• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

07.12.2016

20:48

UBIO BIVŠU LJUBAVNICU, OTEO NJENOG DEČKA: Policija traga za ubicom, neizvesna sudbina otetog i otmičara!

Vesti

UBIO BIVŠU LJUBAVNICU, OTEO NJENOG DEČKA: Policija traga za ubicom, neizvesna sudbina otetog i otmičara!

Podeli vest

Žena koja je pronađena mrtva u ataru aleksinačkog sela Bradarac je Kruševljanka Gordana Josifović (44). Njeno telo pronašao je na njivi poljoprivrednik N.P. iz aleksinačkog sela Mozgovo, koji je tragediju prijavio policiji

Niško Više javno tužilaštvo saopštilo je da je žena preminula nasilnom smrću, ali nije preciziran način na koji je smrt nastupila. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, žena je ustreljena iz vatarenog oružja, a za njenu smrt se sumnjiči pedesetjednogodišnji Kruševljanin M.K., sa kojim je ranije bila u vezi.

Sumnja se i da je on nesrećnu ženu i njenog partnera na silu odveo iz Kruševca ka Sokobanji, a nju potom usmrtio. Šta se desilo sa ubicom i njegovim taocem za sad se ne zna. Policija i Žandarmerija intenzivno pretražuju okolinu Aleksinca u potrazi za njima.

Prema nezvaničnim informacijama iz Kruševca, sumnjiči se Miodrag zvani Miško Karalić (55) koji je u ovaj grad došao iz Prištine, odmah posle bombardovanja i u blizini Trga kosturnica u Kruševcu otvorio kompaniju Fenix.

Bio je, priča se u Kruševcu, dosta finansijski imućan, ali se i kockao. Radio je i na fotokopirnici i aparatima igara na sreću. Ima dva odrasla sina, od kojih jedan živi u Beogradu, a drugi u Kruševcu.

Navodno je ostavio opropštajno pismo, ali o tome se ćuti, jer se traga za njim,a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu.

Nesrećna žena, Gordana Josifović ( 44) bila je zaposlena u Agenciji za registraciju vozila u Dušanovoj ulici u Kruševcu, a radila je i na poslovima zastupnika osiguranja u jednom kruševačkom tehničkom pregledu. Razvedena je i ima odraslog sina.

Zabavljala se ranije sa Miškom, koji ju se iz ljubomore preko neke devojke izvukao sa posla, a potom je nju i njenog novog dečka poveo kao taoce preko Djunisa ka Soko Banji u pravcu Aleksinca.

UŽAS KOD ALEKSINCA: Pronađen leš nepoznate žene, policija pokrenula istragu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija