• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

05.10.2016

11:37

NA NJIH JE BAČENA STRAŠNA KLETVA?! Za samo šest meseci preminuli Jelena, njena baka i mama!

Vesti

NA NJIH JE BAČENA STRAŠNA KLETVA?! Za samo šest meseci preminuli Jelena, njena baka i mama!

Podeli vest

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila, 54 dana kasnije preminula je njena baka, a majka Zorica izdržala je do juče...

 

Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović, koja je juče preminula u svojoj kući u beogradskom naselju Borča, znatno se pogoršalo onog dana kad je na grobu njene jedinice podignut spomenik

Nesrećna majka, slomljena od bola, grlila je spomenik obraćajući se svom detetu rečima - Jeco, ljubi te majka! Lepoto moja, ponosu moj! Sve čekam, sine, da mi dođeš! Ne možemo više bez tebe ni Jana ni ja!


MAJKA SVIREPO UBIJENE PEVAČICE: Pred očima stalno vidim Jelenu, po navici okrenem njen broj telefona i...

Jecajući je objašnjavala da ne može više da izdrži bol koji oseća od dana kad je saznala da je Jelena ubijena, Dve nedelje kasnije već joj nije bilo dobro. Tužna majka molila je da joj se na bilo koji način otkrije ime ubice.

- Da mi je samo da mogu da ga vidim i pitam šta mu je moje dete zgrešilo da mi je tako otme iz grudi. Šta mu je moja unuka Jana uradila da je ostavi tako malu bez majke. Srece mi se lomi kad god pita za mamu, a ja ne znam šta da joj kažem. Pita me dali će i ona biit lepa kao njena mama, a ja se pitam da li joj uopšte pamti lik - kroz plač je govorila Zorica.


POTRESNO, MALA JANA ČEKA DA SE MAMA VRATI: Baka i rođaci još ne žele da joj saopšte strašnu istinu!

- Nisam znala šta ću više sa sobom. Nisam mogla da ležim niti da sedim. Kako ću ovako pred moju Jecu, kako ću Janu da ostavim a da znam da je ubica još uvek na slobodi - pričala je slomljena od bola Zorica iz bolničkog kreveta s infuzijom u ruci.

Od tada njeno stanje se velikom brzinom pogoršavalo, te je prebačena na VMA. Zaricu su redovno posećivali sestra Ljubica i zet Zoran. Nedelju dana kasnije, kad se činilo da su lekari uradili sve što je bilo do njih, pustili su je kući. Opijena od gomile lekova i infuzije, Zorica je jedva mogla da drži glavu uspravno. Njeno napaćeno i slomljeno srce prestlao je da kuca u utorak 4. oktobra, oko 11 sati. 


(FOTO) NOVA TRAGEDIJA U PORODICI UBIJENE PEVAČICE! Preminula Jelenina baka, NIJE DOČEKALA HAPŠENJE UBICE SVOJE UNUKE!

Na njih je bačena neka strašna kletva - rekao nam je jedan od komišija krsmanovića u Borči koji je želeo da ostane anoiniman. - Tri žene koje iz iste porodice odu u smrt za šest meseci, to ne može da bude slućajno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 7 godina

Kakve kletve kakve gluposti. Da ste malo razgovarali sa vasim babama znali bi ste da ukoliko u porodici umre dvoje u roku od godinu dana mora i treci a to nije kletva. To su nasi stari znali iz iskustva pamtili i tako prenosili s kolena na koleno. Poznato je i da je po obicajima tamo gde je umrlo dvoje obicno zrtvovana kokoska i sahranjivana zajedno sa umrlim kako bi dali trecu zrtvu. A glupost je mocna posebno danas kada mladi pa i oni uceni kako su ih nasi stari zvali, ne slusaju ama bas nista i vise veruju sektasima..

meda

pre 7 godina

Jeste, to je istina. To je nesto sto se zna. Kad u uzoj rodbini dvoje ode u kratkom razmaku, do godinu dana ide i trece.

Slovenac

pre 7 godina

Žalostno majkemi. Nek im je laka sveta zemlja.

juka

pre 7 godina

Pa smetale su ubicama generalno...i mala jana je u opasnosti...hoce seme da im zatru...a država štiti nekoga...zato policija tapka u mestu.i tapkat ce ovako dugo uz saradnju medija.narodu mažu oči.misle narod ovce!!!!ma jok bre,več narod nema mehanizam da se izbori sa vladajućom strukturom....može jedino ovako da piše gluposti na koje se oni ne trzaju...uzmu vlast i sta ce covek koji radi za 21.750 din?Da bogda cela srbija otisla preko i svi se usrecili.Da ne gledamo korumpiranu vlast i ekonomiju koja tone...sve drugo je suplja priča koja nema podlogu...UBICE BRE NA SUNCE KO GOD DA SU!!!!

Hrid

pre 7 godina

Sram vas bilo inspektori i svi koji vodite ovaj slucaj..Ovo je put za one koji ce se i dalje izivljavati na najmonstroucnije nacine na slabijem polu.Vesla vas ubojica zedne preko vode sest meseci a vi ni da se oglasite o ovom slucaju...nevidjena sramota...

Tamara

pre 7 godina

I sad kad se pojavi onaj USERKO - ''ALI MALA JANA ALI MALA JANA ...'' JU JU JU ... zavio si celu kucu u crno SATANISTO . Najveca umetnost Satane je da obuce mantiju - e to vam je to PRENEMAGANJE ''ali mala Jana ali mala Jana ...'' - ja na svoje troje dece za 12 godina nisam toliko puta pomenula ime - DETE JE DETE - NIJE NJEMU TOLIKO POTREBNO IME ... mala JANA pa mala JANA - patetika jadnost i vapaj onako kako to samo sama SATANA da izvede ume moze i zna . Uzgred o mrtvima sve najbolje ali ce ova LJUBAV RAZUMEVANJE I POVERENJE izmedju taste i zeta ostati nezabelezena u analima i istoriji postovanja .

Hercule

pre 7 godina

E kad bi moglo, dobila bi stotinu lajkova od mene

Pravda

pre 7 godina

Novine su prepune naslova "usmrtio ženu sa više uboda nožem,sa više udaraca šipkom,sa više hitaca iz oružja itd. Sve te zločine počinili su bivši ili sadašnji partneri!!! U većini tih slučajeva zločinci priznaju svoje nedjelo! Ali ima i onih koji nikada nisu priznali,osim možda pred smrt! I čemu onda pitanja ko je ubio Jelenu Matrjanović,osim u svrhu zamajavanja ovog ,od teškog života,sludjenog naroda? Pitanje je ko štiti ubicu (KUKAVICU)Jelene Marjanović???I nema tu nikakve kletve,ovdje se radi o lošem odabiru partnera,koji je pokojnicu koštao glave!

LJILJANA

pre 7 godina

Pobornik ste pravde sa osudom, bez istrage, jer se sve ponavlja i unapred zna.Ako se malo osvrnrte na profil tih ubica onda je jasno kao dan da su to veze sa patolosko izrazenom ljubomorom supruga, dugogodisnjom verbalnom i fizickom torturom zene i jazom medju supruznicima zbog razlike u godinama,razlicitom prilazu prioriteta u resavanju rastucih problema,osecaju egoizma i poljuljane dominacije nad zenom koja se smatra licnim vlasnistvom.Izvinite ali ja nisam stekla utisak da se opis veze Jelene i Zorana uklapa u ovaj sablon i vise verujem recima Jelenine majke nego svim vasim tvrdnjama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija