• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

24.03.2017

21:21

POSLEDNJI DAN JELENE MARJANOVIĆ: Pevačicina prijateljica tvrdi da TOG DANA ništa nije slutilo na TRAGEDIJU?!

Vesti

POSLEDNJI DAN JELENE MARJANOVIĆ: Pevačicina prijateljica tvrdi da TOG DANA ništa nije slutilo na TRAGEDIJU?!

Podeli vest

Građani Borče, nakon godinu dana od ubistva pevačice Jelene Marjanović, kao da su zaboravili da se u njihovom naselju dogodio stravičan zločin koji je uzdrmao celu zemlju i punio stranice crne hronike

Pojedini mediji senzacionalno su najavili da je ubistvo pevačice rešeno, i da uskoro sledi istorijsko hapšenje koje svi sa nestrpljenjem čekamo.

ZORAN MARJANOVIĆ O HAPŠENJU JELENINOG UBICE: Zver se neće izvući i nikog više NEĆE ZAVITI U CRNO!

U naselju Borča, skoro godinu dana nakon stravičnog ubistva, prodavačica u jednoj radnji koja se nalazi u ulici u kojoj je živela Jelenina majka, ispričala je kakva je zaista bila Jelena Marjanović.

- Ovo što se dogodilo je užas. Jelena je bila veoma fina žena. Uvek nasmejana, dobro raspoložena i neko ko bi život dao za ćerkicu. Pazarila je često kod nas, i bile smo bilske, pričala je uvek sa mnom - počela je priču prijateljica ubijene pevačice za Pink.rs naglašavajući da je njeno ubistvo za sve u Borči i dalje misterija.

Zoran Marjanović uveren: Zver se neće izvući

 Suprug ubijene pevačice rekao je da nikada nije sumnjao u rad policije, i da se nada da će zver biti uhapšena i da nikoga više neće zaviti u crno. 

- Zahvaljujući Bogu i radu policije koja je danonoćno u potrazi za ubicom moje supruge, nadam se uskorom rasvetljenju zločina. Od početka sam zadivljen radom inspektorskog tima. Sa tolikom dozom profesionalizma, angažovanosti, upornosti oni pristupaju poslu. To je zaista zadivljujuće - rekao nam je Zoran. 

Ona je otkrila i kako je izgledao njihov poslednji susret, i kako kaže, seća ga se kao da je juče bio. Poslednji put su se videle dan pre ubistva, I kaže da ništa nije ni slutilo na tragediju koja je zadesila porodicu Marjanović.

- Dan pred ubistvo poranila je u radnju kod nas da kupi hleb i par namirnica. Ispričala mi je da treba da vodi majku u bolnicu da daje krv. Bila je zabrinuta za nju - rekla nam je ona, ističući da je Jelena bila jako brižna ćerka.

Policija pronašla ključne tragove, sledi hapšenje?

U medijima se pojavila informacija da je policija na tangama pronašla DNK tragove, i da se kroz narednih desetak dana očekuje hapšenje ubice. 

 Prema saznanjima, ubica je imao dva saučesnika, koji će takođe biti uhapšeni istog dana kad i počinilac stravičnog zločina.  

Nakon što se vratila iz bolnice, Jelena je s osmehom na licu ušla ponovo u radnju, i razgovarala sa prijateljicom jer je imala dobre vesti.

- Rekla mi je da je sve proteklo kako treba, i da žuri da sprema ručak - dodala je i istakla da joj je ćerka Jana bila sve. Ona kaže da je Jelena uvek bila vedra, nasmejana, lepo raspoložena i dodaje da je “uvek gledala svoja posla, nikome se nije zamerila”.

Darko Cvetanović

Prema njenim rečima, ništa nije slutilo da će se se njen život ugasiti za 24 sata.

- Došla sam u radnju sutradan i čula šta se dogodilo. Nisam mogla da se smirim od šoka. Odmah sam uzela odmor da bih se oporavila - istakla je radnica.

JELENINOG UBICU HAPSE U NAREDNIH 10 DANA! Muž Zoran ima informaciju da POLICIJA ZNA KO JE ZLOČINAC!

Kako kaže, ne može ni da zamisli ko bi ubio takvo divno stvorenje. I sada, skoro godinu dana kasnije, ne može da se oporavi od šoka i nada se da će ubica biti uhapšen.

- Znate, Jani je najteže, to dete sada treba da odrasta bez majke koja joj je najpotrebnija. Kako će sada ona bez nje - završava ona priču i zabrinuto vrti glavom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cirkus

pre 7 godina

Juce bio osumnjicen serijski ubica,danas vidim pominje se nekakav poznanik,ko je sutra na redu ?Paja patak,sve je ovo lepo smisljeno ,ima pred izbore da uvate nekog nesrecnika i da mu sve napakuju,zivi bili pa videli,politicari su u ovoj zemlji najvece zlo,igraju igre i sa zivima i sa mrtvima.

GLUMICA

pre 7 godina

njena majka je vec bila u bolnici a prijateljica prica drugo....sve je cista laz sem da je ZOKIJEDNOOKI izgubio zenu na 200 m i izmislio nestanak.

Veliko je pitanje

pre 7 godina

.....da li ce Zoran biti odusevljen i posle hapsenja - "ubice"!?

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija