• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2017

11:17

SAZNAJEMO! SORAJA TUŽI MILICU DABOVIĆ, smeta joj što je u medijima naziva PROSTITUTKOM!

Vesti

SAZNAJEMO! SORAJA TUŽI MILICU DABOVIĆ, smeta joj što je u medijima naziva PROSTITUTKOM!

Podeli vest

Starleta Soraja Vučelić najavila je da će podneti tužbu protiv Milice Dabović jer je u izjavama za medije naziva prostitutkom!

 

Trebalo bi da hapse žene koje lažno optužuju muškarce za fizički napad

Soraja Vučelić

Zbog starlete su se, navodno, posvađali Milica Dabović i njen bivši dečko Simon, a sve je kulminiralo nasilničkim napdaom hrvatskog džabalebaroša na poznatu košarkašicu.

Milica je napad prijavila policiji, Simon je saslušan, a u izjavama za medije Milica nije štedela Soraju, koju smatra odgovornom za propast svoje veze. Starleta se zbog toga osetila uvređenom, pa je pravdu rešila da potraži na sudu.

- Soraji smeta kad je nazivaju prostitkom, a posebno u ovom slučaju, jer smatra da nije ni kriva ni dužna što su Milica i Simon raskinuli. Zato će izjave Milice Dabović u medijama analizirati njen advokatski tim, i ako bude osnova za to, podneće tužbui protiv košarkašice - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Da podsetimo, Milica je za Informer rekla da joj je Simon pričao kako je podvodio Soraju svojim drugovima u Kanu.

S druge strane, Soraja je posle Simonovog napada na Milicu stala u njegovu odbranu poručila da treba uhapsiti žene koje lažu da su prebijene?!

- Simona poznajem više od četiri godine i nikada nije pokazao nasilničko ponašanje ni prema kome, već se uvek zaštitnički ponašao. Baš zbog toga mi je zanimljivo da pojedine žene koje su ostavljene tvrde da su bile žrtve nasilje. Što ih ne prijave dok su u vezi? I zašto skrnave one koje su stvarno žrtve nasilja - rekla je Vučelićeva za Informer, i dodala:

- Trebalo bi da hapse žene koje lažno optužuju muškarce za fizički napad. Naravno da ne podržavam nasilje i smatram da svako treba da prijavi zlostavljanje, ali ne podržavam one koje to čine samo zato što su povređene ili besne zbog toga što su ostavljene.

Soraja je uverena da je Milica sve izmislila zbog toga što ju je Simon navodno ostavio zbog druge devojke, i potvdila da razmišlja o tužbi:

- Dotičnu starletu ću danas tužiti zbog kleveta koje iznosi na moj račun. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali se nadam da će preživeti bez mog druga Simona, jer vidim da je na ivici nervnog sloma što se on baš zaljubio u jednu devojku - ističe Vučelićeva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pettar

pre 7 godina

Dobro... A da vidimo rane radove... dom,... koliko ih je bilo...

neša76

pre 7 godina

Nemam opravdanja ni za Milicu. Šta trazi sa starletanom i to još hrvatskim i jos pusta da je udara zbog neke tamo Soraje. Zasto ne nadje pristojnog momka, sta ce joj bitanga, ali izgleda da danasnje devojke ne vole normalne!n

nadji nekog lepog Srbina

pre 7 godina

Podrska za Milicu.Izgleda da je on starletin menadzer\n

lola

pre 7 godina

Milice,glavu gore,nije ti vredan,a ne ide uz tebe,Uzas! pristaje toj soraji

Mito

pre 7 godina

Umetnica Soraja, "jet set ličnost naše estrade" tuži Milicu (čije poreklo novca se zna), a novine su pune njenih izjava gde se hvali svojim bogatstvom, za koji ne plaća porez, a i nigde ne objašnjava kako je došla do tog bogatstva. U najmanju ruku sramno.

Nesa

pre 7 godina

Soraja u zastiti imena i dela. Angazovala "advokatski tim" da brani svoju nevinost.

MAGDA

pre 7 godina

STOP NASILJU! Milica profesionalno dokazana i kvalitetna devojka, poznata košarkašica, dozvoljava sebi sebi stvari van ljudskog dostojanstva.Milice, stavi tačku na sve , glavu gore i koračaj napred, jer to si ti, najbolja medju najboljima. Neverovatno je koliko mediji plasiraju koje kakve starlete i silikonuše, ni malo vredne pažnje, sem u krugovima kojima se kreću.

Iskreno

pre 7 godina

Da vam.kazem. Imam 60 godina i odvazno tvrdim da bolje izgledam od ovog nazovimo...! Decko nit je lep a ne deluje ni pametno. Trcite za frajerima koji imaju malo vise para a posle vam krivo sve i svasta kad stvari krenu nizbrdo. Zar je bitno to malo vise para pa da ceo zivot setate pored sebe ovakve nakazne face.

Singidunum

pre 7 godina

Zabole me bas. Zene cesto same jure siledzije pa im je posle kriv djavo kad dobiju batine.

car

pre 7 godina

soraja je u pravu. meni ova dabovic vise lici na neku sponzorusu sa svim selfijima i ostalim nebulozama, sada joj verovatno nedostaje paznje pa preuvelicava incident ili ga izmislja to se nezna jos uvek treba uvesti teske kazne za zene koje koriste lazi i glume zrtvu ne bi li iz toga bilo kako profitirale, u ovo vreme nemorala sve je cesca pojava

Marko

pre 7 godina

Svaka ti cast sestro. Mogla si da biras s kim ces da budes, a ti si odabrala ovog "lepog, pametnog i emotivnog". Razmisli dobro kolika je razlika izmedju tebe i starleta koje prozivas.

licemerje do bola

pre 7 godina

citam nedavno u nemackoj neka optuzila dva momka da su je silovala, ispalo da je lagala, dobila neku simbolicnu novcanu kaznu. da su ti nevini momci osudjeni dobili bi po 10-ak godina minimum. znaci nije nedostatak dokaza vec dokazano da je lagala. i nikom nista. igrala se deca. stvaramo pravni sistem gde mozes slobodno da lazes i ako prodje nevini ce ljudi gadno stradati, ako ne prodje nikom nista. igrala se deca. sala mala. nema sankcije sto je potencijalno mogla unistiti dva nevina mlada zivota. nije ona to mislila ozbiljno. to je sve bila mala igrica. salica. posalcica! isto mi deluju ovi slucajevi koje nasi mediji objavljuju. ocrne i ispljuju nekog, uniste mu zivot prakticno, kasnije ako se ispostavi nevin nikom nista. niko u doticnu nece uperiti prstom niti ce je pravni sistem kazniti. evo nek mi neko kaze, koja je kazna ako doticna laze? nema kazne. koja je posledica ovom momku od njenih potencijalnih lazi? unisten zivot. veoma pravedno i posteno, nema sta.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija