• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

30.11.2016

15:26

HAPŠENJE U LJUBOVIJI Oduzete dve puške i veća količina municije!

Vesti

HAPŠENJE U LJUBOVIJI Oduzete dve puške i veća količina municije!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su, prilikom pretresa dva stana u okolini Ljubovije, našli i oduzeli malokalibarsku pušku sa optičkim nišanom, vazdušnu pušku i veću količinu municije različitog kalibra

Policija će protiv dvojice muškaraca iz okoline Ljubovije podneti krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopšteno, pretresi su obavljeni po nalogu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Loznici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 7 godina

Razoruzavaju nas da mogu siptari da nastave masakre nad Srbskim narodom...\n

ljubisa

pre 7 godina

sve ovo spada u agendu 2030..onemoguciyi stanovnistvo da se zastiti od nevidljivog neprijatelja(kejeg zapad kreira)...i onda talo bespomocni jedva docekamo da nes zastiti un,nato i ostale pmaterne...sve u sklopu novog svjetskog poredka....jos im se jedino suprotstavlje Rusija,Iran S.Koreja i Kina....a sko slucajno uspostave taj užas onda ce nastupiti depopulacija stanovnista ali ne ratovima nego GMO hranom u kojoj su ubrizgani virusi za pokretanje raznih epidemija,srčanih bolesti,cancerogenih ćelija i bolesti na nervnoj bazi...ne vjerujte meni samo malo posjetite sajtove poput "naturalnews"...global research"...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija