašnu apanažu za alimentaciju i izdržavanje silikonke, sada kad ima novu porodicu i kad ne daje koliko njoj treba,a pominjala je cifru od 100 hiljada dinara za pijacu(ja toliko zaradim za 3 meseca)e zato se ona sad seća kako je on nju tukao! A ti debilko(tako ti nas nazivaš) bolje malo razmisli glavom a ne međunožjem

asid

pre 7 godina

Kol'ko vidim diže frku bez potrebe, prevarila ga samo dva puta, sa igračima i sa navijačima!

Posmatrac

pre 7 godina

Tragicna prica. Majka umesto da blagovremeno nagovori bivseg supruga da potraze pomoc u bracnom savetovalistu, sacuvaju brak a dete odvede kod psihologa - kako bi se sprecile ovakve posledice bila je u to vreme zaokupljena estetskim korekcijama i trosenjem para kojih je tada bilo a sada ih vise nema.Kada djavo preuzme kormilo onda se vidi koliko ljudi jedan isti covek moze sve biti...

MILE

pre 7 godina

DOK JE TROŠILA NJEGOVE PARE PA I DEČIJU ALIMENTACIJU BILO JE DOBRO, KADA JE KRAVA PRESUŠILA ONDA KUKA I MOTIKA. E SADA NEKA VIDI KADA NEMA PARA. OVDE JE SVE JASNO. ONA MANIPULIŠE S DECOM I NJEGA POLAGANO UNIŠTAVA, ALI DOŠAO JE I TOME KRAJ. UZ OGROMNE KOLIČINE NOVCA KOJE JE DOBIJALA NAŠLA JE I LJUBAVNIKA. BAŠ LEPO. mOGLA JE DA ŽIVI KO KRALJICA PORED NJEGA, A SADA NEKA GLEDA ODAKLE JE VEDRO.

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija