• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.10.2016

15:53

POLICAJCIMA ODREĐEN PRITVOR Pokušali da iznude 15.000 evra!

Vesti

POLICAJCIMA ODREĐEN PRITVOR Pokušali da iznude 15.000 evra!

Podeli vest

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana trojici pripadnika Interventne jedinice i još jednom okrivljenom, koji se sumnjiče da su mladiću u Beogradu prodali pištolj, a potom zahtevali da im preda 15.000 evra, kako ga ne ne bi uhapsili zbog ilegalnog posedovanja oružja

Osumnjčeni su saslušani, a terete se za krivično delo pokušaj iznude, rekla je portparol Drugog osnovnog tužilaštva Milica Ljubičić.

UHAPŠENI POLICAJCI Prodali pištolj, pa kupcu tražili 15.000 evra da ga ne uhapse!

Pritvor im je određen kako ne bi ponovili krivično delo i da ne bi uticali na svedoke, dodala je Ljubičić.

Juče su uhapšeni pripadnici Interventne jedinice beogradske policije Vladimir Bogdanović (24), Martin Minić (28) i Miloš Milojević (30), kao i Dušan Bogdanović (33) Vladimirov rođeni brat.

Nakon hapšenja policija je saopštila da se sumnja kako su Dušan i Vladimir polovinom avgusta ove godine, prodali pištolj, koji su potom druga dvojica osumnjičenih predstavljajući se kao policijski službenici, od oštećenog oduzeli u njegovom stanu. 

Sumnja se da su uz pretnje i silu od oštećenog zahtevali da im preda 15.000 evra ili će u protivnom biti uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja. 

Potom mu je, da bi ga prisilili i shvatili ozbiljno, Dušan Bogdanvoć polupao sva stakla na automobilu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Treba da vidimo... - ko ih je primio u službu...? Ko je radio tgzv. "terensku" proveru... Njegova odgovornost, takođe da se... - ispita...!!

Kauboji

pre 7 godina

Ja vec godinama pricam da su od kriminalaca veci kriminalci jedino policajci,sta tek reci za drumske pljackase i bandite koji sebe nazivaju saobracajna policija tek su oni prica za sebe,a vi narode i dalje imajte poverenja u vasu drzavnu miliciju,ja pravo da vam kazem vise verujem kriminalcima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija