• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

16.03.2017

11:10

PRIMORAO BIVŠU LJUBAVNICU na oralni seks, ona molila sud da mu da NAJMANJU KAZNU!

Vesti

PRIMORAO BIVŠU LJUBAVNICU na oralni seks, ona molila sud da mu da NAJMANJU KAZNU!

Podeli vest

Viši sud u Užicu osudio je 42-godišnjaka iz Sevojna na tri godine zatvora jer je 18. juna prošle godine silovao svoju komšinicu i bivšu ljubavnicu.

 

Žena koja je tvrdila da je siledžiju te noći oralno zadovoljavala, jer ju je on na to prisilio, tražila je od sudskog veća da optuženog osudi na najmanju moguću kaznu.

U kasnim noćnim satima Sevojničanin je, pod dejstvom alkohola, pozvonio na vrata stana u kome je živela njegova bivša ljubavnica. Kako nije htela da mu otvori, prepoznavši mu glas, on je razvalio vrata stana.

Buku je čula komšinica koja je slučaj prijavila policiji.

Patrola koja je stigla zatekla je golu ženu, dok je siledžija, takođe nag, pronađen u susednoj prostoriji. On je pred sudom ispričao da je pokušao da se sakrije misleći, u trenutku kada je došla policija, da u stan ulazi čovek sa kojim je ona bila u vezi.

Osuđeni je pred sudom rekao da je njegova bivša partnerka, sa kojom je više puta imao seksualne odnose, dobrovoljno pristala da ga oralno zadovolji, dok je ona tvrdila da ju je on naterao na taj čin i da su pre toga samo jednom spavali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija