• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

10.10.2016

15:39

INCIDENT U BOLNICI U LOZNICI Posle smrti dečaka (8) razlupana stakla na odeljenju hirurgije!

Vesti

INCIDENT U BOLNICI U LOZNICI Posle smrti dečaka (8) razlupana stakla na odeljenju hirurgije!

Podeli vest

Rođaci i prijatelji Radenka Nikodinovića (8), koji je preminuo od sepse posle preloma ruke, u besu su u nedelju razlupali Odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici u Loznici

Njihova burna reakcija usledila je zbog propusta lekara u lečenju dečaka koji se prošlog vikenda povredio.

Tragediji je prethodila bezazlena dečja igra u nedelju, 2. oktobra, kada je mali Radenko pao sa tobogana i polomio ruku, ispostaviće se, na dva mesta.

Roditelji pokojnog mališana, Milan i Zorica Nikodinović, zanemeli od bola, svedoče da je Radenku loznički doktor Dobrivoje Bojanić stavio gips na ruku, tvrdeći "da je sve u redu i da su kosti savršeno uklopljene".

Međutim, njemu je ruka, kako tvrde, potpuno istrulila i mada je u Beogradu tri puta operisan, nije mu bilo spasa, s obzirom na to da se bakterija koja izaziva sepsu proširila na pluća i glavu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav

pre 7 godina

Moje iskreno saucesce porodici preminulog decaka. Nazalost bice takvih slucajeva jos u nasoj zemlji. Sve dok drzava stiti te korumpirane maneke. Ljudi shvatite vec jednom da je 90 posto lekara i medicinskih sestara KORUMPIRANO a da ih i dalje drzava stiti.

Aleksa

pre 7 godina

Čitam komentare i vesti, povodom smrti ovog jadnog deteta i prosto ne verujem u kakvoj zemlji ja živim.. Nit' znaju dotične lekare, niti su prisustvovali scenama, a već pozivaju na linč lekara.. Gledam ove novinare na šta su sve spremni, samo da prodaju tiraž. Koja količina lažnih izjava.. Jadno samo dete..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija