• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

28.09.2016

11:27

JELENA NAĐ ZA INFORMER: Alberta štiti moćnik čije ime javno ne smem da kažem, ALI SAM GA REKLA POLICIJI!

Vesti

JELENA NAĐ ZA INFORMER: Alberta štiti moćnik čije ime javno ne smem da kažem, ALI SAM GA REKLA POLICIJI!

Podeli vest

Supruga Alberta Nađa Jelena kaže za Informer da je bivšeg fudbalera i funkcionera Partizana sve dosad štitio neki moćnik

 

Ona je policiji otkrila ime tog čoveka iz senke, pa se nada da će njen muž konačno odgovarati za to što ju je tokom braka tukao i seksualno zlostavljao.

Jelena je u razgovoru za Informer naglasila da je prethodne tri godine svake nedelje odlazila u sud i tužilaštvo tražeći zaštitu od bivšeg supruga, kojeg je optužila da je pred najstarijim sinom pokušao da je siluje i da ju je više puta premlaćivao. Takođe, zahtevala je od nadležnih organa pomoć pri naplati alimentacije, ali ističe da je uvek nailazila na negativne odgovore i zatvorena vrata.

Ugrožena deca

Albert Nađ je juče saslušan u zgradi Policijske uprave u Beogradu. Saslušanje je trajalo dvadesetak minuta, a prema saznanjima Informera, bivši fudbaler je demantovao sve optužbe koje je supruga iznela na njegov račun. Ona, međutim, ostaje pri svojim tvrdnjama. 

Starsportphoto

mojugao

ALBERT NAĐ

BIVŠI FUDBALER

Dao sam izjavu u policiji, ali nemam šta da komentarišem. Siguran sam da će istraga pokazati šta je istina.

- Nadam se da će istraga pokazati šta se dogodilo i da će nadležne institucije reagovati na adekvatan način. Dosta su mom bivšem suprugu čuvali leđa - kaže Jelena, a na pitanje ko je dosad štitio Alberta Nađa odgovara:

- Ne smem da vam kažem, razumite me. Znam, ali ne smem da kažem. Jedva sam se usudila da otkrijem ime policiji. Sad imaju čime da se pozabave.

Javnost je zgrožena međusobnim optužbama bivših supružnika, jer su i jedno i drugo izneli strašne i šokantne detalje iz privatnog života. Kako zajedničkog dok su bili u braku, tako i o razmiricama koje su usledile posle razvoda. Najviše su svim tim ugrožena njihova deca, sinovi Nemanja (20) i Nikola (16), i ćerka Jana, koja ima samo devet godina. Jelena, sa kojom deca žive, kaže da pokušava da ih zaštiti na sve načine.

- Išla sam na razgovor kod učiteljice, koja mi je rekla da Janini vršnjaci očigledno ne znaju šta se dešava, da nema zadirkivanja niti bilo kakvih problema. Jani nisam dozvolila ni da gleda emisiju na TV Prva kad sam ja gostovala, ni onu na TV Pink kad je gost bio moj bivši suprug. Moja ćerka je, srećom, još mala da bi čitala novine, tako da uspevam da je sačuvam od svega. Nikoli sve ovo teško pada, ali svestan je šta se dešava i bio je u policiji da svedoči. A Nemanja je svoj čovek, punoletan je i rekao je šta je imao - ističe Jelena.

Izložena pljuvačini

Ona se nada da će je prvi put državni organi razuveriti da žene nisu svesno ugnjetavane u Srbiji.

- Nadam se da nismo propali kao država, iako me institucije ničim dosad nisu uverile u suprotno. Tri godine obijam pragove sudova i tužilaštava, i ništa. Razapeta sam u javnosti, izložena pljuvačini, a samo sam progovorila o porodičnom nasilju. I bivša devojka mog bivšeg supruga, koja meni nikad nije bila prijateljica, takođe ga je optužila za zlostavljanje. Zar da se dvema suparnicama tako poklapaju priče?! Pa nijedan um nije toliko bolestan da izmisli sve te detalje koje sam iznela javno - naglašava Jelena.

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA JELENE I ALBERTA NAĐA: Odričem se oca, hteo je da SILUJE MOJU MAJKU KAŠIKOM!

JELENA NAĐ PORUČILA BIVŠEM MUŽU: Alberte, tema nije prevara, već NASILJE U PORODICI I ZANEMARIVANJE DECE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 7 godina

Ako pokaze priznanice ili uplatnice alimentacije na koje je sam pristao onda ova zena laze ali u suprotnom da se na ceo dug zaracuna zatezna kamata i posto nije zaposljen u rudnik resavica sve dok ne plati dug sa kamatom PROSTO a taj koji ga stitio sa njim da mu pomogne .

dragan

pre 7 godina

prva izjava da je cutala par godina a sad da je obisla pragove suda i policije i niko ne reaguje.  Pa ona nije da samo laze nas nego i sama veruje u tu laz. Sada joj je jedino da smuva nekog parajliju ali morace jos nesto da napumpa ne samo usne nego malo i glavu -mozak ukoliko nije zakasnila jer pametna majka nebi pored dece tako nesto uradil sa drugarom svoga muzan

XXL

pre 7 godina

Tu postoji neko krivično gonjenje, pretpostavljam za ne davanje izdržavanja i protiv pravno bogaćenje. Izvršno. U pravnoj državi se odluke suda sprovode u delo! Kako je moguće da ovaj čovek nema nikakvu ušteđevinu, nekretnine i sl da pokrije iznos koji duguje? Ne radi se o Čoveku koji radi na deponiji, već o milijarderu. Ako neće da plati, neka odrobija dug, k'o i svi ostali.

drasko

pre 7 godina

klasicna sponzorusa sad se setila..... zafalilo joj para a godine je stizu ....nije lako novog sponzora naci.\n

xxxxx

pre 7 godina

..... NJIHOVE LJUBAVI NJIHOVA PRIVATNA STVAR..KOREKTNOST PREMA DECI...OBAVEZA I PRIRODNA PRIVTZENOST, AKO MOGU DA SE IZBORE SA PSIHOLOSKIM TERORIZMOM......

miki

pre 7 godina

ovo me ne zanima zanima me sto bre nocas oko 2 ukinuse arenu sport i ostale kanale?\n

DR

pre 7 godina

niko ne moze da zna, sem njih dvoje,ko je koliko kriv (a nijedno nije cvecka) jedino sto mogu da kazem NE DAJ BOZE NIJEDNOM DETETU OVAKVE RODITELJE!!!!!!! UZAS!!!!!!

Vlada

pre 7 godina

Ne daj boze ovakve majke,koja zbog novca zrtvuje obraz dece.Fuujjjjj!!!!

pettar

pre 7 godina

Neka ti je Bog na pomoći. Ova država štiti nasilke, svi imaju neke veze i vezice u tužilaštvu i policiji (to je korupcija najgore vrste) zakon se ne primenjuje, a da je suprotno, da se zakon sprovodi, nasilnici bi bili u zarvoru i bili bi primer za potencijalne nasilnike. U normalnim zemljama je to rešeno, brzo i efikasno se nasilnik nađe u zatvoru.

Mks

pre 7 godina

Kako to drzava stiti nasilnike kada ga nikada nije prijavila za nasilje. Sad su se setili, a pritom ona i sin daju oprecne izjave. Za sve vam je kriva drzava.

mile

pre 7 godina

Neka objasni kako ga stiti,ona bi u medije,da bude poznata.\n

Mimi

pre 7 godina

Dosta bre ženturačo. I ja bi te tukao. Zaslužila si ako ništa drugo ono zbog sramnih SMS poruka koje govore o tebi ko si.

ZENA I MAJKA

pre 7 godina

Danima pokusavam da se distanciram od ovog ogavnog slucaja. Muka mi je da od ovakvih zena i kao majku stid me je, NARAVNO,da sam protiv bilo kakvog nasilja u drustvu. Ali, Jelena ex Nadj gledala sam Vas i bili ste mi jadni. Moj jedini dozivljaj je bio da Vas boli sto ste ex,i sto je svim karticama na vasu veliku zalost istekao rok. Tako ste se gadjali ciframa da je to bilo jako otuzno i nadasve PROSTO. Ako vec nemate novac u Srbiji postoje i DRZAVNE skole,zar ne? Koliko ste jadni i prosti pokazuje i ONA poruka,koju jedna NORMALNA zena i majka nikada ne bih poslala. Nije to bio potez ocajnika,vec potez jedne sujete i povredjenog ega. Samim tim ste pokazali da ste DNO. Da, to rade VELIKE majke. I jos nesto NEOBRAZOVANA I PRIMITIVNA ZENO............. Urodjena katarakta je URODJENA i ne dobija se od BATINA. I na kraju STO STE CUTALI TOLIKE GODINE? VI ste zlo i sramota i kao zena i kao MAJKA. Dokle ide Vasa zelja za osvetom,kad ste uvuki i decu u ovaj VAS sou.? FUJ.

ZENA I MAJKA

pre 7 godina

P.S.Moj komentar je upucen Jeleni ex Nadj koja je kao i ja majka troje dece.Smatram da takav vid borbe ne opravdava cilj. Svaki brak je prica za sebe.Ne dajem podrsku Alberu Nadju, vec mi se samo gadi njen nacin. Deca su nesto sto treba cuvati i stititi na najbolji moguci nacin.A to je DOM pun ljubavi ,prave roditeljske. Njen nacin je odvratan.Posebno onaj deo sa kasikom,varjacom. Mislim da OVO sto ste uradili svojoj deci zarad novca i kletve neduznoj bebi NIKADA necete moci ispraviti. Srdacan pozdrav MAJKO I ZENO.

CIRINELA

pre 7 godina

Ona se setila da ga mrcvari u javnosti kad on vise nema para da joj daje 3000 evra mesecno. O ljubavnicima sa kojima ga je prevarila ne govori nista ni ona a ni novinari. Kao da je to normalna stvar.

lalala

pre 7 godina

A,12000 hiljada evra haljina,plus dve zene ,koje joj pomagale u kuci,da ne pricam drugo,gospodjo,sve ste rekli,ah,da,sad hvale pare .

mislim

pre 7 godina

Podrska Jeleni i deci. Sram bilo svakoga ko stiti nasilnika, nasilnik jeste jer je pretukao bivsu devojku koja je svoju pricu podelila odmah, Jelena je imala razloge i rekla ih u emisiji zbog kojih je sutila sve ovo vreme. Ako neverujete Jeleni kako onda podrzavate zlostavljaca i zarad onoga sto je uradio bivsoj devojci. Verujem Jeleni i njegovoj bivsoj devojci kroz sta su prosle i moja podrska za zrtve ovog zlostavljaca a sadasnjoj zelim puno srece sa ovim nasilnikom, trebace joj.

mica

pre 7 godina

nemoj molim te ti misliti,nemas ocigledno cime!javi se tatjani vojtehovski,ona ima resenje za sponzoruse.sredice ti zivot kao svinja bastu.

aca

pre 7 godina

Napumpala usne, Ide u parove, koristi ovakvu priliku koju su nam napakovali najgori neprijatelji Srpskog naroda da ovkve sramote od zena izlaze u prvi plan i ko zna mozda povuku sa sobom u ambis jos neku porodicu u kojoj se neka glupaca poistoveti sa ovom najbednijom sponzorusom

rajko

pre 7 godina

ti si starleta sponzorusa i sad posle ovoga samo ces moci da nadjes nekog cigancica koji bi da razbije maler.sta uradi deci sram te bilo!

Neko iz mase

pre 7 godina

Albert Nađ u stilu Siniše Malog: ako mi dokažu da sam kriv priznaću...

Senka

pre 7 godina

Presušile silikonskoj sponzoruši slavine za dotok velike love, pa sad ne bira sredstva, zloupotrebljavajući čak i decu, da ocrni bivšeg muža.

janko

pre 7 godina

U jednom dnevnom listu stoji izjava ove zene da u ovom slucaju nije rec o njenoj prevari vec o nasilju njenog sada bivesg muza. Pa se kao ozenjen covek i suprug takodje i otac dvoje dece pitam iako sam objektivno protiv nasilja u porodici, pitam se sta je trebao Albert Nadj da uradi posle njene prevare, da mozda nije trebao da finansira njenu prevaru. Ova zena defininitivno luta u vremenu i prostoru. trebalo joj je mnogo godina da se seti da istresa svoje lazi iz sebe,.ako je to istina sto govori sto se nije setila da ih odmah kaze kada su se desile i sto nije ona napustila muza,ako joj je bilo zaista lose u braku, vec je on nju napustio, i zasto je morala da rasipa toliki novac, koji joj je davao bivsi muz, to je novac o kojem m i obicni smrtnici samo mozemo da sanjamo. Ocigledno u prici bivse gospodje Nadj nesto veliko smr.di.

ciki

pre 7 godina

A pa ti si i previse bezobrazna, a i dosta si zastranila. Ovde pod ovim nebom su jasna pravila. Muz da te hrani, a drugi da te krese e to se ovde ne tolerise i nema zakona ni suda koji ce to takvo ponizavanje da osudi i kazni, pa je onda sasvim normalno da ce to raditi glava porodice i zbog sebe, a i zbog dece, jer se za takvu decu na ulici jako cesto kaze: To je onaj mali-la od one picke koju sam kresao ovako i onako i da ne nabrajam. Muka mi je vise od tvoje glume, nemas para za grejanje, za hranu, a imas za pumpanje usana! Neka ti da sredstva onaj sa kime se jases gospodjo Nadj.

trtica

pre 7 godina

U svemu ovome niko i ne spominje nazovi novinarku vojtehovski koja je najodgovornija sto je ova spodoba dobila prostor i priliku da laje i laže na pasja preskakala!!!??? Gde je sad neko od "novinara"I njihovih udruženja da reaguje na ovakav "rad" navedene nazovi novinarke?

Ljube

pre 7 godina

Sponzoruša kojoj je istekao rok upotrebe, ćutala je od 2006 o tako monstruoznim "dešavanjima". Ponestalo je njoj para pa pokušava da izmuze još malo ako može ali malo se zaigrala pa se načisto obrukala jer kompletna javnost čita o njenom švrljanju

dule savic

pre 7 godina

ovako da vam ja kazem sta je po srjedi.ova zena ne da laze nego je jadnog sina(koji nije kriv)uvukla u to.kako je nije sramota,ja razumijem da je najgora kletva dabogda imao pa nemao ali nije krvi nad sto se ona kurvala i sto je zelila smiljanica na sebi i u sebi.ja razumijem nađ je ruzan ko pas i da nije milioner ne bi ga pogledala ni jedna,klempav,nizak i prije svega glup(po interviju sam zakljucio a i licno).znaci lutko sta si trazila to i dobila zao mi djece i da sam na mestu nađa samo bih decu oblacio i kupovao hranu i to jednom mesecno vrednosti 1000 evra na hranu i garderobu sto treba,covek je ostavio stan i kucu i auto sta hoce jos.hoce po grckoj da letuje u all in xlusiv i to u hotelima s 4 i 5 zvezdica nema toga vise napumpana.pozz

sima

pre 7 godina

Da skratimo pricu?! Sve je moglo i sve se podsnosilo dok je bilo velikih para,dok je moglo da se bahati,sto ga pre nije prijavila? E kad se nestalo para sad sav prljav ves i bljuvotine u javnost?! P.s zena jeste ali covek nije!

dragan

pre 7 godina

sponzoruso za tvoje smirivanje i izbacanje lazi u javnost jedini recept da bi te  vratili na fabricko podesavanje je CRNCUGA - Afrikanac koji je obdaren lekom koji ti ocigledno fali. \n

veronika

pre 7 godina

..mislim da ova J elena laze.sta je cekala ovolikopa ga sad prijavljuje. ona hooce pare,to nju najvise zanima. providna je i lazr...nije lako muskarcima sa danasnjim zenama.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija